Bekar kzlar buyrun muhabbete.. :))

günaydın kıslar hayırlı cumalar....nasılsınız saolasın cimcime bende herkes için dua ettim inş dualarımız kabul olur

HOSGELDINIZ KIZLAR GEC KALDINIZ AMA NESEE :umursamaz:

BENDE HEPIMIZ ICIN DUA ETTIM ALLAH KABUL EDER INSALLAH

hosgeldın nılufer ama burası bekar kızların topıkı kız yolunu mu sasırdın kaydirigubbakcemile2

Oooo evli bayanlarda gelmiş ne güzel ne güzel demek bekarlara özeniyorlar opuyorumnanaktan
Kardeş yaa bizde evlilere özeniyoruz nolcek...

canım valla bende bekarkenn alalhım nolur evlensem hatta abartıp allahım evlenmeden kıyamet kopmasın derdim :roflol::roflol:
ama inan bekarlın tadını çıkarın kıslarrr
haa evlilik kötümü asla deillll çok güsel bişi
ama bekar olmakta güsel :)

canım valla bende bekarkenn alalhım nolur evlensem hatta abartıp allahım evlenmeden kıyamet kopmasın derdim :roflol::roflol:
ama inan bekarlın tadını çıkarın kıslarrr
haa evlilik kötümü asla deillll çok güsel bişi
ama bekar olmakta güsel :)

bende öle diyorum Allahım neolur evlenmeden canımı alma yada kıyamet kopmasın :utangac:

herkesler aynı seyıı soyluo dun ablam bızdeydı
aklın varsa acele etme tadını cıkar dıyıp durdu benım bu kualtan gırdı oburunden cıktı :sm_cool:

bende öle diyorum Allahım neolur evlenmeden canımı alma yada kıyamet kopmasın :utangac:

şmdide ne diyom varyaaa allahımm çocum olmadannn ölmim yada kıyamet kopmasın v.s
töbe yarabbi yaa
eşimde diyo senin hayatın istemek üzerine kurulmuş isteklerin hiç bitmiyo :)
allahım herkes için hayırlısını nasip etsinn

sizin varmı ufukta bişiler nişan söz v.s

günaydın kızlar hayırlı cumalar akşam ettiğiniz tüm dualar kabul olur inşallah..bende kendimce dualar ettim allah kabul eder inş.

Back