Bekar kzlar buyrun muhabbete.. :))

Günaydın kızlaar nasılsınız, herkese ii haftalar diliyorum...
Umudum ya bu adam senin psikolojini bozacak kadarmı sapık yani...Bence hemen icabına bakın, söle birilerine (gerçi nasıl bir önlem aldın bilmiyorum ama) işinide bu adam yüzünden bırakmayı düşünüyorsan sakın ha derim, böyle pisliklere pabuç bırakmamalıyız bence...
Ya kızlar bende benimkinden bi soğuyorum bir istiyorum duygularımı bi türlü çözemedim...Cumartesi aramadı, o kadar huzursuz oldumki, pazar güya 12de buluşacaktık 11'e kadar aramasını bekledim aramadı ay bende moral sıfır...Sonra 12'ye doğru aradı meğer saati şaşırmış akıllı pazar olduğu içinde erkenden aramak istememiş...Ablamla beraber gittik, bir süre ablamla konuştu ben hiç konuşmadım, bana "sen neden konuşmuyorsun" dedi.. Ablam bu lafına kızmış "çok konuştuğumu ima etti bana" diyor...Sonra ablam dışarı çıktı biz biraz daha oturduk, ya muhabbet çok güzel ama bazen soğuyorum ona karşı neden bilmiyorum... Acaba nikahtaki keramete inanıp evetmi demeliyim :))

Vallahi Canım Seninkisi sorumsuzluk yapmış hafiften böyle unutulmaz olur mu hiç cumartesi neden aramamış yada ne bilyim belki oda senden beklemiştir arar diye falan. Sen arasaydın Keşke Nikahta var bi şeylik ama bi biz cesaret edemiyorz gerçi ben istiyorum söz yada Nişan falan artık ama Doğru ınsan olması önemli

Bu hafta sonu tatsızlıklar oldu bizdede.

O ararım diyince bende aramak istemedim açıkcası, aramamasına canım çok sıkıldı acaba alışkanlık olduğu içinmi yoksa hoşlandığım içinmi çözemiyorum...

cımcıme cnm ınsllah sorun yasamazsın hersey bı an once ıstedıgın gıbı olurda cok mutlu olursun :)

amin canım yaa inşallah herşey güzel olur...
Artık bu konuda sorun yaşamak istemiyorum çünkü...

hadi hayırlısı cimcime lavantada sende yolcu sayılırsınız her an gidebilirsiniz kaydirigubbakcemile3 inş bi sorun çıkmaz iyi anlaşırsınız cnm sende alışkanlık olmuş bile galiba ama soğumanın sebebi ne yani aramadıgında falan mı ? yada bi hareketinden konuşmasından falan mı ?

cingane mrb seninde mi başın baglı kaydirigubbakcemile3 hayırdır ne sorunu oldu anlatmak istermisin ?

Merhaba Artist
Canım Başım bağlı değil Asla kabul etmem çapkınlıkta sınırım yoklaelaelaelaelae
Şaka bi yana daha 9günlük bi ilişkim var benim 2 yıldan sonra 2 yıldır yalnızım Pazar günü de şöyle bi sorun yaşadık çok çalışkan sevgilim yine işyerindeydi 17:00 gibi yanına gittim çay içtik çıktık taksime arkadaşına borç vermiş. buda getiricem falan demiş ama getirmemiş yarım saat taksimde bekledik yok ne aradı ne sordu falan tabi doğal olarak canı sıkıldı dedim bende var nolcak. Yediremedi de ikişer çay içtik bi yerde. Sonra 19:00 eve geldim 2 saatim zehir oldu resmen falan canım sıkıldı tabi :sinifsinif::sinifsinif::sinifsinif:

yav bu erkekler çok sorun yapıo bunu sanki kız ödese bişi olcak .. insanın canı sıkılıyo tabi anlıyorum seni ..

bilirim o duyguyu o an hiç bitmesin istersin ama vakit çar çabuk dolar çokmu uzakta sevgilin bu arada rabbim tamammına erdirir inş

umudum benim sevgilim almanyada mafoldumben AMİN herkesin gönlüne göre verir inş Rabbim

cimcime bence zamana bırak herseyi olcagı varsa zaten hoppp hemen oluverir :1hug: böle sogukluklar sıcaklıklar yasanır sonucta biribirinizi yeni tanıyorsunuz en güzeli zamana bırakarak birlikte yasayın sadece ikiniz olun a.s

kız gonzelessss sizin neyiniz var :teselli:

cinganecim tıpık erkek klasıgı ıste bosver takma kafana...

sürügelı hosgeldın cnm sanada gunaydın hadı ye yımegını afıyet olsun =)

ya bilmiyorum ama sanırım bizdeki sorun aynı binada oturacak olmam, bu konuda çok tereddüt ediyorum anlaşamayacağımdan korkuyorum...
Muhabbeti çok ii, ama bizimkiler sorun çıkarır diye korkuyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…