Bekar kzlar buyrun muhabbete.. :))

kıslar bi fikir rica ediyorum sizden ben şimdi yeni bi işe basladım ya ben burayı sevmedim calısmak istemiyorum sanırım hata yaptım dinlenmeden işe basladım birazda issiz kalmıyım calısayım dedim sartlar söle sabah 8 aksam 8 servis yok ssk yarı ondan yarı benden maasıda 1 ay sonra belli olcak babam git dedi iş bulmussun calıs diyo biraz dene diyo ama benm takatim kalmadı aglaya aglaya gidiyorum işe şimcik bu hafta issizlik basvurusu yapcam babamada seymi desem modeller tutmadı adam gönderdi babamada yalan demek istemiyom bi yandan bakınca burda iş anlamında tekim biraz daha geliştircem kendimi ama suan sanırım calısmaya hazır değilim ne yapım babama desemmi öle yoksa 1 ay dahamı beklesem ve bikaç model de verdim mafoldumben

bu esnada iş aramaya devam etsen nasıl olur, işsizlik daha zor çünkü şuan kötüde olsa bir işin var en azından kimseye muhtaç değilsin...
Tabi ciddi anlamda can sıkıcı bir durum varsa çıkmanı tavsiye ederim, çünkü o psikolojiyle çalışmaktn soğuyabilirsin (tecrübelerimden yola çıkarak söylüyrum aynını yaşadım)
Hakkında hayırlısı olsun canım çalışsan bir dert çalışmasan bambaşka bir dert...

iş arasam adamlar arasa nasıl gidicem patronlarım tam bi öküz cok afedersiniz ama canım sıkkın yeni bi yer nasıl olcak bilmiyom hep dua ediyom bişey olsada gitsem of hakkatten öle calıssan bi dert calısmasan bidert

gulpembe bence sende ış ve ortam değişikliğinden kaynaklanan bır psıkolojı var su anda..yanı işi sevmedım gıbı bırsye yok cunku işin ztn aynı.....ve ortama alısmak desen her gıttgın yerde bu soruunu yasıcaksın ben senın yerınde olsam 1 ay sıkarım dısımı .1 ay dedıgın ne ki..hem belkı ıyı bır maas vereckler nerden bılıosun baktınkı maas cok komık cıkarsın...ama obür turlu ,yanı sımdı cıkarsn aklında hep soru olck acaba ne maas vercklerdı,acaba 1 ay gtsem alsırmıydm.............gıbı..........onun ıcın sık dişini...sabret .......sadece 1 ay ,1 sene deıl ya ..okiş???

gülpembe bende mermaid gibi düşünüyorum. işini değiştirdin yeni insanlarla birliktesin daha 2 gün oldu sanırım. bence de sık biraz dişini. bir ay sonra alışamazsan ozaman başka şeyler düşünürsün.

haklısınız sanırım kızlar sıkıcam dişimi devam edeyim gittiği yere kadar gitsin saolun kaydirigubbakcemile5

2 ay önce 1 ay süreyle bi şirkete girdim...
Patronumuz o kadar manyak bişeydiki, ayrıca girerken asgari ücret + yol olarak konuşmuştuk tabi ben brüt rakam dedim ve brüt olarak hesapladım...Adamlar 1 ay sonunda bana toplam 550 vereceklerini söylediler, ve sigortamı henüz ypmamışlardı bense 1 aylık zamanımamı yanayım piskopat ve 42 yaşında bekar olan bir patronun çektirdiklerinemi yanayım...Sonuç itibariyle oradan çıktım fakat çok yıprandım şuan işim ona göre çok çok ii fakat çalışma hevesim kalmadı psikolojimi çok etkiledi orası benim...

Ben baştan sorun varsa sorunun daha artacağı kanısındayım tabi bu yazdıklarım seni etkilemesin pembecim çünkü işsizlikte çok kötü...

söle bişey var bende maası konusmadım maasımdan sskmı ödicek yarısını o yarısını ben ödicem oda 1 ay sonra yapcak sskmı yol desen o büyük sorun hergün otobüslerde perişan olucam of erk ark.diyo hata yapmıssın maası konusmayarak ya sana maasını düşük verirse bilmiyom bilmiyom kafam cok karısık adam bana diyoki sen tasarımcısın para okadar senn için önemli değildir diyo beni gördünüz kıslar ben biraz sakin mazlum oldugum için adam binecek beni gibime geliyor sanırım 1 ay dayancam suan baktım iş ilanlarıda iş yok...bide buranın neti de porblemli msne girion kkya giremiom değişik biyer hayırlısı bakalım

söle bişey var bende maası konusmadım maasımdan sskmı ödicek yarısını o yarısını ben ödicem oda 1 ay sonra yapcak sskmı yol desen o büyük sorun hergün otobüslerde perişan olucam of erk ark.diyo hata yapmıssın maası konusmayarak ya sana maasını düşük verirse bilmiyom bilmiyom kafam cok karısık adam bana diyoki sen tasarımcısın para okadar senn için önemli değildir diyo beni gördünüz kıslar ben biraz sakin mazlum oldugum için adam binecek beni gibime geliyor sanırım 1 ay dayancam suan baktım iş ilanlarıda iş yok...bide buranın neti de porblemli msne girion kkya giremiom değişik biyer hayırlısı bakalım

canım hayırlı olsun dicem ama içine sinmemiş sanırım girdiğin iş ben napıcam bilemiyorum evlenipde ist gidersen nasıl iş bulucam işime sincekmi şimdiki işimde rahatım ist var ofis ama orasıda bir değişik bolu daki ofisimizdeki gibi değil çalışanlar bir garip alışabilecekmiyim geçine bilecekmiyim asıl zorluklar şimdi başlıyo :sinifsinif:

ne zor ya hayat herkesin farklı farklı sorunları var zaman ne göstrcek bize hep bişeyleri beklemedeyiz kararsız senin için inş güzel olur bence şimdiden bunları düşünme

canım hayırlı olsun dicem ama içine sinmemiş sanırım girdiğin iş ben napıcam bilemiyorum evlenipde ist gidersen nasıl iş bulucam işime sincekmi şimdiki işimde rahatım ist var ofis ama orasıda bir değişik bolu daki ofisimizdeki gibi değil çalışanlar bir garip alışabilecekmiyim geçine bilecekmiyim asıl zorluklar şimdi başlıyo :sinifsinif:
kararsız nişanlın ne iş yapıyor?tabı bolu ıle ıst u bır tutma orda sokaga cıkınca bır ahrcıosan burda 2 hatta 3 oluo o :S
günaydın kızlar zemuszemus

selam bebiş .nslsn bugn brız dhaa ıyımısn?

ii olmaya çalışıyorum valla bugün eğer beraber olsaydık 1 ay olucaktı ama maalesef neyse her işte vardır bir hayır daha fazla sıkamicam canımı üzülmeye değmez çünküüüü belkide böyle olması daha ii daha fazla baglanıp daha fazla acı çekicektim belkide kim bilebilir.... :olmaz:

kararsız nişanlın ne iş yapıyor?tabı bolu ıle ıst u bır tutma orda sokaga cıkınca bır ahrcıosan burda 2 hatta 3 oluo o :S

nişanlım özel bir şirker satış-pazarlama departmanın çalışıyo canım
ya arkdaşlar ist geçinebilmek için en kötü maaşımızın 1,5 - 2 altında olmamalı aradı bir ark filan konuşuyoruz ki bu fiyatları dönmüyor piyasada daha düşük gibisinden konuşurlar iyide insanlar orda nasıl geçiniyor anlamıyorum bunları düşündükçe inanın strese giriyorum korkuyorum

zaten kiralar 800-1000 arası

canım kiralar yerine göre 800-1000 arası benim ablam 450'ye oturuyo çünkü merkezi bi yer değil ama kuytuda değil havaalanına metrobüse çok yakın...

canım hiç kendini strese sokma sakin ol çok güzel parasıda sizi sıkmayacak minik bir ev tutarsınız sonrada durumunuz düzelince daha geniş daha ii bir eve geçersiniz strese sokma sakın kendini bak bu nişanlınada yansır onuda üzersin sonra :sinifsinif:

Back