Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sızı goremedım ama prlantanın sesını duydum cok şırın guzel gelıodu sesin kız katılamıorum die içim bi kez dah cız ettıı
nsl engellı ya KK ya gırıosun resımlerımı goremıosun anlamadım valla...evde netin yokmu aksam evden bakarsın?
gunaydın ciciş,nbr nasıl gecti düğün?
fff sorma ya bende gec kaldm bugn. alarmı kapamısım bu sbh hıc bısı hatrlamıyorum
evet bende gelemeycegını duyunca cok sasrdm ve uzuldum cunku baya ısteklı goruodum senı.neyse bıdahakıne dıyelım opuyorumnanaktan
inş. gelebıırsn cnm..bundan sorakı organızasyon şöyle,kadınalr plajına gıdıyoruz hatta temmuz 18 olabılır pazar gunlerı cunku karmaymıs orası ne dersınzı kızlar
kıslar resimlerinizi gördüm yorumumuda yaptım cok güzelsiniz yüzünüzdeki gülücüklerden eğlenmişede benziyorsunuz bende hafta sonu nişanladım özel bölümüme ekleyeceğim fotoları
aa gercktnmı bu h sonumydu nişanın nasıl geçti???Allah tamanına erdırsınn cnm darısı da bizzlere olsun:)kıslar resimlerinizi gördüm yorumumuda yaptım cok güzelsiniz yüzünüzdeki gülücüklerden eğlenmişede benziyorsunuz bende hafta sonu nişanladım özel bölümüme ekleyeceğim fotoları
kıslar resimlerinizi gördüm yorumumuda yaptım cok güzelsiniz yüzünüzdeki gülücüklerden eğlenmişede benziyorsunuz bende hafta sonu nişanladım özel bölümüme ekleyeceğim fotoları
teşekkür ederim ecrin. seninkide öyleydi. bidahaki sefere inş görüşürüz.
ya mermaid hiç sorma düğün tam bir fiyaskoydu. yasin hastalandı karnı çok ağrıdı birden. pek durmadık o yüzden düğünde. işte dün gece de 02 ye kadar hastanedeydik. sanırım kum döküyormuş =((
kadınlar plajı nerde var ki?
sarıyerdeeee[/QUOTE]aa gercktnmı bu h sonumydu nişanın nasıl geçti???Allah tamanına erdırsınn cnm darısı da bizzlere olsun:)
ya mermaid hiç sorma düğün tam bir fiyaskoydu. yasin hastalandı karnı çok ağrıdı birden. pek durmadık o yüzden düğünde. işte dün gece de 02 ye kadar hastanedeydik. sanırım kum döküyormuş =((
yapma yaa,bırseye cok heveslı olunca muhakkak bıse cıkar ztn,çok gecmıs olsn cnm
kadınlar plajı nerde var ki?
ne guzel ya cok sevındım Allah tamamını erdırır ınsallah... darısı bız bekarların basına tezz zamandaaa :))))))
gecmıs olsun cnm..
hoşbuldum mermadicim naptınız bakalım ben çok yorgunum ...
hoşbuldum mermadicim naptınız bakalım ben çok yorgunum ...