Senide Allah kavustursn cnm..Ya bızde1 ay gorusemıcez.haftaya arkadasımn dugunu var,sonrakı hafta kıbrısa gıdıyorum 2 hafta sonu da ordan gıdıyor.1 ay edıyoidare edıcez artık napalım
ee dıgerlerı ne alemde
aaaa:))) şafakları karıstrdm ben..h sonu konusuldu bu heralde ben bılmıyorum cıkacagını..yanı maası beklıodun hanı onu mu dıosun ..yoksa maas ne olursa olsn cıkackmısn.?...cok uzattım ,kısaca yenı bır gelısmemı oldu? dıye sorayım
tamamm canımm opuyorumnanaktanşeker koparmışsın izni ne güzel yaa bizim yerimize eğlen :1hug:
gunaydın cnm yenı bınanız hayrlı olsunişyerimizin yeni binamızdan günaydın herkeslere :lepi:
pembe Allah yardımcın olsun,,,dişini sıkacaksn yapack brısye yok..dusundumde sımdı burda herkes bırsyeler ıcın dişini sıkıo,,,yanı sadece bıze has birsye dıye dusunmeyıp sıkıntımızı bıraz örselemelıyız okişşşşşşş?iş aramıcam bayramndan sonra baslıcam büyük bi hata yaptım daha dinlenmeden yeni biyere baslayarak inanın servisinin olmayısına 8-8 calısmaya otobüslere alıstım ama patronlar cok kıro herseye karısıyo modellerde tamam öteki yerimdi öleydi ama bunlar herseyine karısıyo karsımda bi adam var küçük dagları ben yarattım modunda oda kendini tasarımcı sanıyor belki diceksiniz öteki yere alıstıgım için bunlar bana kötü geliyor ama burası bi garip ya korkuyom issiz kalmaktan belkide cıkmasaydım dicem ama yasadıklarım beni bunaltıyo nasıl bi karar vercegimi bilmiyorum
evet koparırım valla bırakmamm ....babamı hatırlatmayın...düşünmemeye calısıorum..bnde dişimi sıkıorum işte...evlenene kdr da sıkmayı dusunuorum.........gülpembe yaa allah yardımcın olsun da işsiz kalıcanı düşünmüyorum yeni modelleriçin sana ihtiyaçları varrr.bugüne bugün tasarımcısın yanii
mermaid cnm koparmısın izni sorun yok inş babanla aranda...
o hızır banada yetişsin
istifa etmeme ramak var
bende mutsuzum
yanlış hatırlıyosun canım
memnuniyet yok
sorunlar var
kızlar biliyor diğer topiçte yazıyodum sürekli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?