- 23 Mayıs 2009
- 14.287
- 15.579
- 823
2 yıllık konuyu bugünün konusu olarak nasıl görüyosun, bdvnin ilk sayfasındamıydı yeni üyeler özeliikle yapıyoda seni anlamadımBen bu konuyu bugun un konusu olarak gördüm ve yorum yaptim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
2 yıllık konuyu bugünün konusu olarak nasıl görüyosun, bdvnin ilk sayfasındamıydı yeni üyeler özeliikle yapıyoda seni anlamadımBen bu konuyu bugun un konusu olarak gördüm ve yorum yaptim
Aklımı mı okudun ya.Acaba ne oldu konu ?
Hakikaten çok merak ettim.
Acaba ne oldu konu ?
Hakikaten çok merak ettim.
2 yıllık konuyu bugünün konusu olarak nasıl görüyosun, bdvnin ilk sayfasındamıydı yeni üyeler özeliikle yapıyoda seni anlamadım
Ha yalan söylüyorum hortlatsam hortlattim derim ana sayfada gördüm konuyu ve yazdımMümkün değil. Konu güncel değil en son ki yorumu 4 Mart'da ben yazmışım zaten. Sonraki yorum size ait.
Öğrenin artık şu tarihlere bakmayı.
Kardeş neden yalan söyleyim2 yıllık konuyu bugünün konusu olarak nasıl görüyosun, bdvnin ilk sayfasındamıydı yeni üyeler özeliikle yapıyoda seni anlamadım
Tum delliller konuyu hortlattiginizi gosteriyor:)Ben birşey hortlatmadim konuyu gördüm cevap yazdım saçma sapan konusmayin
Aynı şey bendede oldu. İlk sayfada yıllar öncesinin konuları önüme geldi. Hemde ilk sayfada ve hepsi eski.Evet bazen oluyor.yıllar öncenin konusu ilk sayfada bugünün konusuyöuş gibi çıkıyor.Bana da defalarca oldu
. Aaaaa cok etkilendim.. kuzeniniz cok buyuk bir iyilik yapmis .. terkedilen bebegede sahip cikmis .. etkilenmemek mumkun degil..
Benim kuzenimde aynı böyle 18 yasındayken evlilik dışı hamile kalmıştı ama aldırmadı. Niye aldırmadı hiç bilmiyorum. Hamile oldugnu ögrenir ögrenmez teyzeme falan söylemişti.neyse bnm kuzenim kızını doğurdu kimseye vermedi hatta doğum yaptıgı gün hastanede doğum yapan baska bi kasın cocugnu bırakıp gitmiş benim kuzenim o yaşta o çocugada sahip çıktı. Hatta ikisini gören ikiz zannediyo ikiside sarışın küçük burunlu kalın dudaklı :) kimse üvey olduklarını anlamıyo. Madem babası belli çocugu yurda falan vermesin. Bence şuan yapıcagnız tek şey kuzeninize destek olmak.
Ben yalan söylemem hortlatsamnhortlattim derim ilk sayfada gördüm ve yorum yazdim bir arkadaşta yazmış bazen böyle oluyor diye kimseden korkmamnyaniTum delliller konuyu hortlattiginizi gosteriyor:)
Neyse merak ettim eski konu neden hortlatilir diye ustune azar yedim
Ne kadar çok kınıyorsunuz hanımlar. Başınıza gelmeyeceği ne malûm?
Ne haliniz varsa görün.Bi bitemediniz...
Ne haliniz varsa görün.
Cok agresif gordum sizi.ben saka mahayetinde takilmistim.ayrica konu hortlatmakta suc degil yani.zaten hortlatmamisiniz.ben olsam daha sakin cevap verirdim.cok taktiniz bu meseleyi.sallayinBen yalan söylemem hortlatsamnhortlattim derim ilk sayfada gördüm ve yorum yazdim bir arkadaşta yazmış bazen böyle oluyor diye kimseden korkmamnyani