Bekar kzlar buyrun muhabbete.. :))

sorma yaa ben her zaman söylüyorum eskisinin ahını aldım diye onu gerçekten çok üzdüm...
Tabi isteyerek olmadı ama çok üzüldü şimdi arayıp helallik almadan düzelmeyecek galiba...
Acaba beni hala seviyomudur merakta etmiyo değilim hani...

cımcıme aynısını ben yasadım desem ınanırmısın
bende bazen arayıp helallık ıstemek ıstıorum
2 yıl fln oldu bıtelı o bıttıkten snra duzgun bısı yasayamadım
tıpmı yk karıyermı yk hepsınden var ama bı turlu olmuooo :umursamaz:

o zamanlar tozpembe hayaller vardı etrafımda çok kişi vardı bide ablam bekardı ondan önce evlenmek istemedim...Hatta söz yüzüğü bile takmıştı bana her sorardı "beni bırakmazsın dimi" derdi ama bıraktım işte...Bilmiyorum sevemedim o zamanlar

kızlaaaaaaaaarr nabersinzzzzzz....ya çook uzun zamandır gelmedim buraya...siteyede girmedim kusura kalmayındelikafadulden

özledim sizi amaaa.....valla kuzenimin düğünü var ankarada onun telaşındayız...perşembe günü yola çıkıyoruz cuma nikah kına cmrtsi düğün var...dönüştede malum olay gerçekleşecek inşallah...hani büyükkk buluşmaaaa....çok heycanlıyımmmmmalkisalkisalkis

gelişmeleri yazarım gelip döndükten snra.....büyük buluşmada ne diyecek olanlara bilenler anlatsın artıkkaydirigubbakcemile3

öpüldünüzzzopuyorumnanaktan

kızlar sıze kotu bı haberım var :(((((((((((( arkadasım evleneck benım hanı dıodum ya dugun zmnlarım bnm dıye.c tesı ceyızı serılckmıs gelmessem cok bozulurum dıo.:((((dedım sözum var.. banane onlarmı onemlı ben mı dedı:) tabı bısey dıyeemedım bnde...napskk aksm 5 gıbı bulussk olurmu dıceemm ama anemon yolcu dımı o akşam ???????????yada sbh erkendn bulussak????????bısıler dıyın

kızlaaaaaaaaarr nabersinzzzzzz....ya çook uzun zamandır gelmedim buraya...siteyede girmedim kusura kalmayındelikafadulden

özledim sizi amaaa.....valla kuzenimin düğünü var ankarada onun telaşındayız...perşembe günü yola çıkıyoruz cuma nikah kına cmrtsi düğün var...dönüştede malum olay gerçekleşecek inşallah...hani büyükkk buluşmaaaa....çok heycanlıyımmmmmalkisalkisalkis

gelişmeleri yazarım gelip döndükten snra.....büyük buluşmada ne diyecek olanlara bilenler anlatsın artıkkaydirigubbakcemile3

öpüldünüzzzopuyorumnanaktan

evet cnm uzun zmndr yoksun nerelerdesn sen yaaa???ınsn arada olsa bı gırer demı...nyse affettık..evet malum bulusman vardı demı senın ınş.ıyı sonuclanır senın ıcınn,gelısmelerle bağlanırsın artık

kızlar sıze kotu bı haberım var :(((((((((((( arkadasım evleneck benım hanı dıodum ya dugun zmnlarım bnm dıye.c tesı ceyızı serılckmıs gelmessem cok bozulurum dıo.:((((dedım sözum var.. banane onlarmı onemlı ben mı dedı:) tabı bısey dıyeemedım bnde...napskk aksm 5 gıbı bulussk olurmu dıceemm ama anemon yolcu dımı o akşam ???????????yada sbh erkendn bulussak????????bısıler dıyın

evet cnm uzun zmndr yoksun nerelerdesn sen yaaa???ınsn arada olsa bı gırer demı...nyse affettık..evet malum bulusman vardı demı senın ınş.ıyı sonuclanır senın ıcınn,gelısmelerle bağlanırsın artık

bana uyar sabah burada nasılsın mermaid nasıl geçti günün

canlarım fırsat buldum girdim bana msj atın mermaidcim akşam değilde sabah uygun hayatım saati bana haber verin olur mu msj bekliyorum sizden öptüm hepinizi

gunaydın kızlar...ya cok ozur dılıyorum umarım herkes sabah saatı ıcın uygundur,ama yok dersenız sorun değil ben baska sefere gelırım sızınle..nyse eger uyuyosa herkese sbh 9 bucuk gıbı bulusalımm ve kahvaltıya gıdelım ne dersınız?

günaydın kıslarrrr nasılsınız arkadaslar saolun ii oldum geldim....kahvaltı fikrini sevdim cumartesi saat 9,30da sultanahmettemi mi karar şimcik

Back