- 11 Mart 2008
- 56.597
- 4.466
- 873
okumam ben ağlamak istemiyorum sevdim ve sevgimi sonuna kadar yaşadım çok ağladım artık gülme zamanım kendime acı çektiremem yazık bana o gülerken ben ağladım hep hatta gurumumu kenara bırakıp defalarca aradım artık güleceğim:)
hobuldum hoşbuldummm...
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3Bacım dün bekledik gelmedin:lepi:
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
nasıl gectı de bakem zemuszemuszemuszemus
kıslarrrr ben geldimm kar eccrin osgeldinizzzz ofyaaa patron yegeniyle ugrasıp duruyom sakın kaynatmayın haaaaa
günaydınnnnn kıslarrr nasılsınızzzz güzel bir gün diliyorum hepinizee Şeniz
kelebekciğim aramıza geldiğine sevindim hem ben sana destek msj yazdım ama okumamısssın demek :dilcikar:
günaydın kızancıklar...
İlk sözüm kelebeğe canımcım sana destek olmaya çalıştık hemde ilk başlarda yazdık yazacağımızı hatta bu topicte bile seninle ilgili muhabbetler oldu...O zaman bizlerde sana küselim bizim yazdıklarımızı önemsemedin o nedenle görmedin diyelim olurmu??
Sabah sabah zati çocuktan bıkmışım bide bu çocuk muhabbetlerini okuyunca iice sinirlerim gerildi...Ya çıldırıcam evde 3 velet zır zır ağlıyolar, akşam güya bana ağda yapacaktık herkes yaptı kaçtı ben yapamadım üstelik halıları hep ağda yapmışlar annemde sinirini benden çıkardı( Çıldırıcam kızlar yaa istemiyorum misafir falan kafa dinlemek istiyorum ben yaa... Bide tutturmuşlar cumartesi buluşmaya onlarda gelecekmiş
anladım zaten sabah baya sinirli uyanmışsın yaz dök içini rahatla :) ama kelebek gelmeden o yazıyı silsen bende silsem nasıl olur ben o anlarda herşeyden alınırdım
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3Aman Canım işte Gittim tükkana kahve içtik sohbet falan
Sonra Beşiktaşta kaldık 2şer bira içtik :içelim:
11 falandı eve geldim Babam yedi bitirdi beni bu aralar çok sapıttımlmaz:
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
alemsın yaa tatlım...
gulpembem hosbulduk cnm
kım kız patronun yegenı ufak bıseymı neyı ugrastırıo senıı kaydirigubbakcemile
Senin bu patronun yeğenine başlıycam ama heee laelaelaelaelae
osbulduk canım ufak değil ya liseye yeni basladı sabah bi oturuyo yanımaaa aksama kadar dibimdeeee tekstil okuckmıs öğreniyormussss
ah ah ben de baslıcam ama nasıl edicem bilmiyimmm
Tam bir sümüklü böcek gibi yada kene bu ne be okullar açılsada kurtulsannaniknanik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?