- 4 Aralık 2007
- 7.831
- 118
- 363
ben geldimmm
nereye kaybluyonn bakam sen kaydirigubbakcemile3 evdemisin okuldamı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben geldimmm
amiiin...
hoşgeldin cadı...
Okul ne zaman bitcek senin kıss...
Şimdi düşünüyorumda iiki okulu yarım dönem uzatmışım :)) Züpperdi yaason sınavda karnıma giren ağrılardan dolayı az daha vazgeçiyordum sınava girmekten son anda iileşmiştim.. Çok güzel günlerdi yaa...Kızlar erkeklerin askerlik anıları vardır bizlerinde okul anılarımız var valla anlat anlat bitmez :))
hb cnm haftaya pşb sonamiiin...
hoşgeldin cadı...
Okul ne zaman bitcek senin kıss...
Şimdi düşünüyorumda iiki okulu yarım dönem uzatmışım :)) Züpperdi yaason sınavda karnıma giren ağrılardan dolayı az daha vazgeçiyordum sınava girmekten son anda iileşmiştim.. Çok güzel günlerdi yaa...Kızlar erkeklerin askerlik anıları vardır bizlerinde okul anılarımız var valla anlat anlat bitmez :))
evdeyim kısnereye kaybluyonn bakam sen kaydirigubbakcemile3 evdemisin okuldamı
mutsuzummmmafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenbugün neden böyleyim bilmiyorum ama kolumu kaldıracak halim yokk üstelik enişte adayınızada sinir oldummm:umursamaz:kötükedihüso
duydum cnm ya onu ben donduktn sora yapalım ne dersın?ve herkese dagıtalım bır haftada zor yane gunde 3 kısı adam bası 200 er yapsak haftada yıne 4100 mu oluo ne..emınmısn nan 1 hafta olduguna..baanada bır yaslı teyze yapmıstı unı yı kazanım dıye kazanmıstım oluoo demkkıı hemen yapalım askım ıs kursun dıye ıstıyorum bn donduktn sora bana destek vermek sıteyenelrde olursaa cok dua ederım yanıbizde kardeşime ettik oda cok şükür üniye puanı tuttuda bi de yerlesse hayırlısıylaaa :Saruboceq:
duy mermaiddd 1 hftada bitmesi gerek :bbo:
lavantacım ne bu yaaa,,kuzumm gözlemledıgım kadarıyla ılıskı konusnda pek deneyımın olmadıgı ııcın ne yapacagını bılmıyorsn ve ılıskınızı ve gıdısatını yorumlayamıosn buda sende stres yapıo........akısına bırakır mısn ?sen ne yaparsan yap ne olcksa olcak cunku....bi deenememm.......DONT WORRY BE HAPPY artık bnmde sloganım bumutsuzummmmafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenbugün neden böyleyim bilmiyorum ama kolumu kaldıracak halim yokk üstelik enişte adayınızada sinir oldummm:umursamaz:kötükedihüso
ıım kuşum sne nslsnİyi Günler Canlarım Dışardaydım Geldim Çok yorgunum işler de çok birikmiş Sizler Nasılsınız.
duydum cnm ya onu ben donduktn sora yapalım ne dersın?ve herkese dagıtalım bır haftada zor yane gunde 3 kısı adam bası 200 er yapsak haftada yıne 4100 mu oluo ne..emınmısn nan 1 hafta olduguna..baanada bır yaslı teyze yapmıstı unı yı kazanım dıye kazanmıstım oluoo demkkıı hemen yapalım askım ıs kursun dıye ıstıyorum bn donduktn sora bana destek vermek sıteyenelrde olursaa cok dua ederım yanı
lavantacım ne bu yaaa,,kuzumm gözlemledıgım kadarıyla ılıskı konusnda pek deneyımın olmadıgı ııcın ne yapacagını bılmıyorsn ve ılıskınızı ve gıdısatını yorumlayamıosn buda sende stres yapıo........akısına bırakır mısn ?sen ne yaparsan yap ne olcksa olcak cunku....bi deenememm.......DONT WORRY BE HAPPY artık bnmde sloganım bu
ıım kuşum sne nslsn
kızlar hepinize hayılı akşamlar gülpembe herşey için tşk ederim sağol