Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
şeyle konuşuyodum şey işte...
Bi arkadaş beni biriyle tanıştırdı onu tanımaya çalışıyodum...:))
Allahııım hayırlısını nasip ettt...
şeyle konuşuyodum şey işte...
Bi arkadaş beni biriyle tanıştırdı onu tanımaya çalışıyodum...:))
Allahııım hayırlısını nasip ettt...
oooh ohhh ne güzel kendını mutlu hıssetmen neden de arama ztn cnm ''Mutluluklarda Sebep Aranmaz''..........Daha da mutlu ol ve hepimiz olalım inşallah :Saruboceq:
Bu arada geç katıldım kaynasamadm demıssınde,bızde ole cok cok uzun zmndr tanısmıoruz ztn ama benım ılk göz agrım burda gülpembe ve oözlemdır sorada işte cımcıme........sende yenı olmana ragmen cok sıcaksn uzun zmndr tanısıo gıbıyıs ayrıca,,buraya hergun onalrca kişi gelıp gıdıo bırdaha ugramadan ama senı hergun burda goruosakk demekkı bısıler varr :sm_cool: sen bızım kardesımızsn ztn bır de pırlantamz..............
aklıma geldı bak pırlanta zıllııısı gelıosun dımı ctesı gunu 11de sultanahmette ayasofyanın onundee tmamm mııı?
ayhhh cnm ınanmıorum hıc anlatmadn pisssssssss kım bu
valla belli olmaz ben küçük bi hatadan soğuyuveririm daha görmedim bile yaa nette öle ayaküstü
pardon oturuyodu boyunu posunu göremedim :)) valla sormayada çekindim...
Bana bi iltifatlar ediyo hissetmişmiişşş...
ay ben hiç anlatmazdım kimseye olur ve biterdi bunu niye anlatıyomki biterse boşuna olmuş olcek :)))
ay ben hiç anlatmazdım kimseye olur ve biterdi bunu niye anlatıyomki biterse boşuna olmuş olcek :)))