- 10 Şubat 2009
- 5.290
- 2.102
- 698
- 36
Ulaaaaa Şimdi aradı sevgilim 20:30daçıkıyor söylediği şeye bak sen dükkana gel canım beraber kapatırız dükkanı taksime çekerşz korkmaya başladım :1shok::1shok::1shok:laelaelaelaelae
ne korkuyon kızz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ulaaaaa Şimdi aradı sevgilim 20:30daçıkıyor söylediği şeye bak sen dükkana gel canım beraber kapatırız dükkanı taksime çekerşz korkmaya başladım :1shok::1shok::1shok:laelaelaelaelae
:roflol:
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
tatlım dıkkatlı ol yenı demısdın sanırsam
taksımmı ay du gelım sıze takılam dermısım kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
ne korkuyon kızz
sevgılıyı bulsam taksımde ne ısım var hilton otelı dururken kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3Yok kız bişey yapacağından değil ama sapık çıkacak benimki coşkun babası delikafaduldendelikafadulden
Daha tanımıyorum ya kendimle dalga geçiyorum. işte. Dükkanını da biliyorum daha hafta sonu bişey almaya gittik taksi ile
gel canım gel al sevgülünü de gellll kaydirigubbakcemile5
Yok be canım şaka yapıyorum ne korkucam sırnaşık şeysırnaşık şey o benden korksun
sevgılıyı bulsam taksımde ne ısım var hilton otelı dururken kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
ne dukkanı nerde tatlım?..
yok taksım banada yakın sayılırda ondan dedım ...canım sıze ıyı eglenceler..
yani kaydirigubbakcemile3
bu konuda yardımcı olabilirim sana tutun kollarından nikah masasına.:lepi:
pembe evlilik ne zaman
Canım senin amaç farklı napcam otelde şakkıdıhihoyyythihoyyythihoyyytkaydirigubbakcemile2
Dükkan beşiktaşta oraya gidicem ordan dükkanı kapatıcaz işte beraber taksime gelir bişeyler içer eve gideriz ama ayrı ayrı evlere yalnış anlaşılmasınopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
tut beni kollarımdannnnn götürün nikah masasınaaaaa
cadım evlilikkkk seneye kısmetse
kız gocadan korkulurmu kızzzz
tut beni kollarımdannnnn götürün nikah masasınaaaaa
cadım evlilikkkk seneye kısmetse
kız gocadan korkulurmu kızzzz
hayırlı olsun cnm söz nişan varmı
hayırlısı cnmişte orası muamma be cadım hersey kısmet seneye paln ediyoz ama Allah herkesin hakkında hayırlısını versin:Saruboceq:
kıslar ne muhabbet donmus ne muhabbet,kıs karr gunduzde gelsene anacm kaynatalım tam cıkıs vaktı geldın,işlerımde vardı odaklanamadım konulara :((((((
offff evlılık demeyınnnnn bana yaaaaffff,,, :umursamaz: