Bekar kzlar buyrun muhabbete.. :))

günaydınnnn KKnın güzel bekarlarıı güzel birgün güzel bir hafta diliyorum hepinize....cimcime ne yaptın hafta sonu :jeyyar:
umudum son durumlar nasıl işyerinde

günaydınnnn KKnın güzel bekarlarıı güzel birgün güzel bir hafta diliyorum hepinize....cimcime ne yaptın hafta sonu :jeyyar:
umudum son durumlar nasıl işyerinde
o çocuğu o günden beri hiç görmedim inşta görmem ama benim pisikoljim bozuldu galiba her kapı çalıdğında o gelcek sanıyorum işte devamlı aklıma geliyor işten ayrılmak istediğimide söyleyemiyorum patronum o kadar anlayışlıki hiç sesini çıkarmıyor ben boş boş oturuyorum hiç üstelemiyorlarda yani kafam çok karışık işten ayrılmak istediğimi nasıl söyliycem sebep ne göstercem aileme ne diyeceğim aileme anlatmadım bilseler dışarı bile salmazlar kimseylede konuşamadım iyiki siz varsınız arkadaşımla konuşup fikir versin dedim ama onada anlatamadım işte böyle birdaha gelmez o çocuk patronum asla izin vermez ama benim aklımdan çıkmıyore acaba düzelirmiyimki diyorum

Yeter 2 hafta aaaa sende delikafadulden
Sonra yine gelir Bakalım neler olucak bu 2 hafta da. kaydirigubbakcemile3

inş güzel haberler veririm :jeyyar: 9 ay 10 gün sonra 4 aydır dokunamıyoz birbirimize mafoldumben

umudum senin yapacagın en güzel sey işine odaklanman madem gelmiyorda sen işine odaklan baktın geldi cık odadan patronda sordugunda sölersin o sapıkla yanyana durmak istemiyorum ama işine odaklan :teselli:

günaydınn kk nın güzel hatunlarıı yeni bir gün yeni bir hafta inş.bu hafta hayırlara vesile olurropuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

günaydınn kk nın güzel hatunlarıı yeni bir gün yeni bir hafta inş.bu hafta hayırlara vesile olurropuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

günaydın tşkler lavanta güzel dileklerin için inş cnm inş aminn diyem hemen ...

napıosun bu arada senin durumu merak ettim ben 4 gündür yoktum kk da neler oldu bişi kaçırdım mı ? çocukla aranız nasıl ? ayy çok meraklıyım dimi yaa kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…