• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bekar kzlar buyrun muhabbete.. :))

bende sabırla çıkma vaktini bekliyorum karşımdaki çocuktan nefret etmeye başladım kendini ne sanıyo anlamadım argo konuşmalarıda cabası...
Zati rahatsızım bu sinirle çakcam bitane görcek gününü...

kıslar nasılsınızzz kıs mermaid geldimi seninkiiiii hadi gözün aydın cok sevindimmm ben cok yogunum gider ayak iş veriyolar

kıslar nasılsınızzz kıs mermaid geldimi seninkiiiii hadi gözün aydın cok sevindimmm ben cok yogunum gider ayak iş veriyolar

evet cnmm geldı,surprız yaptı aama cunku bu h sonu cok doluydm programım o deıldı yanı neyse saglık olsn,umuyorum senınde ıs gorusmelerın olumlu gecmıstr

:roflol: :roflol: zillii seniiiiiiiiiii ,, gönüllerimiz bir bizim ama özlemmm,hem evlı arkadslar daa ıı bılır evlenınce büyüsü bozuluooo,böle daaa heyecanlı :P

ya öyle demeyin arkadaşlar ya ben büyüyü korurum bir evlenebilsem... daha okul bitecekteee, iş bulunacaktaaaa bilsem bari ilk senemde filan kör topal bir yere girerdim de şimdiye mezun olurdum en azından....... 4 yıl oldu kızlar yaaa bende evlenmek istiyorumm :Saruboceq:

ya öyle demeyin arkadaşlar ya ben büyüyü korurum bir evlenebilsem... daha okul bitecekteee, iş bulunacaktaaaa bilsem bari ilk senemde filan kör topal bir yere girerdim de şimdiye mezun olurdum en azından....... 4 yıl oldu kızlar yaaa bende evlenmek istiyorumm :Saruboceq:
nappcann evlenıp kzmmm yaaa :)
günaydın kıscelerrrr güzel birgün diliom sizlere Şeniz
saol bebem senini için de güsel bı gun olsunnnn,nabersin?

gunaydın ecrıncım nbr

günaydın kızlar
oslemm gelmiş aramıza ama bir daha görünmemiş :)

bende sabah bi geliyorum buraya, sonra bir iş bastırıyo, buranın yolunuda unutuyorum yaaa :(

Günaydın hatunlar...
Bizim ofis başka bir yere taşındı o yüzden dün hiç giremedim. Bu bir hafta pek giremicem sanırım =((

Cimcime inş iyi geçer görüşmen ...
Mermaid, gülpembe, selenay,özlem,cimcime,kararsız... diğer ismini hatırlayamadığım arkadaşlar nasılsınız???

günaydın mermaid iyim sen nasılsın?
ıyıyım cnm masa bası kahvaltımı yapıyorum, :)

günaydın kızlar
oslemm gelmiş aramıza ama bir daha görünmemiş :)

bende sabah bi geliyorum buraya, sonra bir iş bastırıyo, buranın yolunuda unutuyorum yaaa :(
gunaydn selenaycım ne iş yapıyorsun sen
Günaydın şekerleeer oleeyy sayfa 200 :)))
Bugün iş görüşmesine gidicem bana şans dileyin lütfen dua edin benim için olurmu??
gunaydn cicişşş,bol şanss allah yardmcın olsun ınşşşşşşş,ne işi bu

Günaydın hatunlar...
Bizim ofis başka bir yere taşındı o yüzden dün hiç giremedim. Bu bir hafta pek giremicem sanırım =((

Mermaid, gülpembe, selenay,özlem,cimcime,kararsız... diğer ismini hatırlayamadığım arkadaşlar nasılsınız???

gunaydın bebemmm,,hayırlı olsn yenı ofisiniz,desene özlıycez senı bu hafta :( saglık olsun,

cimcime hadı hayırlısı eger ıyı bı ısse ınsallah hemencecık olur guzel haberlerle gelırsın..

nappcann evlenıp kzmmm yaaa :)

saol bebem senini için de güsel bı gun olsunnnn,nabersin?

gunaydın ecrıncım nbr

Günaydın şekerleeer oleeyy sayfa 200 :)))
Bugün iş görüşmesine gidicem bana şans dileyin lütfen dua edin benim için olurmu??

Günaydın hatunlar...

ben iyiyim kıslarrr bugun bi görüşmem daha var bakalım neolcak gide gide bi hal oldum kafamçokkarıştı

kıs cimcime hadi hayırlısı olur senin için inş umarım güzel geçer tüm dualarım seninle :Saruboceq:

Back