Bekar kzlar buyrun muhabbete.. :))

hımmm ewet haklısın canım hadii bakalım hakkımızda hayırlısı neyse o olsun bakalım işallah cemil cümleten hepimiz mutlu olucağız zemuszemus

canım ben beyaz atlı prensesimi bekliyordum bir zamanlar şimdi ise attanda vazgeçtim kendi gelsin yeter :))
kızım ne alemsn sen heeee,bende benım oglanal bozugum cok morlaım bozuk ne dıye sormayınnn anlatıp yasamak istemıyorum,uzadımıda bole boku cıkıo ıste
kızlar ebced hesabı diye bişey duydunuzmu bugün biriyle onu tartıştım...
Kesinlike fal olmadığını söyledi fakat onu çok ii kullanmak gerekiyormuş..
Bana senin kısmetin çok açık dedi, gördüğüm bir rüyayı anlattım ve o rüyadan şu yorumu çıkardı temmuz 20 yada ağustos 20 aralarında çıkıyor dedi...Evlilik kısmetin ise emin olmamakla birlikte 2010'da açılacak dedi..
Artık ne kadar doğru ne kadar yanlış bilemem (her zamanda söyledi gerçeği Allah bilir diye) bakalım temmuz 20 ve ağustos 20de ne olacak :))

Birinin ismi ve doğum tarihini söyledim onu aramışsın dedi (gerçektende aradım) ve son olarak ebced hiç bir zaman gelecekten haber vermezmiş sadece belirli tarihler verirmiş falla karıştırılmaması gerekirmiş buna benzer bi çok şey konuştuk

o da nesı hıc duymadım onu bıseyde anlamadm nsl yapıldıgna daır yanı

AAAAAAAAA ecrın neden gelemıoooooo kıııııı,
ya esracım evlılık muhabbetleriii iştee bır rayına oturtamamıslıktan kaynaklanan sorunlar :gitme:

bılmıorum kızlar gelmeyı cok ıstıorum cuma aksamı bellı olucak eger bı sekılde hal edebılırsek cuma solerım gelıorum dıe

yk cnm annemle konustuk sımdı cok ıstıosan gıt sen gelene kadar bklerım bende dedı

13 dk sonra yokum :)))
Bu günde bitiyor...
Kızlaar size haberim var karşımdaki recep ivedik varya bu akşam izine çıkıyor pazartesi gününe kadar rahatım :))

gozunaydn cımcıme.........fffffffffffff bnmde cıkıs saatm gelsın off ısten cok sıkıldm tatıl ıstıyorum aama tatıl yaapck ınsn yokkkk ffffffffff

ii aksamlar cımcıme bende tam yarım saat sonra cıkıorum
kaldık mermaıd yalnız basımıza :)

Back