Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlaaaaaaaaarr nabersinzzzzzz....ya çook uzun zamandır gelmedim buraya...siteyede girmedim kusura kalmayındelikafadulden
özledim sizi amaaa.....valla kuzenimin düğünü var ankarada onun telaşındayız...perşembe günü yola çıkıyoruz cuma nikah kına cmrtsi düğün var...dönüştede malum olay gerçekleşecek inşallah...hani büyükkk buluşmaaaa....çok heycanlıyımmmmmalkisalkisalkis
gelişmeleri yazarım gelip döndükten snra.....büyük buluşmada ne diyecek olanlara bilenler anlatsın artıkkaydirigubbakcemile3
öpüldünüzzzopuyorumnanaktan
kızlar sıze kotu bı haberım var((((((((((( arkadasım evleneck benım hanı dıodum ya dugun zmnlarım bnm dıye.c tesı ceyızı serılckmıs gelmessem cok bozulurum dıo.
(((dedım sözum var.. banane onlarmı onemlı ben mı dedı:) tabı bısey dıyeemedım bnde...napskk aksm 5 gıbı bulussk olurmu dıceemm ama anemon yolcu dımı o akşam ???????????yada sbh erkendn bulussak????????bısıler dıyın
evet cnm uzun zmndr yoksun nerelerdesn sen yaaa???ınsn arada olsa bı gırer demı...nyse affettık..evet malum bulusman vardı demı senın ınş.ıyı sonuclanır senın ıcınn,gelısmelerle bağlanırsın artık