• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bekar kzlar buyrun muhabbete.. :))

düzenleyelım oki de ne kdr kalck bu hatun,bnm bu h sonum dolu haftaya olabiliir,organzıasyonu snaa bırakıorm emmee mumkkunse tanımadık olmasın he

ayy kızlar postaneye gittim çok sıcak öldüm valla..cimcimecim fikrin harika 1 hafta kalıcam kısmetse bulışalım hakkatten

avrupada cnm kalıcam hafta içi keşkem müsait olsanız hafta sonu içinde ben bişey diyemem çünkü cumartesi akşamı binicem pazar sabahı ordayım bidahaki pazarda dönerim büyük bir ihtimal haberleşirz yine bi biletleri alayım...adı halan benden 6 ay küçük ama güzel çocuk

ya ınanmıyorum yaa 6 ay kucuk dıyemı subyencı dıolar :S yok artık,,,,öss ye hazırlanıo dıye okudm sankı,,oyleyse evlılık 6 yıl oteye gıdıo otomatikmen,,herseyı dusunerek başşla cnm,inşallah mutlu olursn

yine ben geldim :)) yoğunum valla kızlar. ya yeni ofis taşımak taşınmak zor iş... bir türlü bitmiyo işler. yok adres değişikliği, yok arşiv değişikliği, yok ustalar, ... bitmiyo bitmiyo...

neyse anemon demek sana sübyancı diyolar.. =)) şaka bi yana çok mu yaş farkı var ki?

olur cnm ..

mermaidcim zaten ilersini düşünürek başlamıyorum ben benden büyük biri ile ilersini düşünmek isterim tanışıyoruz şuan ist gidince görüşcez herşey belli olcak..ama bi güvenlikçi var oo çok yakışıklı uzun boylu esmer onun sevgilim olmasını çok isterim amma aç gözlüyüm demi :olmaz::olmaz:

ama canlarım erkekler zaten geç olgunlaşıyor bide benm içim geçmiş ondan tereddütteyim bide üniversiteye gidicek ohoo orda ne kızlar bulur..

ooo benimde kuzenimle yengem arasında 7 ay var...
Ama kuzenim 35 yaşına geldi hala olgunlaşmadı bence onun yaşla pek alakası yok
eniştemde ablamdan 2 yaş küçük ama eniştem çok olgun biri ben ablamı daha çocuk görüyorum şahsen ve bilakis...

olur cnm ..

mermaidcim zaten ilersini düşünürek başlamıyorum ben benden büyük biri ile ilersini düşünmek isterim tanışıyoruz şuan ist gidince görüşcez herşey belli olcak..ama bi güvenlikçi var oo çok yakışıklı uzun boylu esmer onun sevgilim olmasını çok isterim amma aç gözlüyüm demi :olmaz::olmaz:
yanı zmn gecırmek ıcın dıosun..e olmıck bı ılıskıde zmn gecırecegne sonu olan bı ılıskıde zmn gecır .ama sunu da sölim,,zmn gecırım derken oyle bııı asık olursunkıııııııı bakmıssın heryerını sarmıss kurtulamıosun..ne bılım ıns hyrlısı olur

ama canlarım erkekler zaten geç olgunlaşıyor bide benm içim geçmiş ondan tereddütteyim bide üniversiteye gidicek ohoo orda ne kızlar bulur..

evet yanı uni.de erkekler ne oldm delısı oluolar..guvenlıkcıyıde sne degerlendr bı bence,yanı kaş göz olmasda bakıslarınla bellı et işte bıseler

ben tam tamına 20 yaşındayımm..bu deli çağımda sevgili yapamıyorum ilersini düşünsenize çok vahimmmm

marmaid cnm haklı olabirsin aslında bilmiyorum kafam çok karışık ne istediğimi bile şaşırdım önceden sevgilim olsun istiyordum şimdi biri ile görüşüyorum sonunu düşünmüyorum hayırlısı ya fazla kafa yormuyum zamanın keyfini çıkartayım

Back