• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bekar kzlar buyrun muhabbete.. :))

Bi yandan kahvaltı yapmaya çalışıyorm o yüzden :D geç geldim ayhhh çok neşeliyim bugün sen nasılsın Canemm lülülülülülülülülülülülü

hayırdır neden neselisinnn hep böle neseli olllll
ben aynı 8de geldik aksam 8i bekliyok işti
pırlantayı sankim görür gibi oldum :1ninca: sakın kacma pırlanta kaydirigubbakcemile4

hayırdır neden neselisinnn hep böle neseli olllll
ben aynı 8de geldik aksam 8i bekliyok işti
pırlantayı sankim görür gibi oldum :1ninca: sakın kacma pırlanta kaydirigubbakcemile4

hiç bilmiyorum hayır olsun ama 2 gündür böyleyim sanırım sizle sohbet ediyorum diye
Yoksa Aşık mı oluyorum :roflol::roflol:

Günaydın kızlaar ne güzel bi gün dimi...
Akşam erkenden yattım yani 22:30'da, enişte adayınızı gördüm cumartesi yine görüşücez :)), bebişimize baktım birass çok tatlı kerata yaa...bugün güzek olmasında daha nolsun...
Aslında bunlar küçük şeyler ama, önemli olan küçük şeylerle mutlu olmak değilmi zaten
zemuszemus

Aman Allahım siz negüzel şeysiniz öyle kaydirigubbakcemile2

sen daha bizim tadımızı almadınnnn hele bi al tadımızıııı :jeyyar:

corel yavrim bu ne güzellik cok güzel olmusssunnn sen enişteyi kudurtcan galiba adam heralde köpürür :jeyyar::nazar:

hepimiz polyanna olmamız lazım aslında haklısın cimcimeee ufak seylerden mutlu olmak gerekr hersey için sükürler olsun

Günaydın kızlaar ne güzel bi gün dimi...
Akşam erkenden yattım yani 22:30'da, enişte adayınızı gördüm cumartesi yine görüşücez :)), bebişimize baktım birass çok tatlı kerata yaa...bugün güzek olmasında daha nolsun...
Aslında bunlar küçük şeyler ama, önemli olan küçük şeylerle mutlu olmak değilmi zaten
zemuszemus

Enişteye söyle fazla naz yapmasın kırarım kafasını gözünü adam gibi gelsin aşık olsun sana opuyorumnanaktan

Bebek kimin canım yiğen falan mı insana mutluluk veriyorlar yaaaaaaaşakkıdı

sen daha bizim tadımızı almadınnnn hele bi al tadımızıııı :jeyyar:

Bakalım arttııkın zamanla iyice bağımlı olacam sanırım size

Bebek kimin canım yiğen falan mı insana mutluluk veriyorlar yaaaaaaaşakkıdı[/B][/QUOTE]

bebiş kuzenimin oğlu aynı zamanda süt abim olur kendileri...Kızı zaten hala diyo bana buda diyecek inşallah..İşte Salim Eymen paşam :))

64401260966569415611069.jpg

Corel sen İstanbula dönünce enişte nolcak oralarda...

Back