• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bekar kuzenim hamile(2014 yılında açılmış konudur)

Benim kuzenimde aynı böyle 18 yasındayken evlilik dışı hamile kalmıştı ama aldırmadı. Niye aldırmadı hiç bilmiyorum. Hamile oldugnu ögrenir ögrenmez teyzeme falan söylemişti.neyse bnm kuzenim kızını doğurdu kimseye vermedi hatta doğum yaptıgı gün hastanede doğum yapan baska bi kasın cocugnu bırakıp gitmiş benim kuzenim o yaşta o çocugada sahip çıktı. Hatta ikisini gören ikiz zannediyo ikiside sarışın küçük burunlu kalın dudaklı :) kimse üvey olduklarını anlamıyo. Madem babası belli çocugu yurda falan vermesin. Bence şuan yapıcagnız tek şey kuzeninize destek olmak.
. Aaaaa cok etkilendim.. kuzeniniz cok buyuk bir iyilik yapmis .. terkedilen bebegede sahip cikmis .. etkilenmemek mumkun degil..

yine aynı seyi soyluyorum... boyleleri hamile kalıyor... bebek mi imtihan da biz mi

Bende merak ettim ama üye en son o tarihten sonra girmemiş kk yani öğrenemeyeceğiz

Ben yalan söylemem hortlatsamnhortlattim derim ilk sayfada gördüm ve yorum yazdim bir arkadaşta yazmış bazen böyle oluyor diye kimseden korkmamnyani
Cok agresif gordum sizi.ben saka mahayetinde takilmistim.ayrica konu hortlatmakta suc degil yani.zaten hortlatmamisiniz.ben olsam daha sakin cevap verirdim.cok taktiniz bu meseleyi.sallayin:KK66:

Back