Bekar kzlar buyrun muhabbete.. :))

ecrin cnm ya ne olur sende gelde kuzenin doğumgünününü gece kutlasanız yada pazar daha iyi olmamı bizi senden mahrum etme ne olur

kızlar bakırköy size tersmi geliyor hem cumartesi pazarına giderdik dicem ama kırk yılda bir kere buluşcaz pazar gezmeyelim muhabbet edelim bencede ve saat belirleyelim bide birbirimle iletişime gecebilmek için tel numaralarını özelden göndermeliyiz

kac gıbı bulusucaz ya kızalr cok zor olucak ama ayarlamak ıcın elımden gelenı yapıcam hem kuzenımın d gunu hemde kuzenımın kızı dıs cıkarmıs onun ıcın bı eglence fln yapılır bılırmısınız ondan yapılıcak ve sırf ben hafta sonu evdeyım dıe c.tesı yaptılar
saat kacta bulusuruz tam 12 olursa katılırım kızlar 1,2 saat oturup gecerım kuzenıme uygunmudur
emınonu bana uyar mantıklı bı yer gene sız bılırısnız

kız anemon bakırkoy olursa kesın gelırım ben bahcelıevlerde oturuorum ordan kuzenıme gecmem daha kolay olurr :)))

ya bakırkoy bana uzak kıslar ,ümranıyeden gelcm ben...ama sultanahmet fıkrı hoşuma gıttıı..evet evet sultanahmette bulusalım cumartesı ogledn sora daha cok var saatını belırlerızz...
ecrınn en azndan bır saat falan takılamazmısn bıze

kızlar eger kesın kararlastırırsak sole yapalım
bırbırımıze resım ve tlflarımızı gonderelım ozelden yksa nasıl tanıscaz karanfılmı takıcazz :roflol:

ecrincim özelden telefon veririz ve sultan ahmette hem fikirmiyiz ona göre sultanahmette bir mekan veya bir yer belirleyelim birde saat belirleyim herkes işini ona göre ayarlasın ve gelisnn olur diyenler parmak kaldırsın sultan ahmett

grşzmeyı gercekten ck ıstıorum uygun bı yer olursa gelıcem allah'ın ıznıyle ama bulusma saatımız 12 olsun 12 olursa 1 yada 1,5 saat oturup kalkarız dıger tarafa gec kalmamıs olurum butun teyze dayılar fln toplanıcaz cunku teyzemlerde

sultan ahmette bıldıgım yerler var orda staj yaptım bı yıl kadar tmm bana uyar
ama saat 12 olsun kızlar yksa ben zorlanıcam

bana saat uyar ecrincim çünkü bağcılardan gelicem sultan ahmete daha öncede gitmiştim yine gidebilirim önceden gider otobüs saatlerinide sorar garantiye alırım herşeyi ama ben mekan olarak yer bilmiyorum yeraltı sarnıcının önü nasıl yada ayasofyanın orda kafeler var ordada bekleyebilirz herkes gelince ben şurdayım diye birbirine mesaj atar ne giyddiğinide söyler böylece buluşma gerçekleşir de ben çok heyecanlandım saolun ya ben geliyorum de buluşma düzenlediğiniz için cimcimecim ilk sen attın fikri çok teşekkür ederim katılan arkadaşlarda sağolun

kısss bagcıların neresinden gelicen bende bagcılardan gelicem

rica ederim Mervecim ni dimek...
Allah izin verirse 4 temmuzda saat 12'de Sultanahmette buluşuyoruz..
Duyanlar duymayanlara duyursunlar lütfen...

anomon cnm madem bagcılardan gelıosun ıstersen cemberlıtasta bulusalım yanı otobusle gelıceksen beyazıtta ınıcen zaten bende ole yapıcam cemberlıtasın onu uygun olabılır

Kızlar Sultanahmette karar kıldık şimdi karıştırmayın çemberinide taşınıda bende and. yakasından gelicem...
Bizimde içinde zor olmasın yane...

kıs siz nerde oturuyorsunuz anemon ecrin bende bagcılardan otobüsle gelicem ve beyazıtta inicem

Kızlar Sultanahmette karar kıldık şimdi karıştırmayın çemberinide taşınıda bende and. yakasından gelicem...
Bizimde içinde zor olmasın yane...

ilahı cımcıme guldurdun benı kaydirigubbakcemile3

tam ozaman sole yapalım avrupa tarafından gelıcekler cemberlıtasın onunde bulusup anadolu yakasından gelıceklerın yanına dogru yurusun mesela ayasofya uygunmudur ?ama tam 12de orda olsun herkesler
yanımızda bırını getırebılıomuyuz amca teyze flnnn :roflol::roflolbu sakaydı kızlarrr ):sm_cool::sm_cool:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…