- 11 Mart 2008
- 56.597
- 4.466
- 873
Issız Adaya Düşen Bahtsız Bedevileriz biz.:sinifsinif:sorma cnm ya ben 2 yıldır hep boleyım tam oluyor son anda bısı oluyor hoppp sar bastan yenıden yalnız kalıorum sıkıldım bu durumdan ya :gitme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Issız Adaya Düşen Bahtsız Bedevileriz biz.:sinifsinif:sorma cnm ya ben 2 yıldır hep boleyım tam oluyor son anda bısı oluyor hoppp sar bastan yenıden yalnız kalıorum sıkıldım bu durumdan ya :gitme:
Bilemem Artık Canım Ben kaynanamın karşısındada yapacağımı yaparım
Kapatsın Gözlerini kaydirigubbakcemile3 Yeni Evliyim be aaaaa
Şaka bi yana iyi karar vermen Lazım hayırlısı olsun canım Bendede 5 görümce var şuanda çaktırmakaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3.
sorma cnm ya ben 2 yıldır hep boleyım tam oluyor son anda bısı oluyor hoppp sar bastan yenıden yalnız kalıorum sıkıldım bu durumdan ya :gitme:
sorma pembem ya olmadı gene... merak edıorum artık kımle olucak bu kadar da olmazkı ıkı haftada 1 mutlaka bırı cıkıyor olucak gıbı oluo sonra bıtıo kısmetmı hayırlısımı anlamadım kı mafoldumben
katılıyoruuuummmmm kaydirigubbakcemile
Kızlaar aynı ev değil ben üst katta oturucam onlar alt katta...
Daireler farklı olcak yani, onun açıklamasını yaptı oda aynı ev istemiyor zaten imkanları var evleri var sonuçta...Çok karışığım çoook, olsa bi dert olmasa ayrı bir dert yarebbim
Issız Adaya Düşen Bahtsız Bedevileriz biz.:sinifsinif:
Issız Adaya Düşen Bahtsız Bedevileriz biz.:sinifsinif:
üf yaa kafam çok karışık konumu açsamki gelcek tepkiler nasıl olur, işime yararmı konu açmak acaba...
ecrinnn hiç üzülme yavrummm herseyde bi hayır vardırrrr gercekten bak zemuszemus
cimcimeeee sakın diyim anammmm evine sokma okdar devamlı ayrı dairelerse ok ama öle zırt pırt gelmesin anahtarınıda vermeeee kötükedihüso kkda neler okudum varya cok korkuyom bende :umursamaz:
bende de 3 tane var görümce şimdilik aramız iyi ama iş resmiyete dökülünce artık ne olur bilemem
gerçi benm de erkek kardeşim var ve biz 3 görümceyiz gerçi ben melek gibiyim bilenler bilir beni kaydirigubbakcemile3
cnm galıba gercekten ole 2 yılı da aştı hatta hep bole bı yerlerde benı beklıyor ıyı bırı ama henuz bulamadı :sinifsinif:
kör galıba yada topal bana ulasması yksa bu kadar uzuuuunnn surmezdı kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
bulur bulur merak etme yasın kac ben sevgilimle 21 yasında tanıstım düşün üniyi bos geçirdim bende çok söyleniyordum nezman ben mutlu olcam diye telefonlarım calmıyor herkes elele hafta sonları evdesin
bianda bakmıssınki hayatının adamı karsında zemuszemus
çinganecim pazar buluştuk böyle içim bi tuhaf oldu ama kararsızım yinede teyzemlerdeydim ben anlatıyorum sürekli eniştem dediki oo lavanta 5 dk.bir onun konusunu açıyosun diyo aslında farkında bile değilimm onu konuştuğumun..dün akşam düğüne geldi arkamızda durdu öylee çookk kararsızım ya nasıl bir insanım bende bilmiyorum haa bide bana bir soru sorduu ki akıllara zarar oya yapıyomusun yok kaç kişi teklif ettik yok ben kendimi çok beceriksiz olarak tanıtmısım evet dedim elimden bi iş gelmez bir iş yakışmaz ..allahım sabırr
cimcimecim aynen bende senin durumundayım bi istiyorum bi soğuyorum ya anlaşamassak diye benimkide az cimri değil yaa insan sorar ne içersin bişey istermisin ben bile düşünüyorum onu köfte ekmek yemeğe götürmeye bi yer varda nefis köfte ekmeği..
artist cnm hakkat yaa yoktun ne zamandır çok kararsızım ben biraz baskın bir kişilik istiyorum ama bu öğle değil gibi daha yeni ama 22.gündeyiz erken daha tanımalıyım diyorum kararsızım ..
çinganecim pazar buluştuk böyle içim bi tuhaf oldu ama kararsızım yinede teyzemlerdeydim ben anlatıyorum sürekli eniştem dediki oo lavanta 5 dk.bir onun konusunu açıyosun diyo aslında farkında bile değilimm onu konuştuğumun..dün akşam düğüne geldi arkamızda durdu öylee çookk kararsızım ya nasıl bir insanım bende bilmiyorum haa bide bana bir soru sorduu ki akıllara zarar oya yapıyomusun yok kaç kişi teklif ettik yok ben kendimi çok beceriksiz olarak tanıtmısım evet dedim elimden bi iş gelmez bir iş yakışmaz ..allahım sabırr
ecrincim sen nasılsın cnm sayfaları pek okuyamadım bi sorun var sanırım hakkında hayırlısı olsun
ecrin cimcime lavanta kuzular biraz sabredinnnn ecrin ve lavanta siz sabredin biraz kaydirigubbakcemile5 gelcek gerçekten hayatınızın adamı cıkıcaz karsınıza herkesin bi kısmeti var kimse yalnız değil bu dünyada
cimcimeeee biraz birbirinizi tanıyın derim ben hemen olcak diye bişey de yok kafandaki soruları düşüncelerini onunla paylas
Ecrine katılıyorum bak yeni aklıma geldi... Ben o kadar detaya iniyorumki bana dün dediki "sen çok ince düşünüyorsun" işi olurunamı bırakmalıyım acaba???
Lavantam bizimki cimri değil ben aradığım zaman kapatır o arar, dün istemediğimiz halde zorla yemek yedirdi, tabi yiyemedim ama buda cimri olmadığını göterir herlal..Gösterirmi???
Ecrine katılıyorum bak yeni aklıma geldi... Ben o kadar detaya iniyorumki bana dün dediki "sen çok ince düşünüyorsun" işi olurunamı bırakmalıyım acaba???
Lavantam bizimki cimri değil ben aradığım zaman kapatır o arar, dün istemediğimiz halde zorla yemek yedirdi, tabi yiyemedim ama buda cimri olmadığını göterir herlal..Gösterirmi???