Bekar kzlar buyrun muhabbete.. :))

var hatta kkda bile var onunla ilgili topic açmışlar...
Ben öle kitaplar okumayı çok seviyorum ama istediğimi veremezse sinir oluyorum malesef...
O nedenle araştırayım dedim...

merhaba kızlar nasılsını ?
hoşgeldın canım hah şöyleeeeeeeeeeeeeeeeeee buyrunnnnnnnnn

evlenemeyenler topicine iyice içimi döktüm oh rahtladım sizde gelin muhabbet koyu:))
hemen gelıyorummmm ben gerı kaldm bıraz dısarda ısım vardı yenı geldım

bulusmaya fln gelemedım ya ben
burda da uyum saglayamadım gıbı gldı o yuzden yazmıodum :kedi:
sana ole gelmıssssssssssssssssss bızım acmzdn ole bısı yokkkkkkk

slm kızlar..kaydirigubbakcemile2
selamm bebekkkkkkkkkk sositososito
kızlar bir kitap var secret adında...
Olumlu düşünmek içinmiş bilgisi olan varmı...
Alsammı??
hmmm duymadm

mrb tuğba naperrr

karar verdim roman alıcam, birazda roman okuyalım...

roman alcaksan eğer ve tarihi seversen safiye sultan yada hürrem sultanı kesınlıkle oku derım...Topkapı sarayında o gunlerı yasaıomus gıbı hıssedeceksn kendını

ayy roman bende çok severim eğer bana sorarsan ben ahmet altanın aldatmak diye kitabı var çok akıcı kadının ihtiraslarını anlatıyor ama çok akıcı ben beğenmiştim edebitayla pek alakalı değil ama konu olarak dizi gibi ilerliyor valla..bide ben buket uzunerin gelibolusunu çok beğenmiştim bu tarih kokulu ama güzledi .birsürü kitap okudum aklımda birde yazarını hatırlamadığım zifir isimli roman var oda biraz başka boyuttaki varlıklarla ilgiliydi ben beğenmiştim ama sen nasıl romanlardan hoşlanıyorsun oda önemli

mermaid cim yazarlarınıda söylersen bende severim kitap okumayı daha elimde gazeteden aldığım 75 tane kitap var ama hiçbirinin başlığı çekmedi beni durup duruyor kışın okuyorum çoğunlukla

Canan Tan'ın ii olduğunu söylediler...
Daha önce Ayşe Kulin ve İpek Ongunun kitaplarını okumuştum...
Genelde gerçek hikayeler yazan kitapları okuyorum, şimdiki tercihimde sürükleyici bi roman...

Back