Bekar kzlar buyrun muhabbete.. :))

kıslar cok oluyom bu iş meselesinde kusura bakmayın ama bişey sorcam şimdi burdan ayrılcam ya ben maası aldıgım gün ayrılmak istiyom ozman adama bahanem ne olcak bide parayı aldı gitti olsunda istemiyom haber vermem gerek mi bi hafta önceden paramı vermez diye düşünüyom haber verirsem kafamçokkarıştı

verirler heralde biraz vijdan varsa...
Sorun olacağını sanmıyorum...
Yada paranı al ben 1 haftaya kadar çıkıcam de istersen, çünkü ii bir mebla verirlerse pişman olabilirsin

verirler heralde biraz vijdan varsa...
Sorun olacağını sanmıyorum...
Yada paranı al ben 1 haftaya kadar çıkıcam de istersen, çünkü ii bir mebla verirlerse pişman olabilirsin

o beni düşündürüyo işte ne kadar vercekler merak ediyorum
bide diyomki para mutlulugumun önğne gecemez
bazende diyom ii bi paraysa 1 ay daha sıkarım kendimikafamçokkarıştı

Yüzsüzlüğün bu kadarı yaneee...Çok yüzsüzüm ama içtik bi kere can sıkıntısı...Ben patroncuğumun yanına gidip gelcem siz değerlendirin :))

selamm kızlarrrr ben geldimmmmmmmmmmmmmmmmmm..

sizee güzel bir haberim varrrrrrrrrrrrrr....

NİŞANLANDIMMMMMMMMMM BENNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN..... ayyyyyy okadar mutluyumkiiii... darısı tüm sevenlerin başınaaaa.... mucuxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

Hayırlı olsun canım
Darısı bütün bekarların başına

Cimcimemmm fincanında gördüklerim;içindeki sıkıntıları atmışsın yüreğin tertemiz küçük bir kısmetin var para yada hediye alabilirsin.. Kulpa yakın bir kalp var yani yakın bir zamanda aşık olacaksın :asigim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…