Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar allahın izni ile bu akşam alıyorum biletlerigidiş dönüş ikisinide alıyorum zam da geldi tam zamanında aldım
heyoooooooooooooo kızlaaaaaaaaaarrrrrrr?napaysınız bakeeeeeeeeeeeeemmmmmmmmm
ay bu çocuk beni deli etcek çıldırıcam yaa...
Durunda biraz içimi dökeyim görgüsüz ayının teki, kibarlıktan anlamaz kendini bi halt sanan ukala...
Beni kölesi sanıyor, artık suratına bile bakmıyorum o kadar sinir ediyo beni, patronum her zaman rica eder o emreder, bi teşekkürü bile çok görür...
Karşımda karnını ufalamasından nefret ediyorum, bana onu hatırlat bunu hatırlat demesinde ise uçan tekmeyle ağzının ortasına vurmak geliyo içimden...
AY çıldırttı beni resmen gerizekalı aptaall...
Oh be rahatladım biraz :))
ay bu çocuk beni deli etcek çıldırıcam yaa...
Durunda biraz içimi dökeyim görgüsüz ayının teki, kibarlıktan anlamaz kendini bi halt sanan ukala...
Beni kölesi sanıyor, artık suratına bile bakmıyorum o kadar sinir ediyo beni, patronum her zaman rica eder o emreder, bi teşekkürü bile çok görür...
Karşımda karnını ufalamasından nefret ediyorum, bana onu hatırlat bunu hatırlat demesinde ise uçan tekmeyle ağzının ortasına vurmak geliyo içimden...
AY çıldırttı beni resmen gerizekalı aptaall...
Oh be rahatladım biraz :))