• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bekar kzlar buyrun muhabbete.. :))

Bilemem Artık Canım Ben kaynanamın karşısındada yapacağımı yaparım
Kapatsın Gözlerini kaydirigubbakcemile3 Yeni Evliyim be aaaaa

Şaka bi yana iyi karar vermen Lazım hayırlısı olsun canım Bendede 5 görümce var şuanda çaktırmakaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3.

sorma cnm ya ben 2 yıldır hep boleyım tam oluyor son anda bısı oluyor hoppp sar bastan yenıden yalnız kalıorum sıkıldım bu durumdan ya :gitme:

sorma pembem ya olmadı gene... merak edıorum artık kımle olucak bu kadar da olmazkı ıkı haftada 1 mutlaka bırı cıkıyor olucak gıbı oluo sonra bıtıo kısmetmı hayırlısımı anlamadım kı mafoldumben

katılıyoruuuummmmm kaydirigubbakcemile

Kızlaar aynı ev değil ben üst katta oturucam onlar alt katta...
Daireler farklı olcak yani, onun açıklamasını yaptı oda aynı ev istemiyor zaten imkanları var evleri var sonuçta...Çok karışığım çoook, olsa bi dert olmasa ayrı bir dert yarebbim

ecrinnn hiç üzülme yavrummm herseyde bi hayır vardırrrr gercekten bak zemuszemus

cimcimeeee sakın diyim anammmm evine sokma okdar devamlı ayrı dairelerse ok ama öle zırt pırt gelmesin anahtarınıda vermeeee kötükedihüso kkda neler okudum varya cok korkuyom bende :umursamaz:

bende de 3 tane var görümce şimdilik aramız iyi ama iş resmiyete dökülünce artık ne olur bilemem

gerçi benm de erkek kardeşim var ve biz 3 görümceyiz gerçi ben melek gibiyim bilenler bilir beni kaydirigubbakcemile3

Issız Adaya Düşen Bahtsız Bedevileriz biz.:sinifsinif:

üf yaa kafam çok karışık konumu açsamki gelcek tepkiler nasıl olur, işime yararmı konu açmak acaba...

:roflol::roflol::roflol::roflol:

cimcimeee istersen bi aç bakalım nasıl fikirler gelcek
ben bunu cok öncelerden sormustum hatırlarmısın bilmem
pırlanta mesela kalcaktı onun durumu farklıydı
ama benm fikrim bu

ecrinnn hiç üzülme yavrummm herseyde bi hayır vardırrrr gercekten bak zemuszemus

cimcimeeee sakın diyim anammmm evine sokma okdar devamlı ayrı dairelerse ok ama öle zırt pırt gelmesin anahtarınıda vermeeee kötükedihüso kkda neler okudum varya cok korkuyom bende :umursamaz:

bende de 3 tane var görümce şimdilik aramız iyi ama iş resmiyete dökülünce artık ne olur bilemem

gerçi benm de erkek kardeşim var ve biz 3 görümceyiz gerçi ben melek gibiyim bilenler bilir beni kaydirigubbakcemile3

cnm galıba gercekten ole 2 yılı da aştı hatta hep bole bı yerlerde benı beklıyor ıyı bırı ama henuz bulamadı :sinifsinif:
kör galıba yada topal bana ulasması yksa bu kadar uzuuuunnn surmezdı kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

cnm galıba gercekten ole 2 yılı da aştı hatta hep bole bı yerlerde benı beklıyor ıyı bırı ama henuz bulamadı :sinifsinif:
kör galıba yada topal bana ulasması yksa bu kadar uzuuuunnn surmezdı kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

bulur bulur merak etme yasın kac ben sevgilimle 21 yasında tanıstım düşün üniyi bos geçirdim bende çok söyleniyordum nezman ben mutlu olcam diye telefonlarım calmıyor herkes elele hafta sonları evdesin
bianda bakmıssınki hayatının adamı karsında zemuszemus

cimcimecim aynen bende senin durumundayım bi istiyorum bi soğuyorum ya anlaşamassak diye benimkide az cimri değil yaa insan sorar ne içersin bişey istermisin ben bile düşünüyorum onu köfte ekmek yemeğe götürmeye bi yer varda nefis köfte ekmeği..

artist cnm hakkat yaa yoktun ne zamandır çok kararsızım ben biraz baskın bir kişilik istiyorum ama bu öğle değil gibi daha yeni ama 22.gündeyiz erken daha tanımalıyım diyorum kararsızım ..

çinganecim pazar buluştuk böyle içim bi tuhaf oldu ama kararsızım yinede teyzemlerdeydim ben anlatıyorum sürekli eniştem dediki oo lavanta 5 dk.bir onun konusunu açıyosun diyo aslında farkında bile değilimm onu konuştuğumun..dün akşam düğüne geldi arkamızda durdu öylee çookk kararsızım ya nasıl bir insanım bende bilmiyorum haa bide bana bir soru sorduu ki akıllara zarar oya yapıyomusun yok kaç kişi teklif ettik yok ben kendimi çok beceriksiz olarak tanıtmısım evet dedim elimden bi iş gelmez bir iş yakışmaz ..allahım sabırr

ecrincim sen nasılsın cnm sayfaları pek okuyamadım bi sorun var sanırım hakkında hayırlısı olsun

bilmiyorum cicmicemcim çok mu mükemmelliyetçiyiz neyizz yada kısmet daha kapıya gelmemiş ondan sanırım..

bulur bulur merak etme yasın kac ben sevgilimle 21 yasında tanıstım düşün üniyi bos geçirdim bende çok söyleniyordum nezman ben mutlu olcam diye telefonlarım calmıyor herkes elele hafta sonları evdesin
bianda bakmıssınki hayatının adamı karsında zemuszemus

ya boyle konusuyorsunuz ya ıcıme su serpıyosunuzz
yasım 20 ama etrafımda herkesın var bu yuzden bende dıorum bende sorun var herhalde :kedi:

çinganecim pazar buluştuk böyle içim bi tuhaf oldu ama kararsızım yinede teyzemlerdeydim ben anlatıyorum sürekli eniştem dediki oo lavanta 5 dk.bir onun konusunu açıyosun diyo aslında farkında bile değilimm onu konuştuğumun..dün akşam düğüne geldi arkamızda durdu öylee çookk kararsızım ya nasıl bir insanım bende bilmiyorum haa bide bana bir soru sorduu ki akıllara zarar oya yapıyomusun yok kaç kişi teklif ettik yok ben kendimi çok beceriksiz olarak tanıtmısım evet dedim elimden bi iş gelmez bir iş yakışmaz ..allahım sabırr

Sanane beeee deseydin bana soramıyor sen yapcaksın ben yiyicem diyorum yada dışarda yeriz Bizimkininde fazla evlilik hayali var şöyle yaparız böyle yaparız Falan diye ama İcraat yok hayallerle yaşayamm

cimcimecim aynen bende senin durumundayım bi istiyorum bi soğuyorum ya anlaşamassak diye benimkide az cimri değil yaa insan sorar ne içersin bişey istermisin ben bile düşünüyorum onu köfte ekmek yemeğe götürmeye bi yer varda nefis köfte ekmeği..

artist cnm hakkat yaa yoktun ne zamandır çok kararsızım ben biraz baskın bir kişilik istiyorum ama bu öğle değil gibi daha yeni ama 22.gündeyiz erken daha tanımalıyım diyorum kararsızım ..

bence yenı ve henuz bırbırınızı tam anlamıyla tanımamanın verdıgı durumları yasıyorsunuz..
ben anladıgım kadarıyla erkekler bızım kadar detaycı degıl.. bızım kadar takmıyolar kafalarına hıc bıseyı.. sızde takmayın dusunmeyın akısına yasayın bakalım noluyor..

ecrincim sen nasılsın cnm sayfaları pek okuyamadım bi sorun var sanırım hakkında hayırlısı olsun

cnm ben ıyım ama bazen arada gelıp gıdıolar bana bunalım takılıorum fln...
gecen hafta ıcınde 2 kısıyle olucak gıbıydı bırıyle yas sorunu vardı anlatmıstım hatta yada ole hatırlıorum... bırıde hersey dort dortluk gıbıydı ama gene olmadı..
anlamadım gıttı ya kısmet ya benım şansızlıgım :sinifsinif:

ecrin cimcime lavanta kuzular biraz sabredinnnn ecrin ve lavanta siz sabredin biraz kaydirigubbakcemile5 gelcek gerçekten hayatınızın adamı cıkıcaz karsınıza herkesin bi kısmeti var kimse yalnız değil bu dünyada

cimcimeeee biraz birbirinizi tanıyın derim ben hemen olcak diye bişey de yok kafandaki soruları düşüncelerini onunla paylas

Ecrine katılıyorum bak yeni aklıma geldi... Ben o kadar detaya iniyorumki bana dün dediki "sen çok ince düşünüyorsun" işi olurunamı bırakmalıyım acaba???
Lavantam bizimki cimri değil ben aradığım zaman kapatır o arar, dün istemediğimiz halde zorla yemek yedirdi, tabi yiyemedim ama buda cimri olmadığını göterir herlal..Gösterirmi???

ecrin cimcime lavanta kuzular biraz sabredinnnn ecrin ve lavanta siz sabredin biraz kaydirigubbakcemile5 gelcek gerçekten hayatınızın adamı cıkıcaz karsınıza herkesin bi kısmeti var kimse yalnız değil bu dünyada

cimcimeeee biraz birbirinizi tanıyın derim ben hemen olcak diye bişey de yok kafandaki soruları düşüncelerini onunla paylas

sabır sabır yaa sabırrr kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Ecrine katılıyorum bak yeni aklıma geldi... Ben o kadar detaya iniyorumki bana dün dediki "sen çok ince düşünüyorsun" işi olurunamı bırakmalıyım acaba???
Lavantam bizimki cimri değil ben aradığım zaman kapatır o arar, dün istemediğimiz halde zorla yemek yedirdi, tabi yiyemedim ama buda cimri olmadığını göterir herlal..Gösterirmi???

bende cok detaycıyım bana soylenen hep bu cunku ordan tecrubelı oldum sanırım...
ama napalım ya her erkekte bır degılkı guvenemıoruz adamlara detaylara takılıp kalıoruz :bbo:sütten ağzım yandı mısalıı :delphin:

Canım Neden Cimri olsun Sanmıyorum ama Bazen sende üzerine düş hayatım hoşlarına gidiyor.

Bende dediği gibi bizim hep aklımızda olduğu için evlilik ciddi bi ilişki falan üstlerine çok gidiyoruz bence hiç konuusunu bile açmayalım yani sanki istemiyormuş gibi davransak belki daha iyi olur. Bizim konu hep dükkan yüzünden açılıyor heryerinde evlilikle alakalı bişeyler muhakkak çıkıyor bi bakıyorm açılmış konu.:jeyyar:

Back