• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bekar kzlar buyrun muhabbete.. :))

Ben şöyle düşünüyorum Canım belkide ben yarın kör olucam ve ailem yırtınarak göz nakli istiycek ama sen yada ben bi şekilde nakil yaptırmazsak kimse umut olamayız. ınsanın başına gelmeden anlayamaz Toprak altında onların hepsi çürüycek bir gün

Organ Nakli yapmayanlar en azından Kan bağışı yapabilir. Bunlar Bizler içinde diğer insanlar için de süper etkinlikler.

Cingenecim sağlık raporu verirken secenek vardı onu işartledim, ancak dipnot düştüm 5 duyu organı dışındakiler diye...
Bu konuda aslında pek açıklama yapmak istemiyorum, pek çok farklı görüşe sahip insanlar var, yanlış anlaşılması olası...

Cingenecim sağlık raporu verirken secenek vardı onu işartledim, ancak dipnot düştüm 5 duyu organı dışındakiler diye...
Bu konuda aslında pek açıklama yapmak istemiyorum, pek çok farklı görüşe sahip insanlar var, yanlış anlaşılması olası...

Evet Canım ama ÖZellikle gidip bağış yapıyorsun

Mesela ben de 5 duyu organımı bağışladım ama sana karşılığında bi defter veriyor ve birde ehliyet gibi pvc kaplı bişey. yanında taşıyorsun her ne olursa olsun.

kıslar beni sakın yanlıs anlamayın bende tüm orrganlarımı bagıslamak isterim ama kafamdaki düşüncelerden kurtulamıyorum cingene cok dogru söylüyorsun bigün biz yada kendi ailemiz olabilir ama ya hesabı ne olcak

kıslar beni sakın yanlıs anlamayın bende tüm orrganlarımı bagıslamak isterim ama kafamdaki düşüncelerden kurtulamıyorum cingene cok dogru söylüyorsun bigün biz yada kendi ailemiz olabilir ama ya hesabı ne olcak

Tabiki de canım fikir uyuşmazlığı olması normal
Sende kan ver. Bak benim kan verme konusunda madalyalarım var kaydirigubbakcemile5

Tabiki de canım fikir uyuşmazlığı olması normal
Sende kan ver. Bak benim kan verme konusunda madalyalarım var kaydirigubbakcemile5

bende istiyomki beni bu düşüncelrden arındırın sorularıma cevap verin :1no2: bende insanlara faydalı olayım

kan veririm yerimseniben

bende istiyomki beni bu düşüncelrden arındırın sorularıma cevap verin :1no2: bende insanlara faydalı olayım

kan veririm yerimseniben

Tamam Ozaman ŞÖyle yapalım. Sen kan ver önce direk gidipte organ nakli yapıcam demek kolay değil bakkala gitmiyoruz çünkü. Kan vermekle başla ve devamlı araştır düşün biraz kendinle savaş neden olabilir neden olamaz diye?

Lösevdeki insanları düşün.
GÖzünün tekini yada belki de ikisini birden kaybedebilen insanları
Sağ bacağını düşün
belki de yeni doğan bi bebeğn kalbindeki ritim bozukluğunu yetmezliği düşün

ama önce bunların herbirinin çocuklarında,ailende olmasının düşün ozaman etraftaki herkeze haykırırız işte nolur bağışlayın diye

sonrada bigün öldüğünü ve O ufacık bedene yarayacak olan kalbin çürüdüğünü düşün.

Tamam Ozaman ŞÖyle yapalım. Sen kan ver önce direk gidipte organ nakli yapıcam demek kolay değil bakkala gitmiyoruz çünkü. Kan vermekle başla ve devamlı araştır düşün biraz kendinle savaş neden olabilir neden olamaz diye?

Lösevdeki insanları düşün.
GÖzünün tekini yada belki de ikisini birden kaybedebilen insanları
Sağ bacağını düşün
belki de yeni doğan bi bebeğn kalbindeki ritim bozukluğunu yetmezliği düşün

ama önce bunların herbirinin çocuklarında,ailende olmasının düşün ozaman etraftaki herkeze haykırırız işte nolur bağışlayın diye

sonrada bigün öldüğünü ve O ufacık bedene yarayacak olan kalbin çürüdüğünü düşün.

yerimseniben hepsine katılıyorum ben
ama öldükten sonraki hesabı düşünüyom demiceklermi bana neden verdin diye

yerimseniben hepsine katılıyorum ben
ama öldükten sonraki hesabı düşünüyom demiceklermi bana neden verdin diye

Birine umut olmak onun yüzünü güldürmek kadar güzel bişey yoktur elbette
4 yıl önce arkadaşımın kızını kaybettik malesef ama insanlarımız nakilden korktuğu yada belki de önemsemediği için asla sözüm sana değil ama ailenin tekine her gün yalvardığımızı biliyorum. Sadece onların çocuklarının kalbi tutuyordu 3 ay boyunca yalvardık vermediler 5 ay sonra falan kalp yetmezliğinden ufacık bedeni kaybettik.

ınsanın başına gelmeden asla anlamaz ozaman kadar zaten gümüş madalyam vardı kan veriyordum. Sonra yükseltince tamamen denk geldi organ nakli de gerçekleştirdik.

Neden verdinin açıklaması şöyledir;
Bağışladığın gözler kötü gözlere bakarsa, neden sebep oldun
Haram yerse neden sebep oldun?
Kötü olaylara kulak misafiri olursa neden sebep oldun? yani bence bu bir risktir....
ıi olaylarada şahit olabilir sonuçta, o nedenle ben 5 duyu organını vermeyi düşünmedim...

Bu konunun islamiyet yanını ikna bilinçli bilgi sahibi biriyle görüşmenin daha ii olacağını düşünüyorum pembecim...Şu an yazdıklarımızın biraz önce söylediğim gibi yanlış anlaşılma olasılığı çok yüksek, çünkü kk'da çok farklı karakterlerde ve inanışlarda olan insanlar var, hepsinin aynı fikirde olmasını bekleyemeyiz...

Birine umut olmak onun yüzünü güldürmek kadar güzel bişey yoktur elbette
4 yıl önce arkadaşımın kızını kaybettik malesef ama insanlarımız nakilden korktuğu yada belki de önemsemediği için asla sözüm sana değil ama ailenin tekine her gün yalvardığımızı biliyorum. Sadece onların çocuklarının kalbi tutuyordu 3 ay boyunca yalvardık vermediler 5 ay sonra falan kalp yetmezliğinden ufacık bedeni kaybettik.

İnsanın başına gelmeden asla anlamaz ozaman kadar zaten gümüş madalyam vardı kan veriyordum. Sonra yükseltince tamamen denk geldi organ nakli de gerçekleştirdik.

Neden verdinin açıklaması şöyledir;
Bağışladığın gözler kötü gözlere bakarsa, neden sebep oldun
Haram yerse neden sebep oldun?
Kötü olaylara kulak misafiri olursa neden sebep oldun? yani bence bu bir risktir....
İi olaylarada şahit olabilir sonuçta, o nedenle ben 5 duyu organını vermeyi düşünmedim...

arastırdım kıslar ve caiz değilmiş vericem ulen organlarımı :lepi:
aklıma sey geldi gecen sene bi operasyon geçirdim ve gögsümü kaybetme olasılıgım vardı cok şükürki hersey temiz cıktı :Saruboceq: sonucu alana kadar hep kötü düşündüm bi taraftanda sey dedim kötü olursa birinin göğsünü alırım diye
duyu organlarımı vercem ben cunku her naneyi bende işledim ne biliyim ya
ama bagıslıcam organlarımı

Kararların üzerinde iyi ce düşünmen gerekli
Sonra Olmadı vermiycem deme gibi hakkın yok
En iyi karar verebileceğin inanıyorum

osgeldinn kar nasılsın öle arada bi gözükme hep gel....

yok kararım kesinn sorularımada cevap buldum....

ikizler burcu gulpembe:)

organ bağışı için uzun uzun yazmak yerine özet geçeyim.
isteyen katılır isteyen katılmaz.
yaradana hesabını ruh verecek beden değil.beden fani geçici,esas olan ruh.
yaradanın yarattığına faydam dokunacak.ki bundan güzel bişi olamaz bence toprakta çürüyeceğine,birilerine umut olsun derim ben.
tatlışım kimseye sorma iyice araştır,oku kendi kendini ikna et.
başkası ikna ederse hep kafanda soru işareti kalır.

ikizler burcu gulpembe:)

organ bağışı için uzun uzun yazmak yerine özet geçeyim.
isteyen katılır isteyen katılmaz.
yaradana hesabını ruh verecek beden değil.beden fani geçici,esas olan ruh.
yaradanın yarattığına faydam dokunacak.ki bundan güzel bişi olamaz bence toprakta çürüyeceğine,birilerine umut olsun derim ben.
tatlışım kimseye sorma iyice araştır,oku kendi kendini ikna et.
başkası ikna ederse hep kafanda soru işareti kalır.

ikizler erkegi ile yay bayanı iyi anlasır bildiğim kadarıyla her konuda hemde

organ da ise haklısınn........

herkese düşünceleri için tesekkür ederimmmm :kedi:

Back