Bekar kzlar buyrun muhabbete.. :))

aynen bende kıskandım yafff ufffffffffff ben neden ank.da oturuyorum amannnn :çok üzgünüm:

biliyorum tatlım zaten benim otobüs ordan geçicek camiyide biliom o pazarıda biliom pazarın karsında durak zaten ogüne kadar tellerimizi veririz ogünde haberleşiriz

cimcime kız biz ankaradayız bu nasıl olacak siz orada buluşucaksınız bizde burda avcumuzu yalicacaz :umursamaz:

Ha ha haa yaşasın kötülük sizde resimlernen idare edeceniz artık :)))

ABOOOWWW SEN NE FENASIN OLE KISS KIZLARIII NASIL ÜZÜYO BAK BAK BAKK :roflol::roflol: ÖLE ANACIM SİZ RESIMLERE BAKARSINIZ ARTIKIN FOTOŞOPLA KENDINIZIMI EKLERSINIZ NAPARSINIZ HIC BILMEYIZZ laelaelaelaelaelaelaelaelaelae
sen mersındeydn dımı saglık olsn cnm,resımlerle yetınırız bızde,sızı gorebılecgmz bır resım varmı?

senı de ecrın hanım,resım var mı?
cnm banka sıstem olarak resım ekleyemıorum engellı -eklı olan resımlerde gorunmuyor yanı eger sız resım koyucak olursanız msn adresı verırım oraya atarsınız bakarım benımkını ıstersenız bende sızın msn adresınıze atarım...

kızlar size ıyı sohbetler ben kactım hepınızı tek tek opuyorum

gule gule cnm mucksss opuyorumnanaktan

sen mersındeydn dımı saglık olsn cnm,resımlerle yetınırız bızde,sızı gorebılecgmz bır resım varmı?

senı de ecrın hanım,resım var mı?

canım benım malesef resim eklemesini bilmiyorum eğer istersen msn adresini verirsen senı eklerım msn de resmımı görursun guzelim kaydirigubbakcemile5

canlarım net gitti anca girebildim..gülpembe cnm napalım biz seninle orda buluşalım mı otobüs saatlerini yazarsın ben o saate orda olurum çiflik durağında hem ecrinlede beyazıtta inince buluşup sultanahmete ordan gidicez sana çiflik yakınsa yürürsün durapa kadar bende yürürüm birlikte bineriz haberlerini bekliyorum bak sana özel msj attım tam atarken net gitti belki gelmemiştir haberin olsun sölersin

anemon ben özel msj attım sana ben yürümem otobüsle gelirim sanada haber ederim ben cıktım diye duraktanda alırım seni olmadı tekrar inerim ama yüreyemem kaydirigubbakcemile3 ecrin buarada msjlarını sil msj atamıyom sana

kızlar allahın izni ile bu akşam alıyorum biletlerigidiş dönüş ikisinide alıyorum zam da geldi tam zamanında aldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…