Bekar kzlar buyrun muhabbete.. :))

güaydın ben de deldimmm nasılsınız sinemcim cimcimecim mermaidcim pırlantacım gülpembecim corelcim bendenizcim ecrincim kızlar aklımdan saydım unuttuğum kişiler varsa kusura bakmasın onları sevmiyorum diye düşünmesinler aklıma ilk gelen isimler:lepi:

yok cnm konuşmaya devam bu akşam için işim varmı diye sordu bende arkadaşa gidebilim dedim daha cvp vermedi bakalım belki buluşalım der

mermaidcim o beni 2 kere görmüş öyle sormuş snr ben onu düğünde gördüm ilk defa ama yüzüne bakamadım hiç ellerine baktım utancıma daha sonrada başka düğünde gördüm yine uzaktan onu haricinde görüşmedik ..ilk defa canlı olarak konuşucaz ve panik oldum

kızlar noldu bu topiclere daha doğrusu sizlere noldu nerdesiniz...
10dk bi geliyorum ama kimsecikler yok pembecim noldu nerelerdesin, sen sık sık uğrardın...

bu cumartesi calısılcakmıssss babababa ben gecen geldim siz gelmediniz nan :mymeka: ah ggelirim ben cumartsiii cok sinirliyim :oklava:

günaydın kıslarrrr nassınızzz cıtır gelin adaylarııı kolay gelsin herkese Şeniz

seni bekliyoruzzz cimcimeeee.....kıslarrr bebelerinizin isimlerni ne koymak istersinizzz kactane cocuk kacı kız kacı erkek olsun istersiniz

Günaydın kızlar
Cimcimemmmm çabuk bitir işini merak ettik ne oldu yerimseniben
Gulpembe ben bir kızım olsun istiyorum ama isim hiç düşünmedim kaydirigubbakcemile2

işte geldim burdayımm...
Ya kızlar akşam çok kötü şeyler oldu (Tabi Allah daha beterinden saklasın)
Evi badana yaptırdık onunla uğraşıyorduk, bizim yan bahçede de yaşlı bir teyze var 2 tane yavru kedi besliyor anneleri ölmüş, bizde arada bir süt falan veriyoruz, dün teyze doktora gitti bahçenin anahtarını bize verdi kedilere bakalım diye...Neyse işleri yaparken kediler bağırmaya başladı (normalde çok sakinler hiç sesleri çıkmaz) annem dediki git bak onlara büyük kedi boğuyor galiba, gittim bizim duvardan bi baktım kocaman bi fare onlar gelincik oluyormuş yeni öğrendim...Neyse hemen bir tahta bulup attım bizim bahçeden zaten karanlık pekte seçilmiyor korktum kedilere gelir diye anneme dedimki fare, annem yok farenin ne işi var falan diyo hemen anahtarı alıp koştuk bahçeye...Annem eline bi odun parçası aldı gittik oratalarda bişey yok kedilerden biri koşarak yanımıza geldi diğeri yok...Öldü sandık meğer can havliyle yavrum çalıların arkasına saklanmış neyse annem ikisinide bana verdi bizim bahçeye götür bende sütlerini getireyim dedi, aldım götürdüm...Sonra annem görmüş işte burda dedi sopayı bi atmış afallamış fare öldü bi odun daha at iice vurayım dedi...Neyse o arada kalkıp bizim duvara tırmanmaya çalışmış duvarda Allahtan çok yüksek çıkamamış sonra annemin üstüne koşmaya başladı bende bizim taraftayım. Annem nereye kaçıyosa peşine koşuyo annem nasıl çığlık atıyo o arada yere düşer gibi oldu galliba üstüne çıkmış neyse ben hemen bahçeye koştum bende bağırdım komşular camlara çıktı noluyo diye annemi aldım geldim bu sefer kapıyı kilitlemeye gidemiyorum korkudan bu arada annem düşünce ameliyatlı elini sürtmüş yere eli açılmış, ya bi an ne yapacağımı şaşırdım ödüm koptu tekrar yara açıldı diye...Annem zangır zangır titriyo sonra ağlamaya başladı hem elinin acısı hem korku, ben hemen baticon getirmesi için yengemi aradım annemin eline baktım yok bişey diye teselli etmeye çalışıyorum ben hemen pansuman yaparım düzelir falan diyorum...Su içirdim falan filan, kalk polikliniğe gidelim hem sakinleştirici yapsınlar hemde elini pansuman etsinler diyorum, yook dikiş atarlar diyo (oysaki çok fazla açılmamış)...O arada teyze oğlu ve gelini geldi, teyze de kapıyı açık görünce kendi kendine söylenmiş neden açık bıraktılar diye, farede kapıda bekliyormuş teyzenin oğlunun ayaklarına sarılmış, oda karanlıkta kedilerdir diye ayağıyla itmiş.Ben hemen gidip durumu anlattım, onlarda feneri alıp onu aramaya başladılar, neyse yengem falan geldi annemi biraz sakinleştirdik...Teyzenin oğluda polikliniğe götürdü annemi...Ama yavruları görseniz nasıl korkuyorlar her yerlerini tırnaklamış kan vardı üzerlerinde silmeye çalıştım biraz süt falan verdim sonra kocaman bi kutuya koyduk onları üstünüde kapattık...Ama bu korku bize yetti yani inanılmazdı yaa ben böle bişey görmedim, annem canım benim gece hiç uyuyamadı...Ya kızlar biraz uzun oldu ama hala etkisindeyim çok kötydü...Sabahta annem kutudan çıkarmış bende kapıya çıktım hemen yanıma koştular, ayaklarımın üstüne bi yatışları var...

dsc00501v.jpg

işte bunlarda bu sabahki halleri çok masumlar yaa

Bu arada gece onikide eniştemin bir başvurusu vardı onun onaylandığı öğrendik (Allahıma çok şükür) artık ablam bizim karşımıza taşınacak...Üzüntü ve sevinci bir arada yaşadık anlayacağınız...
Ya kızlar bazılarıda kedileri bıraksaydınız neden almak için uğraştınız diyolar, onları göz göregöre nasıl ölüme terkederdikki, annemin tek hatası var sütlerini almayacaktı, ben alma gel dedim ama yok sen git dedi...

geçmiş olsunnnn cimcimeeee annenin bişeyi yoktur umarım kedilerinizde cok tatlıymıs.....fare zehiri alın ve üstüne alcı dökün bizede dadanmıstı fare öle kurtulduk alcıyı yiyince içinde donuyo ve patlıyor ıyyy igrenc yaratıklar Allahın gücüne gitmesin....

Back