Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kıslar nasılsınızzz kıs mermaid geldimi seninkiiiii hadi gözün aydın cok sevindimmm ben cok yogunum gider ayak iş veriyolar
:roflol: :roflol: zillii seniiiiiiiiiii ,, gönüllerimiz bir bizim ama özlemmm,hem evlı arkadslar daa ıı bılır evlenınce büyüsü bozuluooo,böle daaa heyecanlı![]()
nappcann evlenıp kzmmm yaaa :)ya öyle demeyin arkadaşlar ya ben büyüyü korurum bir evlenebilsem... daha okul bitecekteee, iş bulunacaktaaaa bilsem bari ilk senemde filan kör topal bir yere girerdim de şimdiye mezun olurdum en azından....... 4 yıl oldu kızlar yaaa bende evlenmek istiyorumm :Saruboceq:
saol bebem senini için de güsel bı gun olsunnnn,nabersin?günaydın kıscelerrrr güzel birgün diliom sizlere Şeniz
günaydın
ıyıyım cnm masa bası kahvaltımı yapıyorum, :)günaydın mermaid iyim sen nasılsın?
gunaydn selenaycım ne iş yapıyorsun sengünaydın kızlar
oslemm gelmiş aramıza ama bir daha görünmemiş :)
bende sabah bi geliyorum buraya, sonra bir iş bastırıyo, buranın yolunuda unutuyorum yaaa![]()
gunaydn cicişşş,bol şanss allah yardmcın olsun ınşşşşşşş,ne işi buGünaydın şekerleeer oleeyy sayfa 200 :)))
Bugün iş görüşmesine gidicem bana şans dileyin lütfen dua edin benim için olurmu??
Günaydın hatunlar...
Bizim ofis başka bir yere taşındı o yüzden dün hiç giremedim. Bu bir hafta pek giremicem sanırım =((
Cimcime inş iyi geçer görüşmen ...
Mermaid, gülpembe, selenay,özlem,cimcime,kararsız... diğer ismini hatırlayamadığım arkadaşlar nasılsınız???
nappcann evlenıp kzmmm yaaa :)
saol bebem senini için de güsel bı gun olsunnnn,nabersin?
gunaydın ecrıncım nbr
Günaydın şekerleeer oleeyy sayfa 200 :)))
Bugün iş görüşmesine gidicem bana şans dileyin lütfen dua edin benim için olurmu??
Günaydın hatunlar...
Bizim ofis başka bir yere taşındı o yüzden dün hiç giremedim. Bu bir hafta pek giremicem sanırım =((
Cimcime inş iyi geçer görüşmen ...
Mermaid, gülpembe, selenay,özlem,cimcime,kararsız... diğer ismini hatırlayamadığım arkadaşlar nasılsınız???