Bekar kzlar buyrun muhabbete.. :))

ewet ben ciddi düşünüorumda karşıdaki insan kalas olunca insanın hiçbişeye hevesi kalmıo mafoldumben

secl cim hayırlısı cnm ya niye ayrıldınız ki

kararsız tebrikler allah tamamına erdirsin daha fotolara bakamadım birazdan bakıyorum

mermaid bugün insanın canı hiçbişey yapmak istemiyor demi kiminle konuşsam hali yok

evet cnm ist gelirken çok güzeldi yolculuk nasıl geçti anlamadım.2 saat çok üşüdüm ama snrsı güzeldiopuyorumnanaktan

en başta ilişkimiz çok güzel gidiodu hatta bana 1 senye kadar ewlenmeyi düşünüorum o kişide sen olacaksın bile demişti sonra işyerinin başka bi şubesine geçti ne zaman oraya geçti sanki herşey değişti aramaz sormaz oldu beni en sonda cuma akşamı tartıştık bana işlerinin çok yoğun olduğundan felan bahsetti depresyona girdiini ve benm onu çok sıktığımı söledi bende yapabileceğim bişey varmı dedim oda hayır yok dedi seni çok özledim felan derdi ilişkinin balşında o gün ben seni çok özledim dedim oda sadece telde güçtü geçti oda benm çok ağrıma gitti bende o gün kendi kendime bitirme kararı aldım cuma gecesinden bveridir ne obeni aradı ne de ben onu aradım herşey o kadar güzeldiki nasıl bu ilişki bu hale geldi hala anlıyamıyorum pofffff onu hala seviyor ve de çok özlüyorum ama artık benim yapabileceğim bişey kalmadı maalesef :olmaz: senağlama herşey koca bir yalanmış...

cuma gununden berı aramıyormu yanı ?
anlasılan bıtmıs beyfendı halınden de memnun..
ne denır bılmıorum hayırlısı....

Son düzenleyen: Moderatör:
öle valla ecrinciim sadece şunu anlyorum ben sadece tek kişi yaşıyormuşum bu ilişkiyi olan bana oldu benim hayllerimi yıktı defoldu gitti hayatımdan bende ayın 20 de izne çıkıcam kafamı toparlamaya çalışıcağım ama eminim bana geri dönecek sokak köpekleri gibi o zaman çok kötü şeyler yapıcam ona cuma gecesi sinirimden sabaha kafar ağladım değmezmiş....

secl hayatım ya hayırlısı olsun hakkında ne diyim kendii çok yıpratma gerçek aşkı bulana kadar böyle gel gitler oluyor malesef

cimcimecim saol anlatacağım şey ben ist gelirken gece yolculuğu yaptım ve üzerime hırka falan almadım otobüste çok soğuktu klima açıktı kapattırdım host a biri açın kardeşim şu klimaları çok sıcak dedi hostta (müavin) tartıştılar üşüyen(ben) var dedi snr ben açın tatsızlık olmasın dedim açtılar klimayı snr uyuyamıyorum soğuktan müavin bana battaniye yastık verdi snr şeker sakız un kurabiyesi almış yarısını falan bana verdi çok ilgilendi saolsun snr içim geçmiş benim uyanınca çok horladın dedi =) inerkende ne zman dönüyorsun dedi öle kaldı yani daha romantik aslında ama ben düz bastı anlattım çok sıcak benimde klavyeye basacak halim yok ya

pırlantacım geçmiş olsun belki erken gelir onun için ağrıyor olabilir
anemoncum sne benı öldürecen kıs...herkese potansiyel sevgılı adayı olarak bakıosun ya bitiyorum sana.seni şeker şey kaydirigubbakcemile3 ama cok heyecanlı oluodr emınm tahmn edebılıorum...ama bence çıtanı biraz yuksek tut şekerım...host most ne bılım..hımmmm hanı ınsan severse host most takmaz ama sen sevmıoken boşa başlama...gerçi başlanmısta bırseyyok ya kaydirigubbakcemile3 aman takıl cnm eglenemene bak yasın ne kı daha..kzuenım ümreye gtti dönsun resımelrını gostercem :P

ewet ben ciddi düşünüorumda karşıdaki insan kalas olunca insanın hiçbişeye hevesi kalmıo mafoldumben
aaaa ayrıldınızmı daha gecn gun hedıye bakınıodun
en başta ilişkimiz çok güzel gidiodu hatta bana 1 senye kadar ewlenmeyi düşünüorum o kişide sen olacaksın bile demişti sonra işyerinin başka bi şubesine geçti ne zaman oraya geçti sanki herşey değişti aramaz sormaz oldu beni en sonda cuma akşamı tartıştık bana işlerinin çok yoğun olduğundan felan bahsetti depresyona girdiini ve benm onu çok sıktığımı söledi bende yapabileceğim bişey varmı dedim oda hayır yok dedi seni çok özledim felan derdi ilişkinin balşında o gün ben seni çok özledim dedim oda sadece telde güçtü geçti oda benm çok ağrıma gitti bende o gün kendi kendime bitirme kararı aldım cuma gecesinden bveridir ne obeni aradı ne de ben onu aradım herşey o kadar güzeldiki nasıl bu ilişki bu hale geldi hala anlıyamıyorum pofffff onu hala seviyor ve de çok özlüyorum ama artık benim yapabileceğim bişey kalmadı maalesef :olmaz: senağlama herşey koca bir yalanmış...

cnm ıcıne sindirmedıgın bı ılıskıyıyı yurutmemek en dogrusu belkıde hergun kendını yemektense acaba ne dusunuo dıyerekten hakkında hayırlısı olsun gercktn sevmısse donecktr ztn

maalesef inasn bazen çok üzülüo ama zamanla herşey geçio her defasında dahada alışıyosun ayrılığa umutsuzluğa hayal kırıklığına ama bide şu gerçek aşkın karşımıza ne zaman çıkacağını bilsek keşke...

bazen bende dusunuyorum secll ne zaman gelıp bulucagını ne zaman karsımıza cıkacagını keske bılsekkkk.... :(((((

Gidiyor musun diye sorma bana.

Gönderen sensin.

Ne terk etmeyi istedim seni , nede daha yaşamadığımız bu aşkın toprağa gömmeyi.

Senin kadar öfkeliyim bende senin kadar endişeli...

Bir dokunuşunla bin kenti yıkacak güç verirdin bana, ama inandıramadım seni.

Sen sorgularken beni kafanda ben gözlerinin içine bakıyordum kuşkuyla.

Bir tek sözün bağlardı beni sana, oysa sen hep susmanın koynunda...

Aşkın içine bir kez girdi mi kuşku teslim alır bedenleri de.

Sütten çıkmış ak kaşık değildim ama yalanı sokmadım iki kişilik dünyamıza.

O dünya ki bazen minicik bir odada , bazen kentin ortasında şekillendi.

Nasıl da güzeldi...

Zaten varsın diye her şey güzeldi.

Ama sen buna inanmadın.

Ah bu sorular...

Yaşamak varken sevdayı delice, niye boğarız sorunlarla?

Nasıl ikna edebilirdim seni?

Ben aşk dedikçe sen dur dedin.

Ben seninleyim dedikçe sen hayır dedin.

Zaten az konuşan sen ,olumsuz ne kadar sözcük varsa bulup çıkardın ortaya.

Ben bir şey diyemedim....!!!

sade ve sadece beni anlatan tek şiir bu alabilirdi heralde :gitme:

kıslarrr meraba nassınız ben karısıgım işe basladım yeni ve nete anca girebildim aksama görüşürüz öpüyom hepinizi

öle valla ecrinciim sadece şunu anlyorum ben sadece tek kişi yaşıyormuşum bu ilişkiyi olan bana oldu benim hayllerimi yıktı defoldu gitti hayatımdan bende ayın 20 de izne çıkıcam kafamı toparlamaya çalışıcağım ama eminim bana geri dönecek sokak köpekleri gibi o zaman çok kötü şeyler yapıcam ona cuma gecesi sinirimden sabaha kafar ağladım değmezmiş....

yazık dglmı doktugun goz yaslarına dusunmemeye calıs cnm
belkı şuan demesı kolay gıbı gelebılır sana ama emın ol buda gecıcek.. umarım en kısa zamanda senın ıcn hayırlı olan kısıyle hak ettıgın gıbı seyler yasarsın...

merhaba gulpembe ıyız sen nasılsın hayırlı olsun yenı işinn :))

secll yazı cok guzel ama bence bu tarz yazılar okuma slow sarkı dınleme yksa daha ck üzülürsün....

haklısın da taktım sabahtan beri bu şiire slow mük felan hiç dinlemedim dinlersem ağlicağımı biliorum çünkü... gülpembe hoşgeldin canım aramıza :olmaz: anammm artık yüzümüz gülsün aradığımız aşkı bulalım evlenip mutlu olalaım eşimiz bizi çok sevsin çok tatalı çocuklarımız mutlu samimi huzurlu bir evimiz ve evliliğimiz olsun aminnnnnnnnnnnnn...........

Back