Bekar kzlar buyrun muhabbete.. :))

Sinem Canım ben çizmiştim o resmi Kursuna gitmiştim evde boş kaldığım zamanlarda işte oyalanıyorum.

Lavanta Hoşgeldin Canım sende mi 7ye kadar ben Allahtan 4te paydos sonra da Müstakbel Sevgilimle Buluşurum herhalde gerçi yine de belli olmaz ya. Bizim sağımız solumuz..

cimcime var yazarım özelden çok şey öğretiyor muhteşem bir site Bu arada sen nerede oturuyorsun Cimcime. Söyle bakalım.

hoşbuldum çinganecim ...malesef 7 ye kadar işim ağır olmağı için şükür ediyorumm daha ağır işlerde çalıştım ...bizde yarın buluşcaz kısmetse ben bi soğuyorum bi ısınıyorum bozuk kombi gibiyim...daha karar veremedim ama bence biz anlaşamayız onunlaa

Lavantam olmuyorsa fazla zorlamanında bir anlamı yok, sonuçta denedin sende boşuna kendini sıkıntıya sokma...
Ok bi dinleyem ceceliyi zaten severim kendisini...

kızlar ya bu 3dsmax ne programı yazıyosunuz okuyorum ama hala tam olarak ne programı olduğunu anlamış değilim

Kızlar evlilikte maddiyat ne kadarda önemliymiş yaa...
Beni her gören görüştüğün kişinin maddi durum nasıl evi arabası varmı diyolar, hiç kimse karakterini sormuyo sinir oluyorum yaa...
Gerçekten herşey maddiyatmıdır, mutluluk maddiyatmıdırki yaa...

cimcimecim herşey maddiat değildir ama önemlidir..arabası olması çok gerekli şey değil tabiki işi olması sağlam bir işi olması bence kafidir en önemliside çalışkan sorumluluk sahibi olması gerisi zaten olur..şu sıralar benimde kafamda bu soru var ..bende görüştüğüm insanın ilk işi varmış ona baktım üstelik güvenilir biri olduğunu çok kişi söyledi evi olması dahada cezbetti en azında maddi olarak evlenirsek sıkıntı çekmeyiz diye düşündüm şimdi herşey tamam kişiliğide güzel cimri mi acaba sorusu bitmiyor bi türlü sorular sanki ben kusursuz kadı kızıyımda onun eksiklerine bakmaktan kanedimebile bakmıyorumm cimcime uzun konuştum boş konuştum yardımcı olamadım kusura bakma benimde aklım karışık ama maddiat ilk sırada değil ama 2, sırada aşk yoksa arada tabi

insanlarının klasik sorusu işte sanki evlendikten sonra ev araba alınmaz birlikte çalışılır kazanılır alınır,

cimcimecim karakterden önce maddiyat diyenlere kızılcak kadar var çünkü zengin olabilir ama zenginliğini karakteri oturmamış biri ise hertürlü yolda hertürlü amaç uğruna harcayabilir..en iyi örnek babam zenginlermiş şimdi yıkık evinden başka bieyi yok niye yok aklını kullanamadığı karakteri sorumluluk sahibi olacak kadar oturmadığı içinn

Canım Aslında maddiyat önemli ama Öyle aman aman da önemli değil
Ne Çok olsun sokaklardan toplayım
ne de çok az olsun Evde tartışma olsun karınca kararınca yaşalalım bana yeter.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…