Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu arada gece onikide eniştemin bir başvurusu vardı onun onaylandığı öğrendik (Allahıma çok şükür) artık ablam bizim karşımıza taşınacak...Üzüntü ve sevinci bir arada yaşadık anlayacağınız...
Ya kızlar bazılarıda kedileri bıraksaydınız neden almak için uğraştınız diyolar, onları göz göregöre nasıl ölüme terkederdikki, annemin tek hatası var sütlerini almayacaktı, ben alma gel dedim ama yok sen git dedi...
peki fare zehirini yermi...
Bugün aklıma sey geldi, küçük bir oyuncak kedi alıp üzerine zehir döksem, onu yicem diye zehiride yer belki ölür...
Günaydın kızlar
Cimcimemmmm çabuk bitir işini merak ettik ne oldu yerimseniben
Gulpembe ben bir kızım olsun istiyorum ama isim hiç düşünmedim kaydirigubbakcemile2
Kızlaar bu arada kafam ço karışık olmakla birlikte yarın bize görücü geliy...
Hiç anlamam bu görücü işlerinden ilk kez tanışıcam, ben eve gelmesinler dışarıda görüşelim dedim ama olmazmış, racona tersmiş...Baya heyecan var yani, ne yaparım nasıl yaparım hiç bilmiyorum ayrıca gözler hep üzerimde olacak bu durum beni fazlasıyla kasıyo..
TŞK. artistcim hoşgeldin...
Sen yenisin galiba :jeyyar:
Kimsin necisin nerden geldin, sevgülü durumların nasıl anlat bakem, kendinen bahset biraz...
tek bi kız mı istiyon![]()
mrb kızlar günaydınn napıyosunuz çalışanlara kolay gelsin..
kızlar yaa size rep veremiyorum, başka kullanıcılara verin yazıyor, sinir oldum...