• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bekar kzlar buyrun muhabbete.. :))

:roflol:
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
tatlım dıkkatlı ol yenı demısdın sanırsam
taksımmı ay du gelım sıze takılam dermısım kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Yok kız bişey yapacağından değil ama sapık çıkacak benimki coşkun babası delikafaduldendelikafadulden

Daha tanımıyorum ya kendimle dalga geçiyorum. işte. Dükkanını da biliyorum daha hafta sonu bişey almaya gittik taksi ile

gel canım gel al sevgülünü de gellll kaydirigubbakcemile5

Yok kız bişey yapacağından değil ama sapık çıkacak benimki coşkun babası delikafaduldendelikafadulden

Daha tanımıyorum ya kendimle dalga geçiyorum. işte. Dükkanını da biliyorum daha hafta sonu bişey almaya gittik taksi ile

gel canım gel al sevgülünü de gellll kaydirigubbakcemile5
sevgılıyı bulsam taksımde ne ısım var hilton otelı dururken kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
ne dukkanı nerde tatlım?..
yok taksım banada yakın sayılırda ondan dedım ...canım sıze ıyı eglenceler..

sevgılıyı bulsam taksımde ne ısım var hilton otelı dururken kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
ne dukkanı nerde tatlım?..
yok taksım banada yakın sayılırda ondan dedım ...canım sıze ıyı eglenceler..

Canım senin amaç farklı napcam otelde şakkıdıhihoyyythihoyyythihoyyytkaydirigubbakcemile2
Dükkan beşiktaşta oraya gidicem ordan dükkanı kapatıcaz işte beraber taksime gelir bişeyler içer eve gideriz ama ayrı ayrı evlere yalnış anlaşılmasınkaydirigubbakcemile4opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

bu konuda yardımcı olabilirim sana tutun kollarından nikah masasına.:lepi:

pembe evlilik ne zaman

Canım senin amaç farklı napcam otelde şakkıdıhihoyyythihoyyythihoyyytkaydirigubbakcemile2
Dükkan beşiktaşta oraya gidicem ordan dükkanı kapatıcaz işte beraber taksime gelir bişeyler içer eve gideriz ama ayrı ayrı evlere yalnış anlaşılmasınkaydirigubbakcemile4opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

tut beni kollarımdannnnn götürün nikah masasınaaaaa

cadım evlilikkkk seneye kısmetse

kız gocadan korkulurmu kızzzz

tut beni kollarımdannnnn götürün nikah masasınaaaaa

cadım evlilikkkk seneye kısmetse

kız gocadan korkulurmu kızzzz

Tutucam canım hiç merak etme zorla evlendiricem seni görürsün. sırnaşık şey
Gocam değil o beeeee :sinifsinif::sinifsinif: korkmam o benden korkacak kafamçokkarıştı
Evlilik seneye heeee vaaayyy çok iyi

Canlarım ben çıkıyorum artık öptüm hepinizi.

kıslar ne muhabbet donmus ne muhabbet,kıs karr gunduzde gelsene anacm kaynatalım tam cıkıs vaktı geldın,işlerımde vardı odaklanamadım konulara ::(((((((
offff evlılık demeyınnnnn bana yaaaaffff,,, :umursamaz:

işte orası muamma be cadım hersey kısmet seneye paln ediyoz ama Allah herkesin hakkında hayırlısını versin:Saruboceq:
hayırlısı cnm
kıslar ne muhabbet donmus ne muhabbet,kıs karr gunduzde gelsene anacm kaynatalım tam cıkıs vaktı geldın,işlerımde vardı odaklanamadım konulara ::(((((((
offff evlılık demeyınnnnn bana yaaaaffff,,, :umursamaz:

niye cnm evlenmeyi düşünmüyonmu

ee nerde bu devlet nerde kknın bekarları sultanları bakım...
yaw bı sayfamı yazdınız benden sonra...
allah muhabbetınız kesmesın emı:)..

çok zor günler geçirdim ama mermaid dışında kimse benle ilgilenmedi bu topikten...

beni yalnız ve desteksiz bıraktınız...küstüm hepinize....:dilcikar:

şimdi çok şükür iyiyim....hatta bomba gibiyim....mermaid kuzummm nasılsın?

hıh size sormuyom işteee:umursamaz:

Back