Bekar kzlar buyrun muhabbete.. :))

Göz yaşım kurudu akmıyor aşkım
Senin derdini senle ezberlemişim
Sen giderken canım vurdun ya beni
Ben dönersem seni öldüreceğim.

Yıldızsız gecelerden güneşsiz sabahlara
Uyanmak nedir sen bilir miydin?
O yarin elinde mutluydun teninde
Ben öldüm birkere gelir miydin?

Ellerin yanında kalır diyorum
Elalemin koynunda uyur diyorum
Bu yüzden ellerim soğur diyorum
Yürek soğuk gece soğuk su soğuk

Yıldızsız gecelerden güneşsiz sabahlara
Uyanmak nedir sen bilir miydin?
O yarin elinde mutluydun teninde
Ben öldüm birkere gelir miydin?

cingaane süper bir şarkıymış ya
ınan şuan gözyaşlarımı zor tutuyorum senağlama

Gözlerini eksik yaşanmış bir bahar gibi kullan
gülüşünü as intihar koğuşlarına
çelimsiz ruhlarda erken yağmurlar biriktir
nasılsa taşra hep hazırdır aşka

Üzülme, sakın dönme kendine
tesellisi ol cehennemin
cehennemin son meleği ol

Gözlerini eksik yaşanmış bir bahar gibi kullan
gülüşünü as intihar koğuşlarına
çelimsiz ruhlarda erken yağmurlar biriktir

Nasılsa taşra hep hazırdır aşka

Ne dediysem bir bir hepsi çıktılar
Üzerimden güldü geçti martılar
Bu aşk böyle yürümez sandım, içime kapandım
Soğudum, soğudum, soğudum, ısıttı şarkılar

Oldum olası sevmez kalbim matemi
Hiç gerek yok suç sende mi, bende mi
Sevmenin adaleti yokmuş anladım

Gelme istemezsen
Yorgun düştüm yüreğim sana kırgın
İnandır bu son olmayacaksa
Gelme istemem

Ne dediysem bir bir hepsi çıktılar
Üzerimden güldü geçti martılar
Soğudum, soğudum, soğudum, ısıttı şarkılar

Oldum olası sevmez kalbim matemi
Hiç gerek yok suç sende mi, bende mi
Gözlerinden güneş çaldım, hep sana uyandım
Sevmenin asaleti buymuş anladım

Gelme istemezsen
Gelme istemem

Gelme istemezsen
Sevme istemem

Pek ii şeyler yazmadım sinemcim ya 2 gündür hiç aramıyodu bende dün msj attım mail adresini ver mail atıcam dedim. Oda vermiş o kadar insan bi nasılsın diye sorar..
ılgisizliğini söyledim, bugün böyleyse yarın nasıl olur kimbilir. Neymiş işleri çok yoğunmuş gün içinde telefona bile bakmaya fırsat bulamıyomuş...Akşamda 9 gibi eve geliyomuş, başı ağırıyomuş falan filan...
Aramama nedeni buymuş arkadaşlar şimdi böylesine ne demeli...
Aslında ben hastaneden attığım msjı ona ne kadar yoğun olsamda istediğim zaman fırsatını bulabildiğimi göstermek için attı oda anladıysa artık...

Aslında hiç sevmem insana bu tür ithamlarda bulunmayı ama sonuçta biz daha tanışma dönemindeyiz..
Kendisini geri çekmesine anlam veremedim eğer istemezse açık açık söylemesinide belirttim, çünkü ben olumsuz düşüncelerimi ona söylüyorum oda söylesin isterim...

ozmannn sizlereeeee hande yenerrrr den hayrola parcasını armagan ediyorummmmm hepinize

gonzelesss sanaaa bu böle sertap erenerin bu parcasınıda armagan ediyorum

cimcime neler yazdınnnn

Cimcimem haklısın (yangına körükle gitmek istemem ama) akşam 9 da eve geliyorsun bi ara konuş yani hepimiz çalışıyoruz ve yoğun oluyoruz en azından akşamları sevdiklerimize vakit ayırıyoruz.
Senin söylediğin gibi sizinki birbirinizi tanıma dönemi eğer bu dönemde böyleyse diğer dönemleri düşünmek bile istemiyorum.
En iyisi içinde bişey kalmayacak herşeyi söyleyeceksin

benden örnek vereyimm bizimki telde konusmayı msj cekmeyi sevmezzzz ben benmkine alıstım bi garip benmki bazen gün boyunca aramaz bazende yeri geliyordu kaptmak bilmiyor burda oldugu zaman söylüyorum suan için biz sadece msnde görüşebilioz aksamları aksamdan da evi arar böle sbahlarıda mail atarız bazen 1 tane gelir ondan bazen 10 tane.....söylenirim mesela hep bölemi olcak evlenncede bu ayrı o ayrı dedimya benmki bi garip alıstım ona mesela herkes msjlasır ama bizde o yoktur bi arkadasım var onun sevgilisi yarım saatte bi cagrı atar kıza ve kızdanda bekler neymiş efendim seni düşünüyorum anlamındaymıs erkekler cok değişik ya dediğim gibi herkesin dosagısnda var biz cok ayrıntıya gireriz cimcime erkekler okadar ayrıntıyı sevmez düşünmez bizim gibi

Bizimde öyle aslında ilk zamanlar sabah arıyordu günaydın Diye sonra öğlen falan filan derken devamlı arardı msjı sevmiyor bende msjı severim. zemuszemus Mail falan pek işimiz Olmuyor ama :) akşamları konuşuruz hepsi birbirinden garip

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…