Bekar kzlar buyrun muhabbete.. :))

kıs niye demiyon ben gidersem almanyaya kursa gidicem şimdiden ögrenem bi kaç kelime

ben tabiii ingilizceyi bitirdimde alamanca kaldı laelaelaelaelae

3 ay kaldım Halamın kızı orda hatta şimdi 1 haftadır bizde kalıyor bide annemin teyzesi var orada. münih ve sututgard da.

hımmm ne güzellll....bizimki bonnda kalıyor bende oraya gidince alamanca öğrenmem gerek iş için

Malesef o kadar kolay olmuyor ancak Türklerin çok olduğu yerde öğrenebilirsin kursluk bişey yok yada burda öğreniceksin öyle gideceksin.
Halamın kızı 5 yıldır orda derdini anlatamaz 2 çocuğu var şakır şakır konuşuyorlar 3 yaşında yetişkin insan için zor bişey tabi çalışmayı düşündüğün için söylüyorum.

Canım burada da öğrenmek çok zor bana göre...
Çünkü sürekli Türkçe konuşmak zorundasın kurstan sonra tekrar durumun yok yani, eğitimi alıp hemen Almaya ya gitse sorun olmaz ama uzun süreli burada kalırsa unutulur...

anladım kuzum saolasınnnnnn Şeniz

Allah yardımcın olsun canım.sositososito:lepi:kaydirigubbakcemile2

saolasınız arkidişler

benm durumum kesinlessinde bi bakalım neler olcak ondan sonra

Günaydın kızlar
Hepinizin kandili mübarek olsun
Cimcimemmm çok geçmiş olsun canım
Cingaane aldatıldığın nerden aklına geldi yav hemen olumsuz düşünme canıııımmmm
Aramıza yeni katılanlar sizlerde hoşgeldinizzz

Canım ben 1 numaralı paranokım delikafadulden
Gelir Aldatıldığım gelir sevmediği gelir Zamanında öyle darbeler yedim ki malesef kötükedihüso:sinifsinif:

şuanda aklımda yok canım. Ulan Sonunda kendime alman koca bulucan ilerletmek için.

Ich liebe dich = Seni seviyorumkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

gelince sorarsınn artıkkkk...bugunde bir kedi gördüm sanki :jeyyar: ama bu tektiii can cekisiyodu garip bi hali vardı kafamçokkarıştı

alamanı ne etcen amerikalı bul bitaneee :jeyyar:

sinemcim seninde kandilin mubarek olsunnnn kuzum Şeniz

amerikanı ne yapıcam be sende aman almancamı geliştirmem L@zım canım benim.
Gelince sorma gibi bi şansım yok ne diycem sen aldattın mı leeen beni mi diyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…