Bekar kzlar buyrun muhabbete.. :))

merhabala kızlar..............gulpembecım yoklama al cnm napamm ya bı ton ısım vardı sbh hala da bıtmedı bırasdanda yemege gıderım uffff
 
Memleket Anıları
Istiklal´in oralarda, 9-10 yaslarinda, buyuk olasilikla tinerci, iki cocukla konusuyor polis. Birisine sordu, "Nerede oturuyorsun sen, evin nerede senin?".
Cocuk: "Evim filan yok, orada burada uyuyorum".
Polis oburune dondu: "Peki sen?".
Ikinci cocuk: "Komsuyuz!" :)

Az once iş icabi Isparta´da bir musterimizi aradim. Telefonu acan kibar bayana ilgili kisinin mail adresini sordum. Hanimefendi gayet kibarca "Bizim burada internet cekmiyor" dedi.

Cuma aksami gecenin bir yarisi Arnavutkoy´de taksi ariyordum. Fakat etrafta bir tane bile yoktu. Arabasını park etmis yemek yiyen bir taksi soforu gordum. Adama yaklasip, "Abi musait misin?" dedim. O da, "Ehliyetin var mi?" diye sordu. Taksim´e kadar taksiyi ben kullandim, o paşa paşa yemegini yedi.

Bir arkadas anlattı. Gecenlerde Taksim´de yururken sıkışınca McDonalds´in tuvaletine girmis. Tuvaletten sonra elini kolunu sallaya sallaya restorandan cikarken elemanlardan biri arkasyndan seslenmis: "Bir gun yemege de bekleriz..."

Izmirliler bilir, toplu tasimada Kentkart uygulamasi vardir. Karta para yuklersiniz, otobuslerde manyetik okuyucuya tutarsiniz ve okuyucu okuduguna dair sinyal sesi verir. Kentkart uygulamasinin ilk yilyidi. Yaslı ama cok tonton bir teyze elinde Kentkartla otobuse bindi. Nedense karti soforun suratina dogru tuttu(Herhalde paso gibi gosterilecek zannetti). Sofor iki-uc saniyelik saskinlik periyodunu atlattiktan sonra, "Biiiiip!" dedi. Teyze bi sey olmamis gibi gecip soforun arkasina oturdu. Otobusteki herkes kahkahalarla gulerken bense soforun zekasina hayran olmustum.

Bir gun yolda giderken kaset satan bir dukkanin caminda aynen soyle bir yazi gormustum: "Arabalar icin cistakli muzik gelmistir."

ay çok güldüm ya
 
naber pembe sizde de işler durgunmu..
acayyip sıkıldım bugün oturrmaktan popom uyuştu be

ayy sabah ben varya çok yoğundum şimdiise uykum geldi kıvrılsam koltukta var uyurum mışıl mışıl ya tarıkla biraz soğudu aramız çünklü ben onu kızdırdımm offff eşşek kafalı lavanta ne olcak:oklava::oklava::oklava::tomato::tomato::tomato:
 
çocuğa bişey yapmadım sadece sevemiyorum dedim oda azcık umudum vardı oda gitti dedi..sonra ben merve ben seni aşık edicem biraz zamana ihtiyaç var desene dedim demedi =( sana canım çok ısındı dedi inş.sen bana ben sana aşık oluruz dedi...bende inş. dedim sabah dedi akşam düşünmekten zor uyudum uyuyunca unuttum biraz daha iyiyim dedi
 
cimcimecim öylede artık kızlar koşturuyor hadi biz koşturmuyoruzda lisedekinler daha çok erkeklerin peşinden koşuyor değişti devir bir buluşamadık buluşsak herşey netleşcekmiş gibime geliyor..
 
Back