Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hakket azmış maaşın be canım, sen konuşsan belki zam yaparlar...
Güzel bir Soru ama cevabı biraz zor gibi sanki
Soğuk olduğun biri ile sık görüşsen iyice sıkılırsın gibi geliyor ama
bişeyleri de paylaşmakta yarar var senin sevdiğin ortak bişeyleri beraber yapın
Onu görünce de onu sevdiğini düşün sevmediğini falan değil
şimdi sinirlendim hadi 50 yüz tl farkı anlarımdaçokmuş fark onun bilgisi falanmı falza sendenŞuanda 660 canım maaşım ama yeni gelen eleman 1000 alıyor.
nan mermaid anlattımya sen galiba gerçekten leylasın...(sen aşıksın arkadaşşş)
Çok fazla konuşamadık malum benim çok uykum vardı, biraz oturduk bi pastanede kız hemide santralde güllüoğlu varya ordaydık, tüh aklıma gelseydi geçerken el sallardım sana :)) Cumartesi günü buluşmak için söz verdik birbirimize sabah biz buluşcez akşamada annesi bize gelcekmiş... Ayhh heyecan bastı bak...
Kızlaar zaten o akşam düşüyodum anlatmadım size dime :))
Akıllı yengem tam kapının önüne çay döktü bende sildim (bu arada yengem diyomuşki silme pozisyonunuda görsünler :)) orası ıslak kalmış bende topuklu terlik giymiştim, oradan geçerken bi kaydı Allahtan onlara belli etmeden toparladım kendimi hemen kaçtım tabe...Onlar gittikten sonra bizimkilere anlattım herkes kahkahalara boğuldu :))
şimdi sinirlendim hadi 50 yüz tl farkı anlarımdaçokmuş fark onun bilgisi falanmı falza senden
bendede bısı yok tatlım cevremde bana karsı var ama bende tık olmuyo tek degılsın yaneopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanCimcimemmm hayırlısı
Topicte hareketlenme var kaydirigubbakcemile2
Ben ve bendenizz dışında belki oda tatilde bulur
Ben ne zaman bulurum bellisiz
bendede bısı yok tatlım cevremde bana karsı var ama bende tık olmuyo tek degılsın yaneopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
küçükmü yegeni şeker ver gönderof ya aranızda değilim patronun yegeni yapıstı gitmek bilmiyo laf sokuyom ama gene yanımda ya