Bekar kzlar buyrun muhabbete.. :))

Anemoon kendine ne kadar haksızlık ettiğinin farkındamısın??
Çok tatlı ve züpper fiziğe sahip birisin daha ne istiyon kısım peşinde de herkes fır fır dolanıyo hergün bir isimle geliyorsun bize...
Şu anlatacağın olayıda merak ettin hadii anlat bakim...

ay işim var gelip gidiyorum, burasızda olmuyo be...
Pırlantacım üzüldüm şu düğünü olayına yaa ama sorun etme kendi düğününüzde bol bol eğlenirsiniz :jeyyar:
Ya mermaıd ben sarıyer diye biliyorum ama plajın adı menekşemi onu bilmiyorum ben altınkum diye duymuştum bu ikisi aynı yermiki???:
uhm:

inşallah. iyileşsin allah sağlık sorunu vermesinde gerisi önemli değil.

bu arada altın kum plajıyla menekşe plajı sarıyerin ilersi rumeli kavağında. nasıl diyeyim böle yan yana plajlar. altınkum karışıktı geçen sene gittiğimde. menekşe kadınlara özeldi. öyle biliyorum ben.

kızlar menekse plajı cok kotu ama ya hemde sarıyerde degıl kucukcekmecede
aynı yerdenmı bahsedıoruz yoksa

hg secl..........

Kararsız resımelrını gordum hepsı cok gusel yorumumuda yaptım gordun ztnnnnnnnnnnnnnnn tekrar tebrıklerrr

tam 33 adet irsalye yazdım hemde tüm satırları dolu kolum koptu...
Klavyye bile basamıyorum...
Kararsız gerçekten çok tatlı olmuşsun yorumumu yaptım :)

anaaa haberim yok valla hadi bakalım hayırlısı bende sevgilimden ayrıldım bugün offff kararsıza biraz sürtnmek lazım valla :umursamaz:

cimcimecim saol anlatacağım şey ben ist gelirken gece yolculuğu yaptım ve üzerime hırka falan almadım otobüste çok soğuktu klima açıktı kapattırdım host a biri açın kardeşim şu klimaları çok sıcak dedi hostta (müavin) tartıştılar üşüyen(ben) var dedi snr ben açın tatsızlık olmasın dedim açtılar klimayı snr uyuyamıyorum soğuktan müavin bana battaniye yastık verdi snr şeker sakız un kurabiyesi almış yarısını falan bana verdi çok ilgilendi saolsun snr içim geçmiş benim uyanınca çok horladın dedi =) inerkende ne zman dönüyorsun dedi öle kaldı yani daha romantik aslında ama ben düz bastı anlattım çok sıcak benimde klavyeye basacak halim yok ya

pırlantacım geçmiş olsun belki erken gelir onun için ağrıyor olabilir

Back