• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bekar kzlar buyrun muhabbete.. :))

günaydın kıscelerrr ben iyiyim cok şükür inş hayırlı olur...sizlerde iyisinizdir umarım mermaid kusum dikkat et bol bol sıvı al.su meyve suyu sen gerçi daha iyi bilin dikkat et kendine opuyorumnanaktan

Günaydııın nasılsınız kıslaar..
Aman Mermaid kendine dikkat et benim sıkıntım şu diyet yüzünden oldu...Şimdide 1gr fazla yesem hemen çıkarıyorum çok kötü yaptı beni...
Dünden beri aklımda hep o iş var ya olmazsa!!! Üzülürüm
yaa...

Günaydııın nasılsınız kıslaar..
Aman Mermaid kendine dikkat et benim sıkıntım şu diyet yüzünden oldu...Şimdide 1gr fazla yesem hemen çıkarıyorum çok kötü yaptı beni...
Dünden beri aklımda hep o iş var ya olmazsa!!! Üzülürüm
yaa...

herseyin hayırlısını iste kusum hiç üzülme :1hug: olcagı varsa ekmegin ordaysa yicen ordan

öyle tabi fakat bu güne kadar hep torpil nedeniyle ii işleri kaybettim...
Diğer insanlardan ne eksiğim varki yukarıda dayım yok diye neden bunu yapıyorlar anlamıyorum...

uzulme cnm benım hayırlısı degılmıs demekkı yksa ınan torpılın yksa bıle kısmetın varsa oluo bak bana bankanın en ufaklarından bırıyım hatta basını cekıorum ama demek kısmetım varmı bı sekılde torpılsız bı sekılde oldu..
uzme sakın tatliş canını en guzelı olucak zamanla bak gun gelıcek hatırlıycan dedıklerımı
gulpembenınde sankı gorusmesı vardı yanlısmı hatırlıorum nasılsıngulpembe mermaıd merhabalar Şeniz

ben iyiyim sen nasılsın.....evet görüşmelere gide gide bi hal oldum bugun yine var aradılar ama şirketten nasıl izin alcam bilmiyom patron kesicem senin hesapdan diyo of ne zor bi durum

SİNİR OLDUM BEN SENIN PATRONLARINA :oklava:

ya ne biçim insanlar hem çıkarıyolar hemde zeytinyağı gibi üste çıkıyorlar...

okadar çirkinleştilerki 3 senedir tanıdıgım adamlar gitmiş yerine nerden para kısarızda birazdaha rahat ederiz moduna geçtiler...onlara göre saka ama hiç hos bi şaka değil yane ben hiç bir zaman onlarla para diyologuna girmedim
ama cıkartılan diğer arkadaslara sorsan haklıymıslar ben 3üne kadar calısıp maas alıcam ya aman ne yapım ben düzgün bi işe giremde paralarını onların olsun

selam tekrar kızlar,,,oncelıkle cimcime kendını bu işe odaklama canım,yanı daha dogrusu kendını olumsuza odaklaki olursa sevinesin,olmazsa üzülmeyesin.....her zmn ınsan şanslı olamayabılıo ama her şerde bıle bır hayr vardırr bunu da bılırsın...onun için olacagına bırak sadece...
ecrıncım mrb cnm nslsn.ya sen bankada nsl bole nete gırebiliosun rahat.

gulpembiş :1hug:

merhaba süpürgeli hoşgeldın cıcımmm............
evet pembiş o evde yatıodur uykucunun teki zate :P
ecrın senın erk ark varmıydı ?ya bı gelen bı gıdıo gunler sora gelıo unutuom soraaa

Back