Bekar kzlar buyrun muhabbete.. :))

Kızlar buluşmaya 2 gün kaldı son rötüşleri yapmaya başlayalım...
Şimdii gelenler...
Ben
Ecrin
Mermaid
Gülpembe
Beyza
Corel
Kar
Anemon

slm kızlar ne güzel birbirinzii göreceksiniz fotoları eklersiniz artıkın

kızlar şimdii akşam üzeri buluşsak nasıl olur... Yani şöyle 2 gibi falan hem benim iş sorunum ortadan kalkar hemde Mermaid 5 gibi gelebilirmiş...
Hanigisi uyar ona gör diğerlerinede haber vericem off ne zomuş bu organizasyon işi yav :))

benım dogumgunu organızasyonu vardı zatn 1 kadar vaktım var yanı 12 de bulusup 1 saat eslık edıcektım sıze... sabah bana uyar 1 e kadar ne zaman ıstersenız

Kızlar ben geldim uzun bi aradan sonra. biliyosunuz çok yoğunum ofisten ötürü. bu arada cimcime sana tekrar teşekkür ederim mail için. Mailde yazmıştım ya arkadaşın düğünü var diye. Düğün akşam. Biraz geçmişe göz attım. Sabah 9:30 bana uyar kızlar. =)) bende çok takip edemiyorum cimcime mermaid mail atarsınız banada tekrar kesinleşince.
Bu arada nasılsınız ya özledim hepiciğinizi. mermaid cimcime pembiş kelebek ecrin özlem ... daha isimlerini unuttuklarım. ve bu arada bomba bi haberim var size kızlar. hafta sonu yasin bize akşam yemeğine geldi. babamla kardeşimle tanıştı =)))))))))

benim gibi katılamayanlarına yerine de buluşup tanışıp kaynaşıp bol bol resim çekip bizede yayın yapın lütfen öpüyorum hepinizi

ohh hadı gozun aydın guzel bı aksam yemegı olsun anlasılan
detayları hafta sonu canlı canlı alırız nasılsa :))

bakalım bulusabılırsek ınsallah karrarsız henuz saat bellı dgl cunku
aralarına yenı katıldım ben topıkte hemen bulusuorum ama bakalım kaynasırız herhalde :kedi:

kızlaaar toplanın masaya
Bundan sonrakini değişeni yakarım alimallah...
Şimdi 4 temmuz cumartesi günü saat 11'de ayasofyanın önünde buluşuyoruz ilk giden 2 kişi bi yer bulacak (güneşin altında beklememesi açısından) ve diğer gelenlerle telefonlaşarak yeri tarif edecek
duyanlar duymayanlara bi zahmet duyursunlar... Varmı itirazı olan yokmu?
Kabul edilmiştir :)))
Lütfen rica ediyorum bu saaten sonra bana uymaz demeyin gerildim valla...Buluşma günü geldi daha karar kılamadık

Bu arada pırlantacım çok sevindim geliba bekarlığa veda eden ilk şanslı gacı sen olcen :))
Hikayenin gerisini ağzından dinlemek üzere seni sultanahmete davet ediyorum "gelemem" gibi bir kelime lugatımızda yoktur kabul görmez tamammı canım :))

=)) cimcime gelmek için elimden geleni yapıyorum yapıcamda =))
şu düğün işi karıştırıyor ortalığı ... yasin bey gelin arabasını kullanıcak bide... sabahtan katılmaya çalışıcam Allah izin verirse :))
evet detayları bulaşmada anlatırım... ama ilk evlenen ben olmam ;)) sadece tanışmaydı yüzük söz falan yok yani istemiyorum ben şimcik..

ohh hadı gozun aydın guzel bı aksam yemegı olsun anlasılan
detayları hafta sonu canlı canlı alırız nasılsa :))

teşekkür ederim :)) evet canlı canlı :))

benim gibi katılamayanlarına yerine de buluşup tanışıp kaynaşıp bol bol resim çekip bizede yayın yapın lütfen öpüyorum hepinizi

keşke gelebilseydin kararsız. ama boludaydın dimi sen.

merhaba kızlar :gitme:

merhaba...

cımcımecım tmm 11 de ayasofyanın onu bana cok ıyı uyar sabahtan duşerım artık yollara :))

evvet bu şekilde bütün geleceklere yazıyorum sakkın kararınızdan dönemey kalkmayın :))
Bende kknın kabadayısı gibi oldum hee :))
Görünce kedi gibi oldğumu anlayacaksınız

Back