Bekar kzlar buyrun muhabbete.. :))

hoşgeldin lavanta ve gülpembe
benim hikayem yokki sadece ayrıldık sevgiğimle saçma sebepte ve o şu anda nişanlı mutlu bense hala onu atamadım

amin inş Rabbim herkesin gönlüne göre versinnnn :Saruboceq:

ruyayı nere yorumlarsan o cıkar canım inş güzel günler yasarsın tarıkınla :lepi:

tşk ederim sanırım aynı şeyleri yaşadığımdan öyle düşündüm hikayem uzun anlatınca aynı şeyleri yeniden yaşadığımdan pek anlatmıyorum artık :)

hoşgeldin lavanta ve gülpembe
benim hikayem yokki sadece ayrıldık sevgiğimle saçma sebepte ve o şu anda nişanlı mutlu bense hala onu atamadım

osbuldum umudum sende osgeldin aramızaaa dahada gitmeeee kaydirigubbakcemile5

sende mutlu olucaksın bundan emin ol ne oldum değil ne olucam demek lazım yerimseniben hayat bize hep yeni tecrübeler sunuyor

ben geldim
her an gidebilirim :)
dün feci kavga ettik
kavgamız 1 litrelik suyun üstüme boca olmasıyla bitti kaydirigubbakcemile3

inşallah gülpembecimm ama gerçekten zor günler bei bekliyor hayırlısı ile atlatırım inş...

MErhaba günaydın Tüm hepsi sizlere
BEnde geldim Canım Şimdi size tek tek yazayımm
Lavanta işte geldim burdayım ben bu işte ustayımlaelaelaelaelae
Dün sevgilimle bol bol gezdik işte beşikta bişeyler içtik falan filan öyle bişeyler işte.
Umudumcum sana da merhaba benimde senin gibi bi erkek arkadaşım vardı ortaokul sonunda tanıştık 3 yıl sürdü işte ama sevmek değildi Ölüyordum uğrunda geçen sene evlendi aşkımız bitti mi? BİTMEDİ bi tane kızı var ismimiz aynı kafamçokkarıştı inanmadım ben koyamazsın benim adımı dedim İnandırdı da sene de öyle 1 sefer hala görüşürüz benim için eskisi kadar bişey yok ama çok şeyler yaşadım onunla kolay kolay bitmez yine başımın tacı bir dost olarak, Öyle bişey işte paylaşmak istedim

Dİğer Arkadaşlar sizleri deŞenizŞenizŞenizŞeniz

ben geldim
her an gidebilirim :)
dün feci kavga ettik
kavgamız 1 litrelik suyun üstüme boca olmasıyla bitti kaydirigubbakcemile3

inşallah gülpembecimm ama gerçekten zor günler bei bekliyor hayırlısı ile atlatırım inş...

nasıl yane corellll
bi litre su :1shok:

inş lavantacım eee zor günleri görki iyi zamanlarında şükret:Saruboceq:

KK'nınnnn cingenesineeeee ŞenizŞenizŞenizŞeniz

vay bee ne aşkmış benim ex aşkımın hayatta öle bişey yapacağını sanmıyorum, çünkü o kadar cesaretli değildir...
Lavantam rüyada ağlamak gülmektir derler yeşillikte görmüşsün hayra yor bence...Sabahtan akşama kadar Tarık'ı düşünürsen gecede rüyalarına girecektir elbet :))

ben gördüğüm yerde yüzüne tokatı basarım zaten o çok uzaktta asla göremeyceğim yerde:) senin hikayende değişikmiş niye bitti peki

akılma şu şarkı geldi
ask tatli bir ruya
ufak bir dunya
gozlerde baslar kalplerde yasar
ask siir gibi guzel
film gibi gecer
bir ruzgar eser
masal gibi biter

sen hic sevdim mi? hic sevildin mi?
kavustum derken terkedildin mi?

o simdi cok uzaklarda yok hayatimda
ah hatiralarda
o simdi cok uzaklarda ruyalarimda
ah sarkilarimda

ask simsek gibi cakar gonlune duser
zehir gibi sizar kanina isler
ask hancer gibi batar cam gibi keser
izleri kalir derinlere iner

sen hic sevdin mi? hic sevildin mi?

ah hatiralarda
ah sarkilarimda

sen hic sevdin mi? hic sevildin mi?

ah hatiralarda
ah sarkilarimda.. (x2)

o simdi cok uzaklarda
hatiralarda

o simdi cok uzaklarda
sarkilarimda

o simdi cok uzaklarda.. (x2)

ah hatiralarda
ah sarkilarimda..

kısss cimcime sohbet bölümünde bi kız tacize ugramıs otobüste aklıma sen geldin

Şimdi Şarkılarımda bile yok. Büyük aşk mıydı bilmiyoruım yada biz evlenseydik nolurdu onu bile bilmiyorum ama kimsenin yanında bulamadım onda bulduğum huzuru aşkı ozamanki halinden bahsediyorum şimdi olsa da olur olma sada hayatına bir ben daha kattı her gününde şimdi hayatındayım Kızındayım canındayım

he pembem yaa bende okudum, nan o zevk almış ben korkudan az daha kaçırıyodum :))
ona benim sapığı önerem benimki dokunmakla kalmıyi çünküm :))

en önemliside o ya canındasın kızına senn ismini vermiş

vala karısı biliyormu merak ettim yoalrım o adamı

he pembem yaa bende okudum, nan o zevk almış ben korkudan az daha kaçırıyodum :))
ona benim sapığı önerem benimki dokunmakla kalmıyi çünküm :))

Yorum yazdım ben o kıza neden bu kadar hoşuna gitti diye.

nasıl bişedir merak ettim cimcime ya bizmiyiz anormal omu yoksa sen gittiğin hattı tarif et bence o bi ugrasın oraya özgür kız :jeyyar: modunda dolanır artık

bende yorumumu yazdım:lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…