• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bekar kuzenim hamile(2014 yılında açılmış konudur)

Ne demek dogurup yurda vermeyi dusunmek..allahim sinirlerim hopladi burda.hanimefendi 19 yasinda okuyacagina sevgili iliskiye girme pesine dusup bide hamile kalmis..cocugu dogur yurda at oylemi..insallah oyle bir hata yapmaz..o cocugun ahiyla tekrar mutlu olabilecegini falan dusunmesin

Merhaba kızlar bu bdv den cıkamıcam ben galiba ! Dun bi haber geldi kuzenim bekar ve hamile bu zamana kadar cok fazla ilişkiler yasadı sacma sapan olaylarda ısmı anıldı bulundugu yerde adı cıktı resmen şimdi de hamile kalmıs sevgılısınden ve 5 aylık bebek baya buyumus bu zamana kadar aklı nerdeydı bızde bılmıyoz ama olayı sadece annem ben ve annesi bılıyo duyulursa ortalık karısacak Neler olabılecegını dusunmek bıle ıstemıyorum . Sevgılısı kabul etmıs bebegı ama o da pskopatın teki suan yurtdısında turkıyedekı belalılarından kacmıs kuzzenımı oraya cagırıyo ama ne pasaport ne vıze ne dıl ne de bunları alabılecek para yok . Cocugu dogurup yurda vermeyi bıle dusunuyo cok uzuluyorum napmalıyız nasıl bı akıl vermelıyım
oha

Aynen neden hort. ise eski konu bende yeni sandım :D :D :D

Benimde bu konuya yaptığım eski yoruma beğeni gelmiş..NEDEN?

O değirmenin altından çok sular geçti artık öyle düşünmüyorum beğenmeyin hıh!

hortlamışken bari gelişmeler alsak :P ne oldu bebek doğdu mu, evlendi mi iki sorumsuz.

Benimde bu konuya yaptığım eski yoruma beğeni gelmiş..NEDEN?

O değirmenin altından çok sular geçti artık öyle düşünmüyorum beğenmeyin hıh!

oouwww. sert :KK70: mesajını ben beğendimdi sanırsam amma sonradan gördüm hortladığını konunun. sorry millan :KK66:

kim karıştırıp bulup hortlatıyo abi şu konularıı

Allahim sinir oluyorummmm yaparken akli nerdeymis kuzeninin simdi ne kopek yavrusu gibi dogurup at cocuk esirgemeye tuh Allahim bildi gibi yapsin o cocugun sucu ne beee ay sinir oldum

Back