Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
:))) saol yaa, o i harfide gözümden kaçmış değil
Ama i harfli vatandaşta nişanlandı...
a cnm sımdı sen deynce sankı bırdn hayal mayal hatrladım:) ıı hatırlasydm emın ol bı cafeye gotururudm sızıkısss mermaid konusmutuk ya msnde
hatta bulustugumuz zaman bakcaktım ya
ey masallah hepıcıgımz marıfetlıyıs cnm....bnde ufak ufak analrım cok deıl amakızlar bende kahve falı bakıyorum :kedi:
kızımm ne alemsın ya teknık destekte hazır yanı bakarmısnz suraya yaYüzsüzlüğün bu kadarı yaneee...Çok yüzsüzüm ama içtik bi kere can sıkıntısı...Ben patroncuğumun yanına gidip gelcem siz değerlendirin :))
![]()
![]()
![]()
bebemmm aşkuummm özlemııımmm Allah tamamına erdırsın Alinle ınş..darısı da bıze olsunmu ......OLSUNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN :))))))))selamm kızlarrrr ben geldimmmmmmmmmmmmmmmmmm..
sizee güzel bir haberim varrrrrrrrrrrrrr....
NİŞANLANDIMMMMMMMMMM BENNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN..... ayyyyyy okadar mutluyumkiiii... darısı tüm sevenlerin başınaaaa.... mucuxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
slm supurgelı cnm bu arada kandıl msjın ıcın cok saol..çok ıncesın......öperimmmmmmmmslm kızlar
özlem hayırlı olsun cnm
tez vakitte ekim sonu gelmesi dileği ile :)
sinemcim işler yoluna girdi galiba seni daha çok görür oldum...
her sabah yoklama alıcam bundan sonra mermaid yok pırlanta yok ecrin yok corel yok lavanta yok