E
EU1
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU1
-
Ne kadar iyimsersiniz...
Bu saatten sonra yüzyüze bakmak isteyeceklerini sanmam..
Küs olduğu ,görüşmediği bir komşu olsa dünya batmaz...
teşekkür ederim haklısın ama ben eşimle bir daha asla konuşmasını istemiyorum.
kardesim ver su adresi ben konusmaya gidiyorum anladi anladi anlamadi o saclarini yolar sana don sutyen orerim kokten kurtulursun esinle eee sutyen donda hatira kalir nasil fikir
kardesim ver su adresi ben konusmaya gidiyorum anladi anladi anlamadi o saclarini yolar sana don sutyen orerim kokten kurtulursun esinle eee sutyen donda hatira kalir nasil fikir
bence bu kadar ince ayrintiya girmeye gerek yok, yok kadin söyle düsünür falan diye
bence direk gidip uygun bir dille söylesin böyle biseyin uygun olmadigini kari koca gibi her sabah o neymis öyle
kesinlikle batmaz üstelik 37 yıllık hayatım o kadınsız daha iyiydi.
canım benim bende aynen öle öpüyorum senicanım cevap ver ne diyeceksin hadi çatlayacğım uyumamda lazım bırakamıyorum hadi kıızz söle çabuuk
gelelim neye karar verdim.eşimi geç yollamak istiyorum.kadın geldiği zaman onun evde olduğunu konuyu bildiğini anlamasını isitorum.ne dersiniz?
evet canım bencede öle yap kadın gelince kapıdan konuş tekmeyi baasss
inş. bende varım beklemeye:sm_cool::roflol::roflol::roflol: bizimle aynı fikirde sanırım bizimkinden farklı bir şey söylemez , yani yarında burda hazır olda agustos_bocegini bekliyoruz kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?