E
EU1
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU1
-
canım yahu komşuysa komşulugunu bilsin ne o öyle işe gidip gelirken birlikte gideriz falan ne terbiyesizlik o bunları yaparken agustos_bocegini ya da etraftaki komşuları düşündü mü..Ya da bu duruma gelebileceginibence bu kadına bir gün ihtiyaçları olacaklarını hiç sanmıyorum ben:1closedeyes:
işte hem eşime ve bana laf gelir hatta geliyor da der hemde size siz kabul edebilirsiniz içinize sinebilir belki ama biz edemeyiz bu tür yakıştırmaları der. yani eşi desin hala ısrar ediyoruum
canım yahu komşuysa komşulugunu bilsin ne o öyle işe gidip gelirken birlikte gideriz falan ne terbiyesizlik o bunları yaparken agustos_bocegini ya da etraftaki komşuları düşündü mü..Ya da bu duruma gelebileceginibence bu kadına bir gün ihtiyaçları olacaklarını hiç sanmıyorum ben:1closedeyes:
canım tatlıya baglanmasına sevındım
arıca yalan soylemene bahane bulmana gerek yok acıkca cokda kırmadan konusmalısın bu ıkı taraf ıcınde uygun degıl dersen anlar sanırım
hadı gozun aydın
ayrıca yarınada bır baslık acılırsa derdım var bolumunde komsum kocasını benden kıskanıyor oysakı benım hıc kotu nıyetım yok dıye kk ona gosterır gununu merak etme hıc:roflol::roflol:
Büyük konusmamak lazim, insallah olmazdir!!
Fakat ben her zama öncelikle olayin iyilikle halledilmesi taraftariyim...
Heleki hergün yüz yüze baktigim insanlarla...
He bakti gördü olmuyor o zaman onun anladigi dilden konusur, bu arada esinede bravo vallaha önce sardi basina belayi simdide sen isin icinden cikacaksin, bu erkeklere ne demeli bilmiyorum vallaha.
Eşi eger kadın birinci de anlamazsa devreye girer , böylesi daha mantıklı değil mi senceCADIARZU
Bu arada konu tavan yapti sanirim
Sensible, -badem-+, agustos_bocegi, BiRiCiGiM, burcinnn, DALOLIM, devilx, Düş*, FairyLike, Gülsüm Sultan, iipekk, ilayda cem, kelebebek, lolipop85, nnurayy, sblue, Suzan, yeshil, _SeReNa_
:)))))
ayh bu kadına laf anlatmak zorunda falan değilsiniz.
böyle bir olayı hiç olmadı varsayın.
zaten emrivaki yapan kendisi allah allah sinir etti benide bugün kaydirigubbakcemile
hiç tınlamayın kapıyıda ona açmayın,eşinde görünce görmemezlilkten gelsin yola devam etsin.
Büyük konusmamak lazim, insallah olmazdir!!
Fakat ben her zama öncelikle olayin iyilikle halledilmesi taraftariyim...
Heleki hergün yüz yüze baktigim insanlarla...
He bakti gördü olmuyor o zaman onun anladigi dilden konusur, bu arada esinede bravo vallaha önce sardi basina belayi simdide sen isin icinden cikacaksin, bu erkeklere ne demeli bilmiyorum vallaha.
eşi kendi kabul etti ve şimdide kıza bahane bul diye topu attı olmaz yaptığının sorumluluğunu alacak kadına söyleniyoruz ama arkadaşımız alınmasın eşinin de hatası var hatasını bu şekilde telafi etmeli
O zaman bence bu kadından selamı sabahı tamamen kesin gitsin.Ona herhangi bir açıklama da yapmak zorunda değilsiniz..Azcık kafası çalışıyorsa anlar zaten..Eşiniz de yolda onu gördüğü zaman görmezden gelsin vın diye geçsin..eğer bir iki böyle olursa o da anlar zaten..:1closedeyes:
Ne siz ne de eşiniz muattab olmak zorunda değilsiniz..Ona bir bahane uydurmak zorunda da değilsiniz..
eşi kendi kabul etti ve şimdide kıza bahane bul diye topu attı olmaz yaptığının sorumluluğunu alacak kadına söyleniyoruz ama arkadaşımız alınmasın eşinin de hatası var hatasını bu şekilde telafi etmeli
Bu tavsiye aklıma yattı.
Size yaşattığı strese kapak olur.
Eşinizle elele bu kadının yanından Vııııııııın
kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?