Herkes ustume geldi kusura bakmaCok agresif gordum sizi.ben saka mahayetinde takilmistim.ayrica konu hortlatmakta suc degil yani.zaten hortlatmamisiniz.ben olsam daha sakin cevap verirdim.cok taktiniz bu meseleyi.sallayin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Herkes ustume geldi kusura bakmaCok agresif gordum sizi.ben saka mahayetinde takilmistim.ayrica konu hortlatmakta suc degil yani.zaten hortlatmamisiniz.ben olsam daha sakin cevap verirdim.cok taktiniz bu meseleyi.sallayin
Konu 2014 den Bacim, Bebek erkekse Eger askerliginin cikmasina az kalmisOğlan Hayırsiz,Kız sorumsuz, Aile töre manyağı, Çocuk geldi gelecek, Her şey bu kadar çıkmaz sarmalindayken en kısa zamanda kadin sığınma evine başvuru yapmanız gerekli Hemde çok acil bi şekilde
Oğlan Hayırsiz,Kız sorumsuz, Aile töre manyağı, Çocuk geldi gelecek, Her şey bu kadar çıkmaz sarmalindayken en kısa zamanda kadin sığınma evine başvuru yapmanız gerekli Hemde çok acil bi şekilde
Bende merak ediyorum 5-6 sayfada yakin zmanlar vardie. Forumu sonran mi okuyup geliyorsunuz yoksa nerden bulacaksınızYahu hiç mi tarihe bakmıyorsunuz?!! Nerden buluyorsunuz böyle konuları anlamıyorum vallahi.
Bir arkadaş konu açmış bir sürü iğneler tedaviler acılar yaşamış bebesi olsun diye içim cızladı bu nedir ya allahım nolur artık isteyene ver böyle sorumsuzlara bebek verme aminnnMerhaba kızlar bu bdv den cıkamıcam ben galiba ! Dun bi haber geldi kuzenim bekar ve hamile bu zamana kadar cok fazla ilişkiler yasadı sacma sapan olaylarda ısmı anıldı bulundugu yerde adı cıktı resmen şimdi de hamile kalmıs sevgılısınden ve 5 aylık bebek baya buyumus bu zamana kadar aklı nerdeydı bızde bılmıyoz ama olayı sadece annem ben ve annesi bılıyo duyulursa ortalık karısacak Neler olabılecegını dusunmek bıle ıstemıyorum . Sevgılısı kabul etmıs bebegı ama o da pskopatın teki suan yurtdısında turkıyedekı belalılarından kacmıs kuzzenımı oraya cagırıyo ama ne pasaport ne vıze ne dıl ne de bunları alabılecek para yok . Cocugu dogurup yurda vermeyi bıle dusunuyo cok uzuluyorum napmalıyız nasıl bı akıl vermelıyım
Benim kuzenimde aynı böyle 18 yasındayken evlilik dışı hamile kalmıştı ama aldırmadı. Niye aldırmadı hiç bilmiyorum. Hamile oldugnu ögrenir ögrenmez teyzeme falan söylemişti.neyse bnm kuzenim kızını doğurdu kimseye vermedi hatta doğum yaptıgı gün hastanede doğum yapan baska bi kasın cocugnu bırakıp gitmiş benim kuzenim o yaşta o çocugada sahip çıktı. Hatta ikisini gören ikiz zannediyo ikiside sarışın küçük burunlu kalın dudaklı :) kimse üvey olduklarını anlamıyo. Madem babası belli çocugu yurda falan vermesin. Bence şuan yapıcagnız tek şey kuzeninize destek olmak.
Konuyu nerden buldunuz bdv arsivlerine mi baktiniz.Oğlan Hayırsiz,Kız sorumsuz, Aile töre manyağı, Çocuk geldi gelecek, Her şey bu kadar çıkmaz sarmalindayken en kısa zamanda kadin sığınma evine başvuru yapmanız gerekli Hemde çok acil bi şekilde
20 yil sonra tv lere cikar cocugumu ariyorum veya cocuk cikar ben kimim annemi babami ariyorum...ne kizlar var be...boyle seyler duyuyorum ya kizim olmadigi icin seviniyorum..Merhaba kızlar bu bdv den cıkamıcam ben galiba ! Dun bi haber geldi kuzenim bekar ve hamile bu zamana kadar cok fazla ilişkiler yasadı sacma sapan olaylarda ısmı anıldı bulundugu yerde adı cıktı resmen şimdi de hamile kalmıs sevgılısınden ve 5 aylık bebek baya buyumus bu zamana kadar aklı nerdeydı bızde bılmıyoz ama olayı sadece annem ben ve annesi bılıyo duyulursa ortalık karısacak Neler olabılecegını dusunmek bıle ıstemıyorum . Sevgılısı kabul etmıs bebegı ama o da pskopatın teki suan yurtdısında turkıyedekı belalılarından kacmıs kuzzenımı oraya cagırıyo ama ne pasaport ne vıze ne dıl ne de bunları alabılecek para yok . Cocugu dogurup yurda vermeyi bıle dusunuyo cok uzuluyorum napmalıyız nasıl bı akıl vermelıyım