Bekar kzlar buyrun muhabbete.. :))

anlamak çok zor erkekleri bizimkininde kt yok akşama alcakmış bende msj atmıyorum tek başıma ne deli gibi atayım çağrı atıyorum şimdi işyerinin telefonundan aradı napıyosun diye bende anlamıyorum bi öyle bi böylee..ama akşam dedim ben evlemeyi düşünmüyorum 2 -3 sene daha dedim ..cimcimecim bencede söylemesi lazım sorun varsa bir sorun mu var de açık ol de sen zaten aklına takılanları söylüyormussun ...hayırlısı cnm

bizde garip değilimiyiz kıslarrrr

halbuki kadınları anlamak zor derler ama erkeklerde okadar zor diye düşünüyorum

Valla pembecim öylede bahanelerini baştan sıraladı yok başı ağrıyomuş yok arayamazmış...
Hiiiçç kusura bakmasın ben onun peşinden koşamam, dün gece sabaha kadar hastanelerdeydim isterdimki bilsin destek olsun, sonuçta hiç erkek arkadaşımız olmadı değil biliyoruz az çok erkekleri...

kıslar bence cimcimeninki şuan kararsızlık içinde korkuyordur bence olmayacak rahatsız edicem diye ..mesela hepimiz çalışıyoruz demi yoğun oluyoruz ve ben msj çekerken düşünüyorum acaba işi varmı yoğun mu diye kimseyi sıkmak istemem heleki tanışma aşamasıda olduğum birini oda öyle düşünüyor olabilir...

yahu kızlar mermaidd nerdee?????????????????

Gülpembe en azından bir araması gerekmiyormuydu
Sonuçta cimcimemmler tanışma dönemindeler

durun kıslar bombalamayın beniiiiii
bu bahaneler kabul değillll
ama inanın aramayan adam aramıyor hiç farketmiyo
tanısma döneminde olsunlar farketmiyor
odun heryerde odundur
ama sen gerekeni söledin
artık şimdi o düşünsün

ooofff sanırım işten atılıcam...
Patron dün neden sen aramadın diyo, oysaki annem arayıp durumu anlatmış...
Akşam gelince arasaydın diyo saat kaç olursa olsun...
Allahım çalışmaktan iice nefret ettim yaa, nolcak benim bu halim...

senin araman gerektiiii
aynısını bende yapmıstım sefim bana aynen sunu dedi
ilkokul cocugu değilsin sen
bosver cimcime hiç bişeyi takma al
relax ol:1hug:

cimcimecim seni o kadar anlıyorum istemedikçe herşey üst üste geliyor sen şimdi çalışmakta kurtulmak isityorusun bıktın ya cnm kurtulamassın rahat işin olur o zman ii koca bulur gidersin bende hep öylee oluyordaa

hım sizi canlandırmanın yolunu biliom ben :jeyyar: bigün bam yersem hersey sizin içindi naniknanik Kaynana geline devamlı söylenirmiş; "Babanın evinden ne"getirdin ?" diye. Gelin sonunda dayanamamış "daha ne getireyim" demiş. Göğüslerini göstermiş "kristal avize" demiş... Göbeğini göstermiş "6 metrekare bünyan halı" demis...Poposunu gösterip " renkli televizyon " demiş... Sonra da kaynanaya sormuş : "Oğlun ne getirdi kırık bi anten, o da oynamazsan göstermez.

bilinen bişey ama gülek dimi

Adama sormuşlar:
-Sex yaparken karınızla konuşur musunuz?
-Eee... ararsa konuşurum.

Bir adam 3 ağlayan bebekle trende yolculuk ediyormuş. Yanında oturan bayan adama sormuş :
- Bebekler sizin mi?
- Hayır... Ben prezervatif fabrikasında çalışıyorum,onlar da müşteri şikayetleri.

Cimcimemm aslında patronun haklı birde sen arasaydın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…