M
MaViPaTiKLeR
Ziyaretçi
kızlar bu da ben sarhoşken oldukaydirigubbakcemile3
![]()
:roflol::roflol: süpermişş
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
![]()
![]()
bişi olmadı kızlar bitti sadece
hayırsızmış demek ki
Vayyy sizin 10 hafta 5 gün kalmış Aman Allahım ne kadar az.
kavusmamıza az kaldı Allahın izninle gelecek :sm_cool: gerçi 2 hafta kalıp gidicek mafoldumben
o çocuğu o günden beri hiç görmedim inşta görmem ama benim pisikoljim bozuldu galiba her kapı çalıdğında o gelcek sanıyorum işte devamlı aklıma geliyor işten ayrılmak istediğimide söyleyemiyorum patronum o kadar anlayışlıki hiç sesini çıkarmıyor ben boş boş oturuyorum hiç üstelemiyorlarda yani kafam çok karışık işten ayrılmak istediğimi nasıl söyliycem sebep ne göstercem aileme ne diyeceğim aileme anlatmadım bilseler dışarı bile salmazlar kimseylede konuşamadım iyiki siz varsınız arkadaşımla konuşup fikir versin dedim ama onada anlatamadım işte böyle birdaha gelmez o çocuk patronum asla izin vermez ama benim aklımdan çıkmıyore acaba düzelirmiyimki diyorumgünaydınnnn KKnın güzel bekarlarıı güzel birgün güzel bir hafta diliyorum hepinize....cimcime ne yaptın hafta sonu :jeyyar:
umudum son durumlar nasıl işyerinde
hadi hayırlısı şimdi o iki haftada gelmek bilmezkavusmamıza az kaldı Allahın izninle gelecek :sm_cool: gerçi 2 hafta kalıp gidicek mafoldumben
Yeter 2 hafta aaaa sende delikafadulden
Sonra yine gelir Bakalım neler olucak bu 2 hafta da. kaydirigubbakcemile3
o çocuğu o günden beri hiç görmedim inşta görmem ama benim pisikoljim bozuldu galiba her kapı çalıdğında o gelcek sanıyorum işte devamlı aklıma geliyor işten ayrılmak istediğimide söyleyemiyorum patronum o kadar anlayışlıki hiç sesini çıkarmıyor ben boş boş oturuyorum hiç üstelemiyorlarda yani kafam çok karışık işten ayrılmak istediğimi nasıl söyliycem sebep ne göstercem aileme ne diyeceğim aileme anlatmadım bilseler dışarı bile salmazlar kimseylede konuşamadım iyiki siz varsınız arkadaşımla konuşup fikir versin dedim ama onada anlatamadım işte böyle birdaha gelmez o çocuk patronum asla izin vermez ama benim aklımdan çıkmıyore acaba düzelirmiyimki diyorum
hadi hayırlısı şimdi o iki haftada gelmek bilmez
günaydınn kk nın güzel hatunlarıı yeni bir gün yeni bir hafta inş.bu hafta hayırlara vesile olurropuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
bilirim o duyguyu o an hiç bitmesin istersin ama vakit çar çabuk dolar çokmu uzakta sevgilin bu arada rabbim tamammına erdirir inş2 hafta kalıp gidicek mafoldumben o hafta xaman dursun istiyorum:Saruboceq:
günaydınn kk nın güzel hatunlarıı yeni bir gün yeni bir hafta inş.bu hafta hayırlara vesile olurropuyorumnanaktanopuyorumnanaktan