Bekar kzlar buyrun muhabbete.. :))

merhaba ecrin evet maalesef canım çok sıkılo dün akşam teklif die bi film varya onu izledim ağlama krizinde girdim filmin ikinci yarısında dünden beri psikolojim bozuldu ufffff yaaaaaaaaaa :gitme:

Selam kıslar nasılsınız bakalım o kadar çok topic varki nereye katılacağımızı şaşırıyoruz.ış ortamında biraz zor oluyor sürekli bağlanmak,eve gidincede malum işler oluyor.Biraz kendimi tanıtayım isterseniz bu sitenin bi kaç yıllık üyesiyim çok seviyorum sitemizi eskiden çok takılıyordum iş değişikliği yaptım yoğunlaşınca yazamıyorum artık.Bende sizler gibi bekarlar kervanındanım.Sevgilim yokmu var 6 yıldır hemde:D Evlenemedik henüz neyse kısa keseyim benden bu kadar:))

merhaba kıslar ancak gelebıldım herkese slmlar,,,,,,,,,,,,,,,pırlanta senı bruda gormek ne kd gusel hele bulsumaya gelecegını bılmk daha da gusel..ctesı gunu 11 de bulsuyoruz kahvaltıya gıdıyoruz mekan sımdılık bellı deıl kıslar......................bakıcaz ona da artık

hoşgeldin canım melisanur maşallah yaff insan 6 yıldır ewlenemezmi helal olsun valla işallah en kısa zamanda hepimiz evleniriz ne diim :kedi:

cimcime ve mermaid yer belli değilmi????
ayasofya önü nerden çıktı ozaman?? ben bişeylerimi kaçırdım...
eğer yer belli değilse taksim de olabilir. çok merkezi... yer belliyse uyarım arkadaşlar ...
bana her yol paris :))))

hoşgeldin canım melisanur maşallah yaff insan 6 yıldır ewlenemezmi helal olsun valla işallah en kısa zamanda hepimiz evleniriz ne diim :kedi:

17 yaşında çıkmaya başladık herşey yerine otursun diye bekleye bekleye engellere uğraşırken 6 yıl oldu canım.Hayat bu herşey istediğimiz gibi yolunda gitmiyor malesef:1rolleyes:

haklısın valla ne diim işallah ilişkiniz bir ömür boyu sürer gerçi 6 yıl herşeye dayandıysanız zaten evlenirsinizde bence darısı benim başıma işallah opuyorumnanaktan

yok kızım nerden çıkarıyonuz taksimi cumartesi saat 11 yer ayasofyanın önü gidicek ilk 2 kişi yer bulup bizi oraya yönlendirecek...[/B]

haklısın valla ne diim işallah ilişkiniz bir ömür boyu sürer gerçi 6 yıl herşeye dayandıysanız zaten evlenirsinizde bence darısı benim başıma işallah opuyorumnanaktan

Tşk ederim canım ilişkimizin taşları yerine oturdu bizim sorunumuz başka şeyler onlarıda aştıkmı 6 yıl boyunca yaşayamadığımız güzellikleri yaşayacağız bitanemle:asigim:

işallah sen bitanenle bende muratımla en kısa zamanda evleniriz koca bir AAAAAAAA MMMMMMMMM ıııııııııııııııı NNNNNNNNNNNNNNNNNNNN :Saruboceq:

işallah sen bitanenle bende muratımla en kısa zamanda evleniriz koca bir AAAAAAAA MMMMMMMMM İİİİİİİİİİİİİİİİ NNNNNNNNNNNNNNNNNNNN :Saruboceq:

Aminn canım alalh dileklerimizi kabul etsin siz neyi bekliyorsunuz evlenmek içina.s

valla bizim çıkalı bir ay bile olmadı henüz ama hayallerimdeki erkek ve zamanla ciddiye binsinde evlenelm çok istiyorum hatta bu ilişkiyi nasıl ciddiye bindiricem bende bilmiorum bi fikri olan varmıdır acep ?

kızlar ebced hesabı diye bişey duydunuzmu bugün biriyle onu tartıştım...
Kesinlike fal olmadığını söyledi fakat onu çok ii kullanmak gerekiyormuş..
Bana senin kısmetin çok açık dedi, gördüğüm bir rüyayı anlattım ve o rüyadan şu yorumu çıkardı temmuz 20 yada ağustos 20 aralarında çıkıyor dedi...Evlilik kısmetin ise emin olmamakla birlikte 2010'da açılacak dedi..
Artık ne kadar doğru ne kadar yanlış bilemem (her zamanda söyledi gerçeği Allah bilir diye) bakalım temmuz 20 ve ağustos 20de ne olacak :))

Birinin ismi ve doğum tarihini söyledim onu aramışsın dedi (gerçektende aradım) ve son olarak ebced hiç bir zaman gelecekten haber vermezmiş sadece belirli tarihler verirmiş falla karıştırılmaması gerekirmiş buna benzer bi çok şey konuştuk

allah allah çok tuhafmış bende ilk defa dyu-uydum valla ne acaip şeyler var dünyada poffff belkide doğrudur bakalım çıkacakmı :olmaz:

valla bizim çıkalı bir ay bile olmadı henüz ama hayallerimdeki erkek ve zamanla ciddiye binsinde evlenelm çok istiyorum hatta bu ilişkiyi nasıl ciddiye bindiricem bende bilmiorum bi fikri olan varmıdır acep ?

İlişkinizi sorgulama canım herşey kendi olurunca olsun daha iyi olması için çaba sarfetme mesela gereksiz.İlişkiniz o an neyi yaşıyorsanız öyle yaşanması gerektiği gib olsun sen birşeyler katmaya çalışma ilişkinin boyutu o zaman belli olur bence

Back