Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bisey soracagim.konu eski.hortlatma sebebiniz neydi?Annesi babası nerde bu arada kızın bunca şey oluyor kız toy sonu böyle kimse kinamasin
Bende merak ediyorum bunu. Yeni uye olsa siteyi kullanmayi bilmiyor diyecegim ama yeni uye de degil. Sanki konu dun acilmis gibi yorum yapilmis..Bisey soracagim.konu eski.hortlatma sebebiniz neydi?
ohaMerhaba kızlar bu bdv den cıkamıcam ben galiba ! Dun bi haber geldi kuzenim bekar ve hamile bu zamana kadar cok fazla ilişkiler yasadı sacma sapan olaylarda ısmı anıldı bulundugu yerde adı cıktı resmen şimdi de hamile kalmıs sevgılısınden ve 5 aylık bebek baya buyumus bu zamana kadar aklı nerdeydı bızde bılmıyoz ama olayı sadece annem ben ve annesi bılıyo duyulursa ortalık karısacak Neler olabılecegını dusunmek bıle ıstemıyorum . Sevgılısı kabul etmıs bebegı ama o da pskopatın teki suan yurtdısında turkıyedekı belalılarından kacmıs kuzzenımı oraya cagırıyo ama ne pasaport ne vıze ne dıl ne de bunları alabılecek para yok . Cocugu dogurup yurda vermeyi bıle dusunuyo cok uzuluyorum napmalıyız nasıl bı akıl vermelıyım
Benimde bu konuya yaptığım eski yoruma beğeni gelmiş..NEDEN?
O değirmenin altından çok sular geçti artık öyle düşünmüyorum beğenmeyin hıh!
Yok kız herkes hortlayan konuya atarlanınca bende sinirlenim dedim:)oouwww. sert mesajını ben beğendimdi sanırsam amma sonradan gördüm hortladığını konunun. sorry millan
Sinirlenmen bile orjinalYok kız herkes hortlayan konuya atarlanınca bende sinirlenim dedim:)
Annesi babası nerde bu arada kızın bunca şey oluyor kız toy sonu böyle kimse kinamasin
Ben birşey hortlatmadim konuyu gördüm cevap yazdım saçma sapan konusmayinBisey soracagim.konu eski.hortlatma sebebiniz neydi?
Ben bu konuyu bugun un konusu olarak gördüm ve yorum yaptim