Bekar kzlar buyrun muhabbete.. :))

inş. gelebıırsn cnm..bundan sorakı organızasyon şöyle,kadınalr plajına gıdıyoruz hatta temmuz 18 olabılır pazar gunlerı cunku karmaymıs orası ne dersınzı kızlar

kıslar resimlerinizi gördüm yorumumuda yaptım cok güzelsiniz yüzünüzdeki gülücüklerden eğlenmişede benziyorsunuz bende hafta sonu nişanladım özel bölümüme ekleyeceğim fotoları

sızı goremedım ama prlantanın sesını duydum cok şırın guzel gelıodu sesin kız katılamıorum die içim bi kez dah cız ettıı

teşekkür ederim ecrin. seninkide öyleydi. bidahaki sefere inş görüşürüz.

nsl engellı ya KK ya gırıosun resımlerımı goremıosun anlamadım valla...evde netin yokmu aksam evden bakarsın?

gunaydın ciciş,nbr nasıl gecti düğün?

fff sorma ya bende gec kaldm bugn. alarmı kapamısım bu sbh hıc bısı hatrlamıyorum

evet bende gelemeycegını duyunca cok sasrdm ve uzuldum cunku baya ısteklı goruodum senı.neyse bıdahakıne dıyelım opuyorumnanaktan

ya mermaid hiç sorma düğün tam bir fiyaskoydu. yasin hastalandı karnı çok ağrıdı birden. pek durmadık o yüzden düğünde. işte dün gece de 02 ye kadar hastanedeydik. sanırım kum döküyormuş =((

inş. gelebıırsn cnm..bundan sorakı organızasyon şöyle,kadınalr plajına gıdıyoruz hatta temmuz 18 olabılır pazar gunlerı cunku karmaymıs orası ne dersınzı kızlar

kadınlar plajı nerde var ki?

kıslar resimlerinizi gördüm yorumumuda yaptım cok güzelsiniz yüzünüzdeki gülücüklerden eğlenmişede benziyorsunuz bende hafta sonu nişanladım özel bölümüme ekleyeceğim fotoları
aa gercktnmı bu h sonumydu nişanın nasıl geçti???Allah tamanına erdırsınn cnm darısı da bizzlere olsun:)

ya mermaid hiç sorma düğün tam bir fiyaskoydu. yasin hastalandı karnı çok ağrıdı birden. pek durmadık o yüzden düğünde. işte dün gece de 02 ye kadar hastanedeydik. sanırım kum döküyormuş =((
yapma yaa,bırseye cok heveslı olunca muhakkak bıse cıkar ztn,çok gecmıs olsn cnm

kadınlar plajı nerde var ki?[/QUOTE]
sarıyerdeeee

ne guzel ya cok sevındım Allah tamamını erdırır ınsallah... darısı bız bekarların basına tezz zamandaaa :))))))

teşekkür ederim ecrin. seninkide öyleydi. bidahaki sefere inş görüşürüz.

gecmıs olsun cnm..

slm canlarım balıkesire gelebildim ve bir ohhh çektim güzelce gece 1 de evdeydim 2 ye kadar uyuyamadım bikaç sayfa baktımda kimse uyuyamamış işyerine geldim temizliğimi yaptım iş almış bizimkiler şimdi çizim yapıcam ama çok yoruldum. tühh ya plaj keyfini kaçırıcam .ecrincim saol tatlım keşkemsende gelseydi pırlanta gelmiceni söyleyince üzüldüm kıss çok güzel bir gündü ya unutamam herkes çok samimiydi canayakındı yani burda yazışıyoruz ya aynen öyle kimse rol yapmıyor.

Bekarlar kulübünün ilki kararsız ilk seni verdik bakalım sıradaki kim???
Canım resimleri çok merak ediyorum hemen ekle olarmı...
Buluşmada tanıştığımız tüm bekarların olmasını isterdim ama şartlar uymuyo

Anemon yuvana hoşgeldin :)

Kararsız evet sen ilksin ve resımelrını beklıyoruz cok bekletmdn ekle..ve sakın yzulerı felan cıkartım deme hı

cadıcık slm olsıun

aa gercktnmı bu h sonumydu nişanın nasıl geçti???Allah tamanına erdırsınn cnm darısı da bizzlere olsun:)

yapma yaa,bırseye cok heveslı olunca muhakkak bıse cıkar ztn,çok gecmıs olsn cnm

sarıyerdeeee[/QUOTE]

evet mağlesef. menekşe plajı sanırım... ben onu bi ara kapatıldı diye duymuştum...

ne guzel ya cok sevındım Allah tamamını erdırır ınsallah... darısı bız bekarların basına tezz zamandaaa :))))))

gecmıs olsun cnm..

teşekkür ederim.

hoşbuldum mermadicim naptınız bakalım ben çok yorgunum ...

hoşgeldin anemon =))

hoşbuldum mermadicim naptınız bakalım ben çok yorgunum ...

napalım ciciş,,,dun butun gun yattım valla,evden cıkmadım bı ara yuruyuse cıktım okdr.veee tabiiiiii p.tesi sendromu :(
sen yorulursun tabı hızlı bı hafta gecırdn umarım doping yapmıssındr benım de cok ıhtıyacm ar bakalım ne zmn cıkıcam karar veremedım henuz

PIRLANTA EVET MENEKSE PLAJI ..KAPATILMAmıs ya cımcıme dedı

ay işim var gelip gidiyorum, burasızda olmuyo be...
Pırlantacım üzüldüm şu düğünü olayına yaa ama sorun etme kendi düğününüzde bol bol eğlenirsiniz :jeyyar:
Ya mermaıd ben sarıyer diye biliyorum ama plajın adı menekşemi onu bilmiyorum ben altınkum diye duymuştum bu ikisi aynı yermiki???:
uhm:

Back