Bekar kzlar buyrun muhabbete.. :))

peki fare zehirini yermi...
Bugün aklıma sey geldi, küçük bir oyuncak kedi alıp üzerine zehir döksem, onu yicem diye zehiride yer belki ölür...

Bu arada gece onikide eniştemin bir başvurusu vardı onun onaylandığı öğrendik (Allahıma çok şükür) artık ablam bizim karşımıza taşınacak...Üzüntü ve sevinci bir arada yaşadık anlayacağınız...
Ya kızlar bazılarıda kedileri bıraksaydınız neden almak için uğraştınız diyolar, onları göz göregöre nasıl ölüme terkederdikki, annemin tek hatası var sütlerini almayacaktı, ben alma gel dedim ama yok sen git dedi...

hayırlı olsunn....ne olursa olsun onlarda bi canlı sabah bende işe gelirken bi kedi gördüm karsısında da serce var baktım kedi pusuya yattı hemen gittim serceyi kovaladım ordanşakkıdı

peki fare zehirini yermi...
Bugün aklıma sey geldi, küçük bir oyuncak kedi alıp üzerine zehir döksem, onu yicem diye zehiride yer belki ölür...

vala bizim fareler yiyodu pembe pembe oluyor onların zehiri
belki öle olur kediyi yicem diye zehir alcı hepsini yer zıkkım yicesi :dilcikar: ama alcıyı muhakkak dök

Kızlaar bu arada kafam ço karışık olmakla birlikte yarın bize görücü geliy...
Hiç anlamam bu görücü işlerinden ilk kez tanışıcam, ben eve gelmesinler dışarıda görüşelim dedim ama olmazmış, racona tersmiş...Baya heyecan var yani, ne yaparım nasıl yaparım hiç bilmiyorum ayrıca gözler hep üzerimde olacak bu durum beni fazlasıyla kasıyo..

Kızlaar bu arada kafam ço karışık olmakla birlikte yarın bize görücü geliy...
Hiç anlamam bu görücü işlerinden ilk kez tanışıcam, ben eve gelmesinler dışarıda görüşelim dedim ama olmazmış, racona tersmiş...Baya heyecan var yani, ne yaparım nasıl yaparım hiç bilmiyorum ayrıca gözler hep üzerimde olacak bu durum beni fazlasıyla kasıyo..

hayırlısı olsun cimcime vala hiç basıma gelmedi bu konda saga pek yardımcı olamıcam sen yazarsın bize söle oldu böle oldu diye

günaydın kızlarrrr anammm cimcime sendemni elden gidiosun yoksammm lülülülülülü

TŞK. artistcim hoşgeldin...
Sen yenisin galiba :jeyyar:
Kimsin necisin nerden geldin, sevgülü durumların nasıl anlat bakem, kendinen bahset biraz...

benimde çok yakın bir arkadaşım var annem ona dün koca bulmuş kızda ben öyle şeyler istemiorum felan dedi bu seferde annemde o olmazsa çocuk senle tanışsın demezmii az kalsın bende dün kaza kurşununa gidecektim amannn ammannnn kaydirigubbakcemile

TŞK. artistcim hoşgeldin...
Sen yenisin galiba :jeyyar:
Kimsin necisin nerden geldin, sevgülü durumların nasıl anlat bakem, kendinen bahset biraz...

ehehehe ben topicinize yeni geldim bayadan beridir üyeyim ama öle çok yorum yapan biri deildim bu sıra noluyosa atlıyorum her yere canım çok sıkılıo buraya girip kafa daıtıyorum ..çalışıyorum ben cnm sevgilim de varla yok arası o konudada acaip dertliyim zaten :delphin:

Cimcimemmmm çok geçmiş olsun canım büyük bir kaza atlatmışsınız
Annen umarım şimdi iyidir
Ablanın karşınıza taşınmasına sevindim canım
Hııımmmm demek görücüler gelecek
Hayırlısı canım

artistciim hoşgeldişn aramıza merak etme burada hepimiz dertliyiz bu aşk maşk manita durtumlarında buyrunnnnnnnnn bi derdin olursa hallederiz yaniii -tatlicadiarzu-

Back