Bekar kzlar buyrun muhabbete.. :))

mermaid cim yazarlarınıda söylersen bende severim kitap okumayı daha elimde gazeteden aldığım 75 tane kitap var ama hiçbirinin başlığı çekmedi beni durup duruyor kışın okuyorum çoğunlukla
yazarını hatırlamıorum ama yabancydı yazarı. evden bakar yazarım snaa......Boleyn'in Kızı diye filmi olan bır kıtap okumsutm bırde ama bya uzundu

Canan Tan'ın ii olduğunu söylediler...
Daha önce Ayşe Kulin ve İpek Ongunun kitaplarını okumuştum...
Genelde gerçek hikayeler yazan kitapları okuyorum, şimdiki tercihimde sürükleyici bi roman...

canan tan ı okuamdm hıc,ayse kulın ztn lise son ve dersane yıllarımn yazarlarıdyı....ipek ongunsa daha cok lıse 1 gıbı okurdum.........ahmet altan ın da bır tane deneme si vardı onu cok begenırdm........Güncel olarak Orhan Pamuk un bır kıtabı var onu okuyabılrısn 'masumiyet müzesi' henuz okuyamadm ben ama bgenılıor

sitede bi problemmi var girmekte zorluk cekiyorum.....ben orhan pamugun kar'ı okudum ama agırdı ahmet altanın hastasıyım elif safak siyah süt okuyom suanda inş bitecek bide klasikleri okuyom bazen tiyarada izliyom klasikleri

Bana genelde roman diyince Aye Kulin ve ıpek Ongun öneriliyor, aslında bunlar lise yıllarımız için çok güzel kitaplardı...
Örneğin Şu Çılgın Türkler'i herkes çok beğendi ama ben yarıda bıraktım malesef okuyamadım...
Masumiyet Müzesini araştırmalıyım...

merhaba meryem ,

oo kitaplardan açılmış konu,

kıslar ben geçen ayşe kulinin bir romanını bitirdim ki normal de pek roman okumam kişisel gelişim yada siyasi içerikli kitaplar okurdum,

herneyse "Ayşe Kulin- veda" cok beğendim tavsiye ederim osmanlı dönemlerini anlatıyor aynı zmanda bir aile içinde geçen olaylar hatta gittim UMUT adlı kitabınıda aldım ,

okunacak olan bekleyen kitaplarımda "la sonsuzluk hecesi"(yanlış hatılamıyorsam), "alacakaranlık"

cumartesi calısmak mı sabah 8 aksam 8 calısıyorum zaten zaman geçmek bilmiyo bde cumartesimi gelcem ha 6 ya kadar calısılır gelirim

hakkat bi o topic bi bu topic ikisini biyere katsak nasıl olur kaydirigubbakcemile3

yarın calısıyorum ya ne uyuz bi durum ya b.....k hnm sizde gelin yarın kötükedihüso

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…