• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bekar kzlar buyrun muhabbete.. :))

Kızlar benimkide dün aradı kararsızım dedi şimdi ben ne diyem buna karşı...
Bugün ona bi mail atıcam ne yazacağımı bilmiyorum...

amerikanı ne yapıcam be sende aman almancamı geliştirmem L@zım canım benim.
Gelince sorma gibi bi şansım yok ne diycem sen aldattın mı leeen beni mi diyim :D

ne gibi kararsızmıs beyfendi :oklava: onu sor bakalım senle alakalı onunda düşüncelerimi acaba içinden ne geliyorsa onu yaz en basiti neden kararsız oldugunu sorabilirsin

dimi sen kuru bişeydin sana ozaman bi japan ayarlayalımmmmm

ne yazdın lloooooo

teskem bugun cuma olsaaaa...

bide kıslarrr bugun maas günü acep verceklermi sabırsızlıkla bekliyorum işe girerken patron ayın 5inden 5ine dedide

ne yazdın lloooooo

teskem bugun cuma olsaaaa...

bide kıslarrr bugun maas günü acep verceklermi sabırsızlıkla bekliyorum işe girerken patron ayın 5inden 5ine dedide

Resim ekledim Bacım göremiypr musun sen kaldırdım ama zaten şimdi

Bizimde maaş günü ama sanmıyorum bugün yatırmazlar yatırsalarda direk krediye zaten :sinifsinif:

kıs biara yine eklee benm net problemli ya ne güzel yaaa ben maasa hasret kaldım öteki yerden dolayı insan 3-4 ay maas alamayınca :gitme: pazartesi issizlik maasımı aldım bi tuhaf oldum :lepi: burdaki maasımıda bilmiyom nekadar verceklerrr bide derlermişki deneme süresinde biz maas vermiozzzzzz

kıs biara yine eklee benm net problemli ya ne güzel yaaa ben maasa hasret kaldım öteki yerden dolayı insan 3-4 ay maas alamayınca :gitme: pazartesi issizlik maasımı aldım bi tuhaf oldum :lepi: burdaki maasımıda bilmiyom nekadar verceklerrr bide derlermişki deneme süresinde biz maas vermiozzzzzz

Yok daha neler öyle şey olur mu çalıştığın her günün maaşını alırsın

Yok daha neler öyle şey olur mu çalıştığın her günün maaşını alırsın

vala almadım alamadım yavrummm.....

ve bizi 50 lirayla gönderdiler

vercez hepsini diye emmeeee hala beklemedeyiz hazirann sonunda ayrıldım 2 tam maas 3 yarım maaas içerde yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

ben geldim büyük moral bozukluğuyla akşam geç saate kadar 23 e kadar dışarıdaydım bizimki kıskanıyorum bu saate kadar ne işin var falan sorun çıkarttı .neymiş çok canı sıkkınmış ben biraz üzerine gittim kavga çıksında bitsin diye ..benim öyle konuşmam moralini bozuyormuş ben dedim bundan snr konuşmuyorum moralin bozulmasın tam bitiriyordum niye böyle yapıyosun falan dedi alttan almaya başladı.bitmedi yanii ...

birde arkadaş kurbanı oldum aslında benim hatam be salak lavanta ne söylüyorsun sen ne uyarıyosun arkadaşını herkes çeksin çilesini sanane.. bizim akrabanın sevgilisi çapkın uyarayım dedim şimdi çoçuk benle yüzleşmek isityor diğer topiğe ayrıntılı anlattım şimdi burayada yazamıcam canlarım kusra bakmayınn

Back
X