Bekar kzlar buyrun muhabbete.. :))

günaydın şekerler nasılsınız.....
bugün bende çalışanlardanım hemde 7 ye kadar...hepimize kolay gelsinn

günaydın kıslarrr ya küfür ediyolar adama hala gelmediler sinir oldum beyaz kelebek nasılsın pek ii görmedim seni

gülpembe ne oldu cnm kaçırdım ben olayı kim niye küfür ediyor ve sen oraya hala alışamamışsın

ya kuzum bize denildiki yarın iş var normalde cumartesi calısılmıyo iş var gelincek denildi ortada gelmesi gerekn kişiler yok ve biri rahatsızlanmıs gelmicek patronlarda gelmedi küfür dediğim gel diyolar ama onlar yok piyasada

günaydın kıslar ,

mutlu haftasonları geçirmeniz dileğiyle bende işdeyim 2-3 saat sonra cıkıcam nişanlım gelecek :))

kıslar ben eve gidiyorum sabahın 8inde geldim ve bu saate kadar bekledim...dreamlife bol bol gezmeler sana ii hafta sonları diliyorum sizlere

Bu degerlı kandıl gecenısınde, kaınatın yaratıcısı ve alemlerın rabbı bagıslayıcı ve acıyıcı yuce allah tum dualarınızı kabul etsın...

günaydın kuzucuklar nasılsınız nasıl geçt, hafta sonunuz güzel bir hafta diliyorum hepinize Şeniz

günaydııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııınnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
çok güzel bir gün hava üfül üfüll inşallah bu hafta sizin kalbinizde üfül üfül huzur dolu olurrrrrr güzel bir hafta geçirirsinizzzopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

günaydın gülpembe

ooo biz nişanlımla bir gezdik ha.sonu sormayın havuzuda gittik ve kapkara geri geldim ,

cok yoruldum ama yaaa ayakda uyuyorum

günaydın kuzucuklar nasılsınız nasıl geçt, hafta sonunuz güzel bir hafta diliyorum hepinize Şeniz

gunyadın pembiş,,hafta sonu buralardaymıssınız..benım hafta sonum tek kelımeyleyle çook güzeldı...nasıl gectı bir çırpıda anlamadım :((( yıne donduk başa işe geldık....sanırım tatıle açım çok fena...bu arada senın nsl gectı? ve aynı dıleklerımle,huzurlu, mutlu, sakin ,entrıkasız,sağlıklı bir hafta herkese

hım kıslarrr ne güzel sevdiğinizle berabermissiniz iyi gelmiştir simdi size ilac gibi....ee geldik bi hafta basına daha benmde safagım az kaldı :D

Senide Allah kavustursn cnm..Ya bızde1 ay gorusemıcez.haftaya arkadasımn dugunu var,sonrakı hafta kıbrısa gıdıyorum 2 hafta sonu da ordan gıdıyor.1 ay edıyo :( idare edıcez artık napalım
ee dıgerlerı ne alemde

Back