Bekar kzlar buyrun muhabbete.. :))

Sorma canım yaa bize tüp bebek koydurmak için misafir geldi demiştimya.. Pazartesi kadına bebekleri koymuşlar eve geldi yerinde duramıyo, eşide şehir dışındaydı gece 12 gibi geldi adam, hemen hastaneye götrüdük. Bi devlet hastanesine götürdük, hemen zeynep kamile yetiştirin dediler, apar topar oraya gittik...Orada da tansiyon ve nabız düştü kadın bayıldı çok fena oldu doktorlar koşturuyo başında, bide içeri tek beni aldılar eşi ve kuzenim dışarıda bekliyor. Sonra biraz kendine geldi doktorlar umutsuz dediler tabi be şokkk:1shok: 1. dereceden akraba gelsin yanına dediler, e ailesi uzakta olduğu için mümkün değil, kuzeniminde bebekleri var mecbur ben gelicem dedim götürdük tahlil falan yaptırdık, sonra yatacak dediler...E eşi kalamayacağı için ben kalmak zorunda kaldım, gece 4 gibi yoğun bakıma aldılar sabah kadar bekledim. Sabah annemler bebek konulan hastaneyi aramışlar, onlarda beni aradı hemen bize getirid diye öğlen 1 gibi bidaha Beşiktaşa gittik (tabi ben uykusuzluk ve yorgunluktan ölüyorum, üstüm başım perişan, Beşiktaşta accayip rüküş birini gördüyseniz kesin o benim:) ) akşam 7'ye kadar tahlil yaptılar serum verdiler sonra döndük ve onlar Eskişehire gittiler...Ben 10 gibi kendimi yatağa zor attım, telefon alarmı çalana kadar hiç uyanmadım...Şuan berbat durumdayım...

cok geçmiş olsun canım yaa peki cocugun durumu nasıl anne karnında neden fenalasmıski kadın üzüldüm ya Allah tez vakitte yavru versin onlara

olsun cimcime eve gidince uyursun büyük sevaba girdin

Canım Çok Geçmiş Olsun Hastanenin ihmalkarlığımıydı durum neymş yani neden böyle olmuş
Birde Dün beşiktaşa gitseydim eminim seni görürdüm ama gitmedim hadi yırttın.

Ya kadına bi sürahi şu içirmişler bebekleri koymadan, meğer böbreklerinde kum varmış su içinde kumları tetiklemiş ve inmeye başlamışlar böbrekten. Gerizekalılar zamanında tahlil yapsaydılar bileceklerdi bu sorunu ama yapmamışlar...Zeynep Kamilde de kadına ıkınma dedikleri için idrar tahlili yapamadılar, dolayısıyla çözülmedi sorun...Yani idrarını yapamıyodu hem yapamamak hemde kumların düşmesi üstüne bebeklerin konulmasından oluşan ağrılar eklenince ölümün ucuna geldi...ınşallah dünkü koşuşturmaların karşılığı olarak Allah bana hayırlı bir eş ve evlatlar nasip eder :Saruboceq:
Pembem 3 tane bebek koymuşlar inşallah üçüde tutar ama içimden ikiz olcek gibi geliy :)) Sonucu sölerim...

geçmş olsun...inş tez vakitte düzelir kadın ne zor ya inş tutarlarda ay ne güzel olur ya Allah yardımcıları olsun.....
inş bizede hayırlı evlatlar verir Rabbim bende cok istiyorum ikizlerim olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…