• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bekar kzlar buyrun muhabbete.. :))

meryem ciğim 3 günlük bi izin kullandım anneme yardım edim kısmet olursa temmuz ilk günlerinde olacak nişan aslında bu hafta sonu oalcaktı bi sağlık sorunu cıktı ailede o yüzden artık tam tarihimi söylemiyorum nazar değecek diye :(

gülpembe evde olma cok güzel gerçekden temizlikle geçsede insanın kafası biraz olsun dağılmış oluyor iş gücü unutuyorusun

hayırlısı olsun gec olsun guç olmasın kararsız......ya o bu değilde ben acayip böle kendımı bır denız veya havuza dalarken hayal edıyorum..edıyorum etmekle kalıyorum sadece,h sonu olan dugunlerden dolayı bı yere gıdemıyrm.ama ilk fırsatta şileye ıkı gunluk gıdıcem güzel koylar var orda..

merhaba süpürgeli hoşgeldın cıcımmm............
evet pembiş o evde yatıodur uykucunun teki zate :P
ecrın senın erk ark varmıydı ?ya bı gelen bı gıdıo gunler sora gelıo unutuom soraaa
mermaıd cnm malesef erkek arkadsım yk benım :çok üzgünüm::çok üzgünüm:

mermaıd cnm malesef erkek arkadsım yk benım :çok üzgünüm::çok üzgünüm:

olur canımm inş...üzülme ,kısmet bu işler valla 3. yılımıza gırdık bız erkek arkadasımla bızden sonra yalnz olanalr sevgılı buldu evlenıyolar bıde,ama bız daha bısi yapamadık onun ıcın dıyorum ki gün doğmadan neleeeerr doğar neler

ole tabı kısmet bakalım hayırlısı
maŞallah 3 yıl olmus nıce guzel yıllara ınŞ. Aynı catı altında

=) değilim kız merak etme bugün bomba gibiyim ist gelcem hem ben sevgili konusunda yol katettim biri ile görüşüyorum ama küççük benden arkadaşlar sübyancı diye dalga geçiyorlar yaaa

=) değilim kız merak etme bugün bomba gibiyim ist gelcem hem ben sevgili konusunda yol katettim biri ile görüşüyorum ama küççük benden arkadaşlar sübyancı diye dalga geçiyorlar yaaa

yaa cok sevndm sımdı senı burda gorunce sızın topıge bı göz attım bısıler yazıo ama gecmıse bakmadım acıkcası,,sübyancı dıye dalgamı gecıolr :)kıyamam ya anlat bakım kım bu necı

Back