Okudum Canım şimdi saçmalık ya zaman kaybıkaydirigubbakcemile5
ne ilginç ya nasıl kızına koyabildi senin ismini hala anlamıyorum madem senin seviyordu iye onla evlendi canım niye ayrıldınız sevenlerin ayrılması çok acı
Şimdi Şarkılarımda bile yok. Büyük aşk mıydı bilmiyoruım yada biz evlenseydik nolurdu onu bile bilmiyorum ama kimsenin yanında bulamadım onda bulduğum huzuru aşkı ozamanki halinden bahsediyorum şimdi olsa da olur olma sada hayatına bir ben daha kattı her gününde şimdi hayatındayım Kızındayım canındayım
banada link gönderin ben burayabakaıp çıkıyorum
Okudum Canım şimdi saçmalık ya zaman kaybıkaydirigubbakcemile5
kız corell hala gülüyosunn o kadar şık giyinersen olacağı bu olurrr
nasıl yane corellll
bi litre su :1shok:
inş lavantacım eee zor günleri görki iyi zamanlarında şükret:Saruboceq:
ne ilginç ya nasıl kızına koyabildi senin ismini hala anlamıyorum madem senin seviyordu iye onla evlendi canım niye ayrıldınız sevenlerin ayrılması çok acı
pembe güldürdün beni irkek bu irkek..Yok kısım lezbiyenmi bu vardır böyleleri şu postada haydar amcama yazı yazıyolarya bi gün orada okumuştum...
Kadının kocası sürekli iş seyahatlerindeymiş kadında bigün otobüse binmiş arkadan biri sürtünüyo bununda hoşuna gitmiş yüzüne gülmüş çocuğun...Oda gaza gelip dokunmaya başlamış, sonra kadın otobüsten inmiş tabe peşinden de sapıgı inmiş beraber eve gidip yatmışlar :)) Tabi hikaye uzun ben özetle anlattım Haydar amcama bişiler soruyolardı bunlan ilgili...
o sinirli ben sinirli
o kaprisli ben kaprisli
dün feci kavga ettik telefonda
yüz yüzede bi laf söledim
elinde su vardı , sonra o su şişede sıkılmış benim üstüme döküldü kaydirigubbakcemile3
kavga son buldu yalnız :kedi:
mevzuda şuydu
mesaj çektim
git düşün duygularından emin ol didim
eminim didi
yarın görüşürüz didi hiç sanmam dedim
sen git ait olduğun yere.tercihini yaptın didim (arkadaşlarıyla buluşcaktı)
sonra balkona çıktım bi baktım orda.
evet dedi ben seçimimi yaptım ait olduğum yerdeyim :kedi::kedi:
sonra gene dalaştıklmaz:
su çözüm oldudelikafadulden
sizin atesşinizi şimcilik su söndürmüş gibim :jeyyar:
kavgalar tatlıdır ya dozu asılmadıgı süreceeee
en önemliside o ya canındasın kızına senn ismini vermiş
vala karısı biliyormu merak ettim yoalrım o adamı
ecrin hoşgeldin cnm nasılsın???
kızlarr kimse beni duymöuyo muuu soru sordumm
SEvenlerin ayrılması çok acı evet ozaman bana evlenme teklifi etti ama ben ciddiye almadım yani şöyle oldu telde konuşurken söyledi ciddi bişey de değildi bide sevgiden öteydi sevgimiz bizi yıpratıyordu artık. Belki de olmuycaktı böylesi iyi oldu.
kötü olmuş ya ama bu saatten snra yapıck bısı yk o hayatına duzenı oturtmus bıle artık sıra sende cnm..
canım ben denedim beceremedim başka biri senin adına yatsın diycem ama en sağlıklısı kendin yapmam ben beceremedim birkaç kere denedimcimcimem öle valla..rüya tabirlerie baktım çamura bisiklet binmeye falan iyi demiyor ama hayra yoruyorumm...
Kızlarr yaa ben istihareye yatmak istiyorum .daha önce evleneceğim kişiyi göreyim diye yattım göremedim hadi bi kere daha yatayım dedim namazı kıldım duasını unuttum:kedi:şimdi hayırlımı mdiye yatıcam tam olarak nasıll ben beceremedim ya bilen varsaa yardımcı olur mu??
cimcimem öle valla..rüya tabirlerie baktım çamura bisiklet binmeye falan iyi demiyor ama hayra yoruyorumm...
kızlarr yaa ben istihareye yatmak istiyorum .daha önce evleneceğim kişiyi göreyim diye yattım göremedim hadi bi kere daha yatayım dedim namazı kıldım duasını unuttum:kedi:şimdi hayırlımı mdiye yatıcam tam olarak nasıll ben beceremedim ya bilen varsaa yardımcı olur mu??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?