Bekar kzlar buyrun muhabbete.. :))

ya bilmiyorum ama sanırım bizdeki sorun aynı binada oturacak olmam, bu konuda çok tereddüt ediyorum anlaşamayacağımdan korkuyorum...
Muhabbeti çok ii, ama bizimkiler sorun çıkarır diye korkuyorum...

kız cok zor olmıycakmı aynı bınada fln :bbo:

hım okudum ama okadar canı sıkılcak bi durum değil bosver be

ecrin cadı osgeldinizzz

sinem pırlantada yok

mermaid şimdi uyuyordur :mymeka:
gülpembe hosbulduk cnm Şeniz
benımde gecen hafta tam cıddı cıddı bısıler oluyordu sonra aılelere danıstık sıcak bakmadılar baslamadan bıttı gene dırekten döndüm :çok üzgünüm::çok üzgünüm:

olmazmı diyosun yane...CADIARZU

vala cimcimeeee ben istemem acıkcası yeni evlisiniz rahatca oturamıcaksınız bişeyler paylasamıcaksınız tek fantezi yeriniz yatak odanız olcak :umursamaz:

cıplak dolasmak isticen dolasamıcan kaynana evde sen kocana yemek yapmıcan kaynanan yapcak sen calısıyorsun evi kendin düzemicen

gerçi sana diyom bizimki bide gelirse derse annemlerle yasıcaz o an ne yaparım bilmiyorum ama ben istemiyorum heleki ilkzamanlarda

Hep beraber Canım napalım En azından para kazanırız Halkımız için

ecrinciğim hayırdırrr tatlımmmmm

kızz gonzeles ne parası lo kaydirigubbakcemile3

Sende varya aklın nerde lmaz:laelaelaelaelaelaelaelaelaelae seni gidi seni :jeyyar::jeyyar::jeyyar::jeyyar:

ama öleeeeee :umursamaz:

tamam onu gectimmm nasıl banyo edicen

yorgunsun uzanmak isticen uzanamıcan

Bilemem Artık Canım Ben kaynanamın karşısındada yapacağımı yaparım
Kapatsın Gözlerini kaydirigubbakcemile3 Yeni Evliyim be aaaaa

Şaka bi yana iyi karar vermen Lazım hayırlısı olsun canım Bendede 5 görümce var şuanda çaktırmakaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3.

Bende işlerime bakıyım Kızlar Öptüm Sizleri. Gelicem yine hadi size ıyi Günlerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Noliyyy laaa Bize
Niye böyle bi uğursuzluk var anacım yaaa

sorma cnm ya ben 2 yıldır hep boleyım tam oluyor son anda bısı oluyor hoppp sar bastan yenıden yalnız kalıorum sıkıldım bu durumdan ya :gitme:

ecrinciğim hayırdırrr tatlımmmmm

kızz gonzeles ne parası lo kaydirigubbakcemile3

sorma pembem ya olmadı gene... merak edıorum artık kımle olucak bu kadar da olmazkı ıkı haftada 1 mutlaka bırı cıkıyor olucak gıbı oluo sonra bıtıo kısmetmı hayırlısımı anlamadım kı mafoldumben

ama öleeeeee :umursamaz:

tamam onu gectimmm nasıl banyo edicen

yorgunsun uzanmak isticen uzanamıcan

katılıyoruuuummmmm kaydirigubbakcemile

Kızlaar aynı ev değil ben üst katta oturucam onlar alt katta...
Daireler farklı olcak yani, onun açıklamasını yaptı oda aynı ev istemiyor zaten imkanları var evleri var sonuçta...Çok karışığım çoook, olsa bi dert olmasa ayrı bir dert yarebbim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…